kizimin kres kapisindan cikmasi

Bende yurt dışındayım saat 10 dan sonra alarm sistemi devreye girer, çocuklar dışarı çıkamaz normalde, çocukların gelme saati olduğu için gözden kaçmıştır
iste 5 dk sonra kapi kapanacakti. ondan sonra zile basip aciliyor sadece. ama normalde disarida bi ogretmen yardimcisi dururdu. bugun yoktu.

Bi kez benim oglumda cikti ogretmenin ruhu bile duymadi.. ana sinifinda.. hemen gidip konustum. Sende konus kizina ozellikle dikkat etsinler. Veliler cikar cikmaz kapi kilitlenir hirli mi girer hirsiz mi belli olmaz

bu olayi gerekli yerlerde afise edeceginizi soyleyin biraz korksunlar. yurtdisinds bu tip seylerin cezasi agir avrupadaysaniz ozellikle

esim direkt mudure gidelim diyor ama ben ilimli olmak istedim. devam edecek sonucta ayni yere. devlet okulu bu. seneye de bi ust sinifa gececek ayni okulda.
Doğrusu müdürle görüşmeniz. Hatta hem öğretmen ile hem de müdür ile görüşün. Burada bir ihmal veya eksik personel ve gibi bir problem varsa bununla ilgili düzenleme yapacak kişi müdür çünkü. Yurtdışı neresi acaba. Kuzey Avrupa ülkelerinde iseniz bizim gibi yok önce bana niye gelmedin bak beni şikayet ettin vs gibi gönül koyacaklarini hiç sanmıyorum

iste 5 dk sonra kapi kapanacakti. ondan sonra zile basip aciliyor sadece. ama normalde disarida bi ogretmen yardimcisi dururdu. bugun yoktu.
İşte bak bugün eksik personel varmış. Siz mudur ile görüşün. Eksik personel oluğu zaman böyle hatalar olması normal geldi. Eksik personel durumunda farklı bir kontrol listesi ve bir şey belirlenebilir. Kaybolabilir, kacirilabilir, araba çarpabilir. Yani bu durumun olası sonuçları çok büyük olacaktı.

Affedilir bir yani yok!!

Yola firlatlyip araba falan carpsa Allah korusun.

Hemen o anda uyarmaliydiniz.

Cocul arkamdan gelmis haberim.yok
Nasil gelebiliyor arkamdan?

Nasil bir guvenlik anlayisiniz var??

Diye sert bil dille uyarmaliydiniz

Doğrusu müdürle görüşmeniz. Hatta hem öğretmen ile hem de müdür ile görüşün. Burada bir ihmal veya eksik personel ve gibi bir problem varsa bununla ilgili düzenleme yapacak kişi müdür çünkü. Yurtdışı neresi acaba. Kuzey Avrupa ülkelerinde iseniz bizim gibi yok önce bana niye gelmedin bak beni şikayet ettin vs gibi gönül koyacaklarini hiç sanmıyorum
eksik personel vardi ama kapiyi kilitli tutabilirlerdi.
ben ogretmen hatasi olarak goruyorum. ogretmenle konustum ama tekrari olursa(kizim kacarsa degil yani kapi acik birakilirsa) mudure de mufettise de giderim. ama bir sans vermek istedim

Bu olayi ben staj yaparken de gözlerimle görmüstüm fakat cocugunun ailesinin haberi bile olmamisti. Kapiyi acip birakip cocuk sokagin karsisina gecmisti. Sok olmustum. Cocugun ailesi geldiginde haber ettim, cocuga birsey olsaydi ben de vicdan azabindan ölürdüm herhalde. Bence muhhakak ögretmenlerle konusun, olacak is degil cünkü.

Back
X