kizimin kres kapisindan cikmasi

Anladım
Güvenlik had safhada diyince güvenlikler var sandım
Öyleyse bundan sonra bahçeye değil de doğrudan sınıfına bırakın ve hoşçakal annecim sınıfından çıkma tamam mı? Ben gelene kadar okul kapısından çıkma sakın diyip sarılın öyle çıkın.
Çünkü hoşçakal demek için çıkmış dışarı, hergün sınıfına bırakıp bu şekilde öğütlerseniz alışır diye düşünüyorum
bahceye birakmadim zaten. sinifin bahcesi arka kapili. benim ciktigim on kapi. yani resmen kizim bahceden geri sinifa girip on kapidan cikiyor ve onlar farketmiyor.

bahceye birakmadim zaten. sinifin bahcesi arka kapili. benim ciktigim on kapi. yani resmen kizim bahceden geri sinifa girip on kapidan cikiyor ve onlar farketmiyor.
Sıkıntı
Mutlaka müdüriyetle görüşün
Okulu şikayet etmiyorum şimdilik ama lütfen uyarın kötü sonuçlar doğabilirdi deyin
Diğer yandan da çocuğunuz idrak edecek yaşta, ona böyle minik öğütler verin yinede ve mutlaka her bıraktığınızda hoşçakal diyip sarılın aklı kalmış çünkü ondan sizi görmek için dönmüş

Sıkıntı
Mutlaka müdüriyetle görüşün
Okulu şikayet etmiyorum şimdilik ama lütfen uyarın kötü sonuçlar doğabilirdi deyin
Diğer yandan da çocuğunuz idrak edecek yaşta, ona böyle minik öğütler verin yinede ve mutlaka her bıraktığınızda hoşçakal diyip sarılın aklı kalmış çünkü ondan sizi görmek için dönmüş
zaten normalde hep sarildigim icin eksik hissetmis.
hoscakal der demez kendi kostu bahceye ben de haliyle ciktim.
sonra disarda bulunca neden ciktin dedim ama seni opmedim dedi.
mutlaka konusacagim kizimla da.
simdi sikayet edebilecegim teftis kurulusunun sitesine baktim. okulla cozmeye calisin cozulmezse su numarayi arayin yazmislar. muhtemelen ogretmene bundan bahsedecegim

Şu ters gitmemek için olması gereken şeyi üslubunca söylememek neden. Söyleyin onlar sizden çekinsin

Yurt dışında iseniz olaya anında müdahale edip ortalığı ayağa kaldırıp hatta polis çağırmanız gerekirdi. Geç kalmışsınız.

Şu ters gitmemek için olması gereken şeyi üslubunca söylememek neden. Söyleyin onlar sizden çekinsin
uslubunca soyledim zaten bugun

Yurt dışında iseniz olaya anında müdahale edip ortalığı ayağa kaldırıp hatta polis çağırmanız gerekirdi. Geç kalmışsınız.
o kadar da degil :) polis guler bu duruma.
Okul değiştirme şansınız yok mu
var ama ozel kres olur devlet olmaz. buyuk oglumla saatleri uyusmuyor.

neyse hanimlar alirken konustum.
haklisiniz dedi ozurler diledi ogretmen normalde katya duruyordu bugun izinli, bundan sonra kapida biri yoksa kapiyi hep kilitli tutacagim dedi.
ben de cok uzuldum fln dedi.
ben de uzun uzun okulun guvenliginden endise duydugumdan vs bahsettim.
bundan sonra kapi aciksa ve disarida bekleyen olmazsa direkt sikayet edecegim ilgili kuruma.

uslubunca soyledim zaten bugun

o kadar da degil :) polis guler bu duruma.

var ama ozel kres olur devlet olmaz. buyuk oglumla saatleri uyusmuyor.

neyse hanimlar alirken konustum.
haklisiniz dedi ozurler diledi ogretmen normalde katya duruyordu bugun izinli, bundan sonra kapida biri yoksa kapiyi hep kilitli tutacagim dedi.
ben de cok uzuldum fln dedi.
ben de uzun uzun okulun guvenliginden endise duydugumdan vs bahsettim.
bundan sonra kapi aciksa ve disarida bekleyen olmazsa direkt sikayet edecegim ilgili kuruma.

Çocuğunuz kaybolmuş olsaydı, güler miydi? O zaman kaybolma ihtimali göz önünde bulundurularak yine gülmezlerdi. Herkes farklı düşünüyor tabi. Sizin bileceğiniz iş. Sevgiler

Çocuğunuz kaybolmuş olsaydı, güler miydi? O zaman kaybolma ihtimali göz önünde bulundurularak yine gülmezlerdi. Herkes farklı düşünüyor tabi. Sizin bileceğiniz iş. Sevgiler
kaybolma ihtimali ile kaybolmus olmasi farkli malesef.
evet sikayet edebilirim ama polise degil, okul teftis kurumuna, polise ancak kayboldugunda sikayet edebilirim.

Arkadaşımın 8 yaşındaki kizi, öğlen okuldan çıkıp eve gelmiş anne okuldan gonderdiler ogrentmeninde cok işi varmis onu aramayacakmissin diye girmis eve... normalde eve yalnız gelmiyor ve okuldan çıkarmıyormus guvenlik!
Hemen okulu aramış arkadaşım ama kizin ortadan kaybolduğunu bile farketmemisler habeerleri yok.. hemen okulu değiştirdiler... anlamıyorum ki nasıl nereye emanet edeceğiz çocukları. Ya evde olmasaydi arkadasim yada ya eve gelemeseydi kaybolsaydı vs.. tüm ihtimaller ve olay korkunc...

belki senin arkandan çıktığını gördülerse senle çıktı diye düşünmüşlerdir dicem ama

bu devirde ne bu iyi niyet diyorum kendimede

ucuz atlatmışsınız Allah beterinden korusun canım

Bende yurt dışındayım saat 10 dan sonra alarm sistemi devreye girer, çocuklar dışarı çıkamaz normalde, çocukların gelme saati olduğu için gözden kaçmıştır

Okulsuz kalacağımızı bilsem bile ters çıkarım ben. Çocuğunuz öldükten, kaçırıldıktan sonra yemişim mecburiyetleri vallahi. Yaşanır mı bu vicdan azabıyla, çocuk beni öpmek için çıkıyor ve hayattan siliniyor.

Adam gibi çocuk sorumluluğu alamıyorlarsa yapmasınlar bu işi. Sizde yumuşak davranmayın.

bugun kizimi(3 yasinda) krese biraktim. hoscakal dedim hemen bahceye kostu. ben de disari cikip citlerin arkasindan gozetleyeyim napiyor bahcede diye bekledim biraz. baktim bahcede yoktu. tam gidecekken anne diye bi ses. baktim kizim disari cikmis. opmedim diye beni aramaya. cok sasirdim hani bekliyorum ogretmeni arkasindan kosacak diye ama yok.
geri goturdum disari ciktiginin farkinda bile degiller. o sokla. cocugu disarda buldum yalniz diyebildim.
aaa annene hoscakal demistin niye ciktin, kapiyi kapatalim diyip kapattilar hemen.
ama icim icimi yiyor ya beklemeseydim. ya yola ciksaydi, ya biri kacirsaydi falan diye.

bugun almaya gidince ogretmenle konusmayi dusunuyorum. ama temmuza kadar devam edecek buraya, o yuzden etkili ama ters gitmeden bi konusma yapmam lazim. sizce nasil konusmaliyim?
yurtdisindayiz bir de guvenlik cok yuksek aslinda okullarda, oglum 3 senedir okula gidiyor, hic boyle bi ihmal gormemistim :KK43:

Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama öğretmenle konuşup yönetime şikayetinizi iletin. Bu konuda görevli kimse önlemini almalıydı.
Eğer sorumluluk tamamen onlardaysa gerekli üst makamlara da şikayetinizi iletebilirsiniz. Çocuğunuzu emanet ediyorsunuz, çanta emanet etsem daha çok dikkat ederler!

Kesinlikle öğretmene değil üst yönetime bildirmeniz gerekmekte bana göre. Eğer okulda bir güvenlik zafiyet var ise sizin evladınız veya başka birinin evladı tekrar aynı durumla karşılaşabilir. Bir kereden birşey olmaz demelerine müsade etmeyin veya biz fark ettik demelerine . Belki onlar biz gördük diyecek ama evladınız o an anne diye çıktığında siz oradan ayrılmış olsaydınız alla korusun kötü sonuçları olabilirdi. Bunun önlemini öğretmen gideremezden en azından yönetim bu durumla ilgili bir önlem oluşturabilir. Benim yeğenimde 3 yaşında ve kreşe gidiyor . Biz böyle bir durumla karşılaşmadık ama güvenlik yoktu kreş çıkışında bunun için yönetimle konuşunca güvenlik elemanı almadılar ama kreş ana çıkış kapısına şifre koydular öğretmenler veya içeriden yetişkin bir görevli gelip kapının şifresini girmeden çıkış sağlanmıyor.

Konuştunuzmu öğretmenlerle? Ben her durumda müdürlede konuşmanızı tavsiye ediyorum, eğer siz şimdi konunun üzerinde durmazsanız “nasılsa pasif anne “ konumuna düşersiniz.

Bizim burda bir kreşte çocuk öyle çıkmış, veliler ortalığı ayağa kaldırdılar.
Tepkisiz kalmışsınız.

Arkadaşımın kızı da kolejde anaokuluna gıdıyor. Kapıda bır suru guvenlık olmasına ragmen 5 yasındakı cocuk nasıl becerdıyse cıkmıs ıkı sokak otede olan evıne gıtmıs. Tabı arkadasım cocugun elinden tuttugu gıbı okula kostu cok saglam da bır cıngar cıkardı. Sımdı yardımcı ogretmen cıkıs saatlerinde gozunu dort acıyor tek tek velılerıne teslım edıyor, ozellıkle arkadasımın cocuguna karsı 2 kat dıkkatlı.

Konuştunuzmu öğretmenlerle? Ben her durumda müdürlede konuşmanızı tavsiye ediyorum, eğer siz şimdi konunun üzerinde “nasılsa pasif anne “ konumuna düşersiniz.
evet konustum. cok ozur diledi.
disarida yetiskin yoksa mutlaka kapiyi kapali tutacagini soyledi.
eger bir daha kapiyi acik gorursem direkt sikayet edecegim gerekli merciiye.

Back
X