Doğuma Hazırlık kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .

doremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
2.991
4
116
BENSU: içine sonsuz yaşam verildiğine inanılan, efsanelerde geçen su. Su gibi aziz benlik.
DıLA:gönlümü çalan..
ıLAYDA:su perisi...

arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızımız olacak.. ama biz 3 isim arasında kararsız kaldık, sizlerinde fikirlerinizi merak ediyorum..
şimdiden teşekkürler
.

Son düzenleme:
Canm allah analı babalı buyutsun öncelikle aslında ben bu tarz isimleri pek sevmiom ama içlerinden en iisi dile die düşünüorum.anlamıda güselmiş.bahtı güzel olsun kızının hayatım

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ben ilayda dedim

rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canim
isimlerin hepside cok güzel bence
ama ben ilaydayi secdim en cok o hosuma gitti

selam canım ben ilaydaya oy verdim...
aslında bende dila koyucaktım hatta nicimdende anlayabilirsin..ama son günlerde okadar çok ölüm haberi aldımki garip glebilir ama vazgeçtim yani...
dila bebek kayıp...dila rejim yaparken kalp krizi dila dila sinir oldum koymicam...
sen bilirsin benim öyle batıl inançlarım vardırda uyuz uyuz..bana bakma sen...

canım bebişin adıyla yaşasın ben ilayda dedim eminimki bir peri kızı gibi güzel bir bebişin olacaktır yüreğinden ne geçiyorsa onu koy bebişinin adını canım arkadaşım

canım bende dila dedim ama bensuda güzel bir isim... hangi isim yazıldıysa onun bahtına o isim mutlaka gelicek zaten karşınıza... (kafiyelimi oldu ne kaydirigubbakcemile3 ) bide bakmışsın bu 3 isimden farklı bi isim koymuşsun... hayırlısı olsun inşallah...

İLAYDA güzel isim ama sana kalmış bisey
Adı güzel olsun ömrü de su gibi olsun kızının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…