bağırana değil bağırtana bakacaksın; sizin gürültü kirliliği mevzunuza ne yapacağınızı bilmem ama kavgayı kadının hatası gibi göstermeyin.
emin olun ben önce kadının haklı olduğu yönünde her konuya yaklaşan biriyim.bu durum farklı.
sürekli mi oluyor peki bu durum? gece akşam farketmeden sürekli kavga mı var? eğer ara sıra ise veya gündüzse çocuğunuzu dışarı çıkarabilir bakıcı. veya tv açar yüksek ses..
eğer ev sahibi değilseniz, siz evinizi değiştirin.
tabiki böyle insanlar yüzünden, istediğiniz yerde yaşama hakkınızın
alınması doğru değil ama, ev sahibi oldukları için cıkartılma olasılıkları yok
gibi geliyor bana.kendi huzurunuz için, benim ki bi alternatif..
haftada bir kesinde bazen 2 3 de oluyor. genelde pazar günlerine denk geliyor adam evde olduğu için. ama hafta içi sabah geceolduğuda oluyor. saati belli değil. vegerçekten adamın sesi hiç çıkmıyor. ayrıca kadın küfrederken çocuğunu kastederek p...inide al git diyerek bağırıyor. ilk başlarda acaba kadının öz çocuğu değilmi diye düşünmüştüm ancak yöneticinin hanımı evvelinide bildiğinden kadının doğum yaptığını filan anlattı.
ben bakıcıyaanahtar bırakmamıştım. öğlen okulsaati geldiğinde kapıyı çekip kızımı okula bırakıp evine gidiyordu. yani kadının aklına gelsede parka filan çıkaramzdı.ama anahtar bıraksam yi olur ve tembihliycem. en azından biz yanındayken tanık olduğunda daha az etkileniyor bugün çok etkilenmiş yavrum.kadın bağırmaktan yorulup dinlenirken sesi kesildiğinde. öldüğünü düşünmüşve ağlamış
kiracıyız biz.inşallah önümüzdeki sene ev almayı planlıyoruz. bir sene içinde evdeğiştrimek hiçmantıklı gelmedi. gerek konumu okula işlerimizeyakın olması gerekse planı odaları filanda tam istediğim gibi bir ev.
umarım seneye kendi evimize çıktığımızda benzer birşeyle karşılaşmayız. çok sinir bozucu
asya kadına şiddete karşı duyarlılığın çok güzel ama adam eşini kendi evinde dövüyorsa yukarı çıkıp da kıyameti koparamazsın. ha dışarıda olsa müdahale edersin ama kendi evinde olunca bence doğru bir davranış olmaz. Sadece verdiği rahatsızlıktan dolayı şikayetini iletebilirsin. Konumuz bu değil tabi de belirtmek istedim. Kadının durumu çok fena.Çocukları bunun faturasını bir ömür boyu ödeyecekler, farkında bile değil. Çocuklar şimdi birikitiriyor ama ileride bu birikim dışarı agrasiflik olarak, asosyallik olarak, arkadaş edinememe olarak ve öz güvensiz birey olarak yakasını bir ömür boyu bırakmayacak.kızlar merhaba
az önce kızımın bakıcısı aradı
üst kat komşularımızın rutin halini alan kavgaları yine tekrarlanmış
yaklaşık 1 saattir bu kavga devam ediyormuş kızım çok korkmuş ve bakıcısına sarılarak acaba kadını öldürdü mü diye ağlamaya başlamış
artık yeter gerçekten şikayet ettik uyardık rahatsızlığımız dile getirdik bir çözüm olmadı.
saati ve zamanı da belli olmuyor
ilk tanık olduğumuzda resmen susup dinledik
ben böyle şeylere hiç kayıtsız kalamam.
eğer adamın kadını dövdüğü konusunda bir izlenimimim olsaydı yukarı çıkar kıyameti koparırdım
ancak durum farklı
dışarıda hanımhanımcık görünen 3 yaşında bir erkek çocuğu annesi olan bu kadın
evinde tam bir deli ye dönüşüyor
kocasına çocuğuna küfürler masaları devirmeler çığlıklar ....
adamın sesini bugüne kadar duymadık .
benim kızım bu kadar etkilendi ise acaba kendi çocukları ne durumda
kadın tam bir deli kızlar ben böyle birşey görmedim duymadım
YETERARTIK BIKTIM ÇEKEMİYORUM SİK...... NE LAFLAR ANLATAMAM
şimdi yine apartman sakinleri polis çağırmış
imza toplayıp evden çıkarılmalarını önericez yönetime
hepimizin sinirleri geriliyor
benim kızımın korkusunun hesabını kim verecek
ancak ne yazıkki kiracı değil evsahibi bu çift
topladığımız imzanın bir yaptırımı olacakmı emin değilim
bilgisi olan arkadaşlardan fikir öneri ve çözüm bekliyorum
ben olsam ben de çok üzülürdüm yani anlıyorum. kadına evde ne yapıyorda o kadar bağırtıyor anlamadım bak şimdi. siz hiç kavga esnasında komşularla toplanıp zillerini çalmayı denediniz mi, bu nedir noluyo diye. bir iki çekilir de bu artık alışkanlığa bağlamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?