Doğuma Hazırlık Kızımın ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prensesimizin ismi ne olsun???

• Ankete Katılan
    179

YsmnZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
222
1
0
İstanbul
Herkese merhaba... Kızım için babasıyla bazı isimler düşündük ankete katılıp yorumlarınızı bekliyoruz biz çok kararsızız.... Bu arada yanlış bilinen anlamlar konusunda yönlendirirseniz memnun olurum...

Anlamı güzel, zarif hoş bir isim olsun istiyoruz.. Ayrıca bunlar dışındaki önerilerinizi de bekliyoruz....

Son düzenleme:
ben nil'e oyladım canım,asya da güzel ama.

Teşekkür ederiz teyzesi , babamız en çok Asya yı istiyor ama benim içime sinmiyor sırf babamız istedi diye yazdım.. İnsanın kendi çocuğuna isim bulması ne zormuş, başkasına önermek gayet rahat..

bende asya yı oyladım ilk ilgimi çeken asya oldu kulağa çok hoş geliyo ve
eminim tatlı kızına da çok yakışıcak annesi hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah .......

Alya dedim ben ama yakın gelecekte her yeni doğan bebeğe verilme ihtimali yüksek bence

Bu arada Eflin ve Alya favorilerimiz ama Eflin in anlamı düşündüğümüz gibi değilmiş. Biz cennete açılan kapı diye biliyorduk..
Bunların dışında fikri olan varsa çok memnun olurum

Ben Ece ismini çok seviyorum ama Alya'da çok güzel :44:

çok zor kararsız kalmak, teşekkür ederiz teyzesi..

asya......................

babamız çok sevinecek Asya ları görünce.. teşekkürler teyzesi..

bende asya yı oyladım ilk ilgimi çeken asya oldu kulağa çok hoş geliyo ve
eminim tatlı kızına da çok yakışıcak annesi hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah .......

çok teşekkür ederim rabbim herkesin evladına sağlık versin...

Alya dedim ben ama yakın gelecekte her yeni doğan bebeğe verilme ihtimali yüksek bence

alya çevremde hiç yok hatta hiç duymamışlar ama popüler isimlerden..

canım alyada çok güzel ama ben asyaya oy verdim..
çoçukluğumdan beri al yazmalım selvi boylum dan kızım olursa ismini ASYA koyucam derdim. Allahım bir kız çocuğu nasip ederse bana ASYA KARİN koyucam. karin de kuran da kardeşten geliyor, en yakın dost demek..

alya, yada, asya . ikiside güzel allah analı babalı büyütsün bende kızım olsun çok istiyorum bitane oğlum var bide kız olursa süper olur tabiii önce hayırlı evla olsun ......

Canım rabbim gönlüne göre verir inşAllah, Karin diye arkadaşım vardı yanlış anlaşılmasın kendisi ermeniydi, farklı dillerde değişik anlamlara gelebiliyor isimler...

alya, yada, asya . ikiside güzel allah analı babalı büyütsün bende kızım olsun çok istiyorum bitane oğlum var bide kız olursa süper olur tabiii önce hayırlı evla olsun ......

En başta rabbim sağlık versin yavrularımıza, hayırlı evlat olurlar inşAllah.. Rabbim gönlüne göre versin, teşekkürler teyzesi..

Asya kesinlikle..
eşimle benm en çok sevdiğimz kız isimlerinden inşallah bi gün kızımız olursa ismide hazır

asya ismine oy verdim canım Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Asya kesinlikle..
eşimle benm en çok sevdiğimz kız isimlerinden inşallah bi gün kızımız olursa ismide hazır

asya ismine oy verdim canım Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

alya ve asya yakın gidiyor ankette, ne yalan söyleyim asya ismine ısınamamıştım ama yorumlardan etkilenmeye başladım..teşekkürler teyzeleri..

ben asya'yı seçtim
yalnız anlamları ne o asya ece'nin dışındaki isimlerin
ben ilk defa duyuyorum ya

ben asya'yı seçtim
yalnız anlamları ne o asya ece'nin dışındaki isimlerin
ben ilk defa duyuyorum ya

Alya: Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.
Meyra: Parıldayan ışık
Asel: Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı.
Eflin: Cennete açılan kapı diye biliyordum ama o yanlışmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…