öncelikle bu kadar duyarlı bir ebeveyn oldugunuz için sizi tbrik ederim ne yazıkkı ulkemızde cocuk psıkolojısınden anlamayan mılyonlarca anne baba var ....
butun sayfaları okumadım sadece sızın mesajınızı okudum ve bırkac bırsey soylemek ıstıyorum ...
şuanda kılonun zararlı oldugunu anlıyamıyacak ve nefsıne hakım olamayacak kadar kçk yaşta .... tahlıllerını yaptırıp hem dıyetısyen hemde pedegoga gidin aynı esnada ... ve onunla bırlıkte bır spor programı hazırlayın en guzelıde yuruyus olmalı yaşı ıtıbarıyle ...
psıkolojık destek verdıgınız surece yavas yavas verecektır spor yapmayı ve dıyet yemeklerı yemeyı eglencelı hale getırırsenız zamanla kurtulacaktır kılolarından.. şimdiden Allah yardımıcnız olsun
ve eklemek ısterım kı çocuklugundan berı kılolu bırıydım kılo herşekilde zararlı hem gorunus hem saglık ... vucudumda evlı olmadıgım halde o kdr cok catlak ve yırtık var kı aynaya bakasım yok keske benım annemde sızın gıbı gelısım cagındayken makarna dayamak yerıne elımden tutup bana yardımcı olsaymıs ... kızınızın her sekılde gelecegı ıcın en buyuk ıyılıgı yapıyor olacagınızdan emın olabılırsınız