Doğuma Hazırlık kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .

ben dila diyorum o kadar kızınada yakışacak eminim allah mutlu mesut etsin aileni allah analı babalı büyütsün darısı bize olsun inşallah dualarında bizide gönlünden geçir olurmu öptüm dila bebeği :teytey:

çok saol canım,
Allah herkesin bebğini bağışlasın..

BENSU: içine sonsuz yaşam verildiğine inanılan, efsanelerde geçen su. Su gibi aziz benlik.
:lepi: oyum bensuya hem sizin içinde ayrı bi yeri varmış bence hiç düşünme bensuyu koy

Bensu veya Dila olabilir
Ilayda ismini hiç sevmem..

Edit: Eskiden beri esinizle Bensu ismini düsündügünüzü okudum. Bence en iyisi Bensu koymak.
Hem anlamli hem de sizin için özel bir anlami var..

bence bu isimler telaffuz olarak aynı ve çok var daha değişik olabilir ama dila en iyisi yine

Ben ısımde soylenıs kadar anlam guzellıgıne daha dogrusu derınlıgıne de ınanırım tabı bu ısımı koydugun nıyetle de butunlesır..

Isımler gercekten guzel, ama sankı daha anlamlı bır ısım olabılır ?

BENSU: içine sonsuz yaşam verildiğine inanılan, efsanelerde geçen su. Su gibi aziz benlik.
:lepi: oyum bensuya hem sizin içinde ayrı bi yeri varmış bence hiç düşünme bensuyu koy

Bensu veya Dila olabilir
Ilayda ismini hiç sevmem..

Edit: Eskiden beri esinizle Bensu ismini düsündügünüzü okudum. Bence en iyisi Bensu koymak.
Hem anlamli hem de sizin için özel bir anlami var..

evet benimde içimden en fazla BENSU geçiyor açıkçası... :asigim:
dediğiniz gibi bizim için özel bir anlamı var bu ismin... ama alışabilir miyiz bilemiyorum? onun için diğer isimleri de düşünelim dedik..

canim ben dila'yi begendim senin tercihlerinden..yaren' de cok hoss dusun bence ...ama degisik ve cok duyulmadik olsun diyosaniz bensu da guzel canim..Allah bebegini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..

ben dila dedim.daha güzel duruyo..dayımın kızının ismide bengisu...bu isimde güzel ne darsin....ama dila. diyorum...

Canım ben İlayda ya oy verdim...

İlayda benim için çok özeldir... Benim kızım olursa adını İlayda koyamayacağım ama başka bir hayatta başka bir kızım olsaydı; adını kesin İlayda koyardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…