kızımın korkusu :(

tövbeee gülme geldi hiç gülüncek bişey değil ama. ne zormuş durumunuz. bela işte, yuvanın içinde olmaz ama dışardan da olsa gelir bulur seni böyle. sitede avukat olan biri varsa bi akıl verse bari, ne yapılır ev sahiplerine bu durumda..

ipek bende bir koza var anlatamam. beynimin tam ortasında. kadın yada çocuk eziyeti görürsem o koza bir oynuyor yerinden. beni tutabilene aşkolsun. çok ciddiyim eğer kadın değilde adam yapsaydı bunu verdiğim tepki ile kendi eşimin bile başını belaya sokardım.

ben zaten o çocuğa hiç kıyamıyorum. yavrum kimbilir birköşede nasılsinip bekliyordur korkuyla

kadının reklamdan utancağını sanmıyorum. bak önümüz hafta sonu yine takıp takıştırıp (sadece süs püs değil asıl takındığı bir hanımefendilik varki sorma) utanmadan sıkılmadan o asansöre binip insanlarla gözgöze gelip dışarı çıkıcak.

adamıbirseferinde asansörü değilde merdivenleri kullanırken gördüm yine böyle bir kavganın ertesinde. sanırım utancından diye düşünmüştüm.

Ne yazık ya! Ev hayatımızda yarattığımız imaj ne kadar önemli. Hatta eşlerin birbirini taşıması ne kadar önemli. Gerçekten atalarımız ne güzel demiş: eşi insanı rezil de eder, vezir de eder.

Ne yazık ya! Ev hayatımızda yarattığımız imaj ne kadar önemli. Hatta eşlerin birbirini taşıması ne kadar önemli. Gerçekten atalarımız ne güzel demiş: eşi insanı rezil de eder, vezir de eder.

kesinlikle KİMSE ANNE BABASINI SEÇEMEZ ama elimizde olan birşey varsa oda eşimizi seçerken iyi bir anne iyi bir baba olabilecekmi bunu ölçüp tartmak.AŞK mış kaşı kemanmış boyu selviymiş gözü ela ymış bir yere kadar. bu arada bahsettiğim kadın oldukça güzel ve hoş bir kadın. adetim değildir erkeklere acımak ama içimden çok kez geçirdim. DEMEKKİ KAŞINA GÖZÜNE VURULDU DA BÖYLE BİR ÇİRKEFLE EVLENDİ yazık

İnşallah komsularinizdan kurtulursunuz.
Ama ola ki cabalariniz sonucsuz kaldi lutfen mumkunse ayrilin o evden. Hem kendi evlerinde huzur yok hem de baska evlerde ki huzuru aliyorlar.
Cocugunuzun halini hayal ettimde tuylerim diken diken oldu.
Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…