Doğuma Hazırlık kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
ilayda çok varr ortalıkta dila benim hoşuma gitmedi bensu diorum hem fazla yok hemde anlamı çok güzelmiş:)

kesinlikle dila..çok güzelmiş anlamıda harika..çok yakışır işveli nazlı bir kız çocuğuna...büyüdüğündede ayrı güzel durur..dila hanım...valla sevdim yerimseniben

keşke ankette hiç biri seçeneği de olsaydı canım..ben de bu tarz isimleri pek sevmiyorum. anlamı kuvvetli isimleri seviyorum.. yine de dila'yı seçtim, anlamı diğerlerine göre biraz daha güzel..

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar...
Şimdilik Dila önde gidiyor..
Biz ilk Bensu yu düşünmüştük, bundan 7 sene önce :)) daha flört ederken eşimle.. opuyorumnanaktan onun için bizde ayrı yeri vardır aslında.. ama çok kullanılan bir isim olmadığından alışabilir miyiz diye çok düşünüyoruz..
onun için bu anketi açtık zaten, Dila ve ılayda nın bir kız çocuğuna çok yakışacağını düşündük, ama ılayda da artık çok kullanılan bir isim.. gerçekten ne zormuş bu isim olayı :) ben doğurana kadar anca isime karar veririz sanırım:) neyse ki daha zaman var... :)
Allah herkesin evladını bağışlasın, herkese sağlıklı doğumlar dilerim kızlar..
mucuk :)

Son düzenleme:
canım benım vallaha ısım koymak acaıp zor bı iş ınsan hıç bışey begenemıyo ama bensu ıyı yanı
amaaa daha çok var daha guzel bışıyler bulabılırız

canım benım vallaha ısım koymak acaıp zor bı iş ınsan hıç bışey begenemıyo ama bensu ıyı yanı
amaaa daha çok var daha guzel bışıyler bulabılırız

Allahtan daha çok var yoksa biz ne yapardık bilemiyorum.
ne zormuş bu isim bulma işi yahuuu? :kedi:
ama anca karar veririz önceden düşündüğümüz iyioldu.
saol fikrin içinde:) mucuk:)

Allah uzun omurler versın canım Insallah saglıklı sıhhatlı hayırlı ve uzun omurlu olur
Ben Bensuyu begendım Su gıbı azız olsun Insallah :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…