Benim kulagima da pek hos gelmedi canimlütfen kusura bakma.bilirsin biz alayci bir toplumuz.Laf atan cok olabilir ama tabiki sen begendiysen elbetteki güzeldir.benim kizimin ismi beril.bizdede cok elestiren olmustu ama biz babasyila kararimizi vermistik .insanlarada zamanla alistilar.alternatif ismlere bak yinede.Yan komsum Zümra ismini koydu.
Yorum yokmu arkadaşlar(
canım seçim senin ,tercih senin elbette...eşin bi şey demiyor mu..ikinizin ortaklaşa kararı önemli...kendi çocuğunuz çünkü..
ama ben olsam bu ismi koymam...ilerde sıkıntı çekebilir..ne bileyim laf atmaya müsait bi isim sanki..farklı ve hiç duyulmamış bi isim en azından ben ilk senden duydum..
bi arkadaşım da senin gibi farklı isim istiyordu kızına.kızım olursa adını buğu koyacağım diyordu.hamile kaldı kızı olacağını öğrendi..ama eşi izin vermedi..masal koydular ortaklaşa..o da farklı.öyküyü duydum da çevremde masalı ilk kez duyuyordum..işte seçim ve tercihler her zaman değişir..
bir de kendimden şöyle bi örnek vereyim benim kızımın adı duru adını ben koydum..hamileliğimde adını ne koyacaksınız dediklerinde duru diyince duru sabun diye dalga geçiyorlardı üstelik bunu eşimin çevresinden koca koca insanlar yapıyordu..ben de çok sinir olmuştum o zmanlar..ama ismi koyunca kimse bi şey demediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?