Doğuma Hazırlık kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi için fikirlerinizi bekliyorum :))

• Ankete Katılan
    175
  • Anket Kapalı .
İlayda çok güzel bir isim anlamı da çok güzelmiş ben oyumu İlayda'dan yana kullandım
Allah analı babalı büyütsün inşallah :Saruboceq:

bence bensu dila koyabilirsin bensunun anısı varmış madem
benimde kızım olucak inş. bizde ecrin dila düşünüyoruz
dila ismin ablam bulmuştu sonra bu sel olayı falan baya içime sindi dila ismi bencede çok güzel bi isim

benimde dila hoşuma gitti hayırlısı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin....hepimizinkini inş. :Saruboceq:

benimde dila hoşuma gitti hayırlısı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin....hepimizinkini inş. :Saruboceq:

anlamından dolayı bu 3 seçenek içinde BENSU

ama bu isim biraz garip duruyor "ben su" der gibi. ilerde çocukla dalga geçebilirler

yerinizde olsam başka isimlere bakardım

Dila çok güzel bir isim. Türkan Şoray ve Kadir ınanırın bir filmi vardı Dila Hanım diye. Çok güzeldi.

RABBİM sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasib etsin.... mutlulukla huzurla analı babalı büyütün meleğinizi.:Saruboceq:..
bende acizane fikrimi beyan ettim tatlım....yazdığın tüm isimler çok güzel.. ve anlamlı...hayılısı olsun benim tatlı iyi kalpli meleğim...yerimseniben

Dila..
Çok hoş..
Ben Dila diyorum
Sağlıkla gelsin prenses

canım konuyu neden bebeğimiz ve cinsiyetlerine açmadın onu anlamadım neyse ben dila dedim çok hoş dila...dilara da olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…