Doğuma Hazırlık Kızımın ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prensesimizin ismi ne olsun???

• Ankete Katılan
    179
Alya yada Nil :) Alya'yı oyladım bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Allah evladinizi size bagislasin insallah
ben bir kac isim tavsiye etmek istiyorum bebise

Belinay= Peygamber cicegi ismi
Ecrin= Allahin hediyesi demek
Ece=kralice demek
Esma= güzel isimler manasinda

Allah evladinizi size bagislasin insallah
ben bir kac isim tavsiye etmek istiyorum bebise

Belinay= Peygamber cicegi ismi
Ecrin= Allahin hediyesi demek
Ece=kralice demek
Esma= güzel isimler manasinda

Sağol teyzesi, Allah razı olsun...tavsiyelerin için teşekkürler...

Ben icimden asya gecirdim, esimde yanimda oturuyodu onada sordum anketteki isimlerden
Direk asyayi secti.
Asya oyum sana

eflin'i oyladım. hem manası güzel hem de diğer isimlerden çok daha farklı, klasik olmaması adına hoş bir isim bence

eflin'i oyladım. hem manası güzel hem de diğer isimlerden çok daha farklı, klasik olmaması adına hoş bir isim bence

biz de çok beğenmiştik ama anlamı konusunda kafamız karıştı, senin bildiğin anlam nedir cennete açılan kapı mı? eğer oysa yanlış diyorlar:26:

Ben icimden asya gecirdim, esimde yanimda oturuyodu onada sordum anketteki isimlerden
Direk asyayi secti.
Asya oyum sana

babamız seviniyor

merhaba canım bende asya ya oy verdim eşimle beraber karar verdik:) okudum isimleri o da direk asya dedi bende şaşırdım..:)

Canim eflinin anlami buymus tabi ne kadar dogru bilemem.
Eflin
Eflin'in anlami çogu sitede 'Cennet kapisi' olarak geçiyor, fakat bu kesinlikle dogru degil.
8 Cennet kapisi var, isimleri söyle: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka, Hac, Af, Eymen, Zikir-ilim
Eflin Farsçada 'Gurub etmek, batmak' demektir. Eflin bu kelimeden türetilmiştir.

suan bende bir baska isimler sözlügüne bakiyorum
verdigim isimlerden örnegin Belinayin peygamber cicegi olmadigi yaziyor
ayni sekilde ecrin ismininde manasi apayri yaziyor
üzüldüm simdi keske yazmasaydim

evet bir kaç kişi daha aynı seyi yapmış:) bende okuyodum şimdi güldüm hatta bende hemen eşime sordum zaten arada konuşuruz isimlerden
daha ortada bişi yok :.( ama daha dün soruyodu ela ismi sence nasıl diye begenmişti bende begendim ela koyabilirim kızım olursa..... ama yinede seçenekler cıkartırım sizin gibi heheh
Allah bağışlasın inşallah size

ecrin ismini önerebilirm size.bence cok güzel bir isim....
ama yazdıklarınız arasında alya çok hoşşş....

Canım öncelikle Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bebişini
Ben MEYRA ismine verdim oyumu çok modern, anlamı güzel, hem minik bir bebeğe hemde yetişkin bir bayana yakışan bir isim. Asya ismi en son koyacağım isimlerin başında geliyor kulağıma hoş gelmiyor bir bebek için ağır geliyor bence...

Sana bir isim önerisi yapayım bir değerlendir istersen;

^^ ZÜMRA ^^
Kökeni : Arapça
Anlamı : 1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.

ben asya ya oy verdim canım. ece ve nil tek olunca hoş gelmiyor bana.. bence isim dediğin ağır olacak sööylerken ağzı dolduracak bi ağırlığı olacak. diğer seçeneklerde modern olacağız diye abartılan arapça hayranlığı barındıran saçma edat ve bağlaçların isimleştirilmeye çalışılmış hali gibi. biraz ağır oldu ama bence böyle. bide şu önemli bazı isimler bebeklere yakışıyor ama bide bunun gençliği yaşlılığı var onlarıda düşünmek lazım. asya yı sevmezsen başka isimler düşün bence. diğer seçenekleri ele :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…