Doğuma Hazırlık Kızımın ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prensesimizin ismi ne olsun???

• Ankete Katılan
    179
Ben ece ye oy verdim.Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin...

bende meyra diyenlerdenim, ayaklari yere basan guclu guzel ve tam bir istanbul hanimefendisinin ismi gibi geldi benim kulagima

bende ece verdim oyumu saglıklı huzurlu bi şekilde kucagınıza alırsınz inş

canım Eflin den vazgeçtik kesin olarak düşünmüyoruz anlamından dolayı...

suan bende bir baska isimler sözlügüne bakiyorum
verdigim isimlerden örnegin Belinayin peygamber cicegi olmadigi yaziyor
ayni sekilde ecrin ismininde manasi apayri yaziyor
üzüldüm simdi keske yazmasaydim

neden üzülesin ki canım hep yanlış bilgiler dolaşıyor i.nette iyi araştırmak lazım ama cidden zormuş isim bulmak..

Allah hayırlı bir zamanda size de nasip etsin canım oylarız o zaman

ecrin ismini önerebilirm size.bence cok güzel bir isim....
ama yazdıklarınız arasında alya çok hoşşş....

canım, son zamanlardaki en popüler isimdi ecrin sıcak bakmadık biz yine de teşekkürler teyzesi...

sağol canım zümra var biz de o yüzden eledik..

Asya yı babamız çok istiyor, benim nedense içime sinmiyor ama inanın hiç bir isim içime sinmiyor sanki.. Başka alternatif düşüneceğiz ya da babamızın dediği olacak hayırlısı bakalım...

Bende Alya'ya oy verdim canım.

sağol teyzesi

be alya'ya verm oy ama isim olarak firdevs'i önere bilirim anlamıda cennetteki en yüksek mertepedki kapı gibi bişi olması gerk allah analı babalı büyütsün

asya çok şık ve kibar bir isim gerçekten nil de öyle ama çok kısa bir sözcük.asya daha bir vurgulu geliyor bana! bence asya :)

bende ALYA ya oy verdimmm hayirlisi olsun INSALLAH...

Oy kullanan ve yorumda bulunan herkese çok teşekkürler, ismi ya Asya olcak ya da başka bir alternatif bulcaz şimdilik kararımız bu.. Benim hala tam beğendiğim bir isim yok, umarım doğmadan içimize sinecek bir isim buluruz.. Kızımla öpüyoruz herkesi

begüm;kadın hükümdar
rana;güzel- hoş
çise;hafif yağan yağmur
cansel;hayat veren su
talha;güzellik
iclal;büyüklük- ululuk
zümra;akıllı-çabuk kavrayan kadın
hevin;aşk-sevda
öznil;nil gibi verimli
ecem;sevgili kraliçe anlamında
ecmel;çok güzel
erna;işveli-cilveli
asel;cennetteki 4 sudan biri-bal
kayra;Tanrıdan geldiğine inanılan iyilik-ihsan-lütuf
verda;gül
behiye;güzel

bunlarda benden fikir olsun cnm.belki beğendiğin bir isim olur.bebişini sağlıkla kucağına alman dileği ile...oyumuda kullanıyorum hemen alya

alya kulağıma hoşgeldi ama anlamı neki??

asya ısmını hep cok sevmısımdır..alyazmalımda turkan soray ın ısmıydı kucuklugumden berı hep onu hatırlarım bu ısımle azra ısmınıde cok severm..yaren ısmınıde..saglıkla alın bebısınızı kucagınıza

Bende Asya ismine oy verdim..
Esim bu aksam kizimizin ismi Asya olsun dedi, ne tesaduf dimi? :)))
Ama ben Ela Sukeyna ismini koyucam kizima insallah..
Saglikla gelsin bebislerimiz..
Bu arada isim bulmak gercekten cok zor, insan cocuguna hic bir ismi yakistiramiyor:))))

rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kardeşim hayırlı bir evlat olsun. ben de asya ismne oy kullandım. fakat naçizane tavsiyem bir de dini isminin olması. elbette siz bilirsiniz. çift isim de kulağa hoş geliyor. benim 2 kızım var hamdolsun sena nursen( sena yı ben nursen i kayınvalidem koydu) beyza nur( beyza yı babamız nur u ben koydum) rabbim hepimizin evladını bağışlasın inşallah hayırlı ramazanlar canım

ben asya'yı oyladım cnm .asya ısmını bende cok begenırım .ben dıger begendıım ısılerı de sayyım belkı sana fıkır olabılr ,
su ve ada ısımlerını ne kadar cok begensemde artık yenı nesılın her sınıfında 9-10 tane bu ısımden olacaktır.o yuzden tek kullanmayıp,su perı ,naz,perı naz ,berrak,duru,begüm,çisil,ılgın,cemre,azra,öyküm,kumsal,neva,deren,tanem.okan bayulge'nın kızının ısmıde ''ıstanbul'' aslında cok guzel bı ısım herkezdede duymadım.
bu ısımlerı cok begenıyorum .ılerde evlenıp cocugum olursa bunlardan bırını secıcem kesın.secımde zorlanırsam olmadı hepsını topluca koyarım artık

Son düzenleme:
Ben oyumu Nil den yana kullandım.Kulağa çok hoş geliyor.Söylendiğinde de çok zarif,çok alımlı ve güzel birinin ismi olduğu çağrışımında bulunduruyor.Ayrıca benim beğendiğim isimler mine,ipek,nazlı,begüm,tunya...Fikir olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…