- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi esperanzaa
-
eşimde kızımız olursa Asya olsun istiyor.pelin ismi nasıl yada tanem.
Eylül koymani tavsiye etmem.
Olurda kizinin isi bir gun Hollandaya duser, anlami cok kotu bir yere cekilebilecek bir isim.
Tabi yinede siz bilirsiniz.
eşimde kızımız olursa Asya olsun istiyor.pelin ismi nasıl yada tanem.
nedir ki anlamısevdiğim ender kız isimlerindendir
esperanzaa yazdığın 3 ismi de severim, demek ki zevklerimiz benziyor. o zaman birkaç tane de ben önereyim: Nisan, Sahra, Ela, Nehir, Derin(ama sapık çağrışım yapıo bende bu hahaha)
İlla o dediklerinden seçmemi istersen Asya derim.
Valla Ey- Hey desek,
Lül de - Erkeklerin akillarinin calistigi yermi desem, kalplerinin attigi yermi desem, bilemedim
nedir ki anlamısevdiğim ender kız isimlerindendir
esperanzaa yazdığın 3 ismi de severim, demek ki zevklerimiz benziyor. o zaman birkaç tane de ben önereyim: Nisan, Sahra, Ela, Nehir, Derin(ama sapık çağrışım yapıo bende bu hahaha)
İlla o dediklerinden seçmemi istersen Asya derim.
merhaba ben yeni üyeyim herkese selam bana sorarsan asya güzel bir isim bende sana brkac sim öneriyim sevidigim isimler hira,azra naz,dora,berrak,masal,nil,dolunay,belinay gibi insallah karar veririsin karar senn canım
nehir tuana
tuana ilk zamanlar favorilerimiz arasındaydı, tuana, Alya ve Lina.. ama ailelerimize beğendiremedik maalesef. her kafadan bir ses çıktı. biz de mecburen vazgeçmek zorunda kaldık bu isimlerden
benim kızm olsa derin koyardım. çok hoşuma gidiyorr. ama şıklardan biriyse eylül :)
bence siz büyüklerin dediğini koyacaksınız bu gidişle nasıl büyüklere beğendiremedik vazgeçtik bence önemli olan sen ve eşin ne diyor kimse gelipde sen benim dediğim ismi koydun bende çocuğunun bakımına yardımcı olayım demeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?