KIZIMIN ÖĞRETMENİ

şikayet etmeyi pek doğru bulmuyorum ,konuşularak halledilemeyecek bir mesele değil zira... bahsettiğiniz kadar sert ve kaba bir öğretmense mutlaka diğer veliler de şikayetçidir ,bu da veli toplantısı sırasında dile getirilebilir toplu olarak.yok eğer sadece siz şikayetçiyseniz bu durum sizin hassasiyetinizden kaynaklanıyor demektir ki bu da çok normal..peki ne yapacaksınız o zaman ? okulun rehberlik servisi ile beraber hareket edip sınıf değiştireceksiniz ,sandığınız kadar başarı grafiğini etkilemez çocuğun öğretmen değişikliği

şikayet edecekseniz aynı sınıfta durmayın..çünkü kızın burnundan fitil fitil getirir

Okulun bitmesine 1 senesi kalmamış daha senenin başı 2 sene var. Çocuğun bu kadar güzel kendini ifade edebiliyorken sınıfımı değiştir diyebiliyorken düşünmen hata. Hiç bir şey yapamazsan müdürle görüş, ama tepkisiz kalma sakın. Veliler birşey demezse yarın öbür gün çocuklara şiddette gösterir.

Sevmiyorsa yapmasın o işi baskalarının çocuklarına zulmetmenin alemi yok..

Çocuğunuzu almak istemiyorsanız ciddi bir problem yok demektir.
Ciddi bir problem varsa öğretmen değişmesini istemiyorum dememeniz gerekli. Öğretmenlerin tarzı bellidir, pek değişmez. Konuşarak hakareti kestirebilirsiniz ama agresifse agresif kalacaktır.

Değiştirin sınıfını sonradan pişman olursunuz. Benim öğretmenim eşiyle teneffüste kavga etmiş derse sinirli geldi. Çocuk aklı sinirli olduğunu nerden bileyim ödevimi verdim derse gelince. Bütün sınıfın önünde beni aşağılayarak ödevimi yırtıp çöpe attı. Hiç unutamam onu. Hala arada bir gördüğüm zaman nefretle bakıyorum.

Aileme durumu anlatınca babam olaya dahil olup eşiyle kavga ettiği için sinirli olduğunu öğrendi ama bu bir mazeret olamaz diyip 5. Sınıf olmama rağmen okulumu değiştirdi. (Bizim zamanımız da ilkokul 5 seneydi)

Ailem iyi ki arkamda durmuş onların sayesinde iyi bir lise ve iyi bir üniversite kazanıp mühendis olduğumu düşünüyorum.
Ve eğer çocuğunuz o sınıfta o hocayla okumaya devam edecekse sakin şikayet etmeyin bireysel olarak daha çok takar

Bende onun öyle bir ağzını yirtarimki terbiyesiz işte devlet okulları böyle aslında hepsini ozellestireceksin bak bakalım öluyormussun boyle

post: 42944784, member: 513957"]Bende onun öyle bir ağzını yirtarimki terbiyesiz işte devlet okulları böyle aslında hepsini ozellestireceksin bak bakalım öluyormussun boyle[/QUOTE] egi
Bende onun öyle bir ağzını yirtarimki terbiyesiz işte devlet okulları böyle aslında hepsini ozellestireceksin bak bakalım öluyormussun boyle

Kardeş ne gibi karaladim ama çocuklara böyle davranan hep devletten cikiyor
Ben özel okulda da gördüm hatta daha geçen gün"öğretmeni çok bağırıyormuş, ben bağırsın diye mi para veriyorum" diye bir konu. Tek fark orada hemen uzaklaştırılıyor şikayetler olunca.
Yalnız dikkati çekerim buradaki veli de öğretmeni değişsin istemiyor.

Of Of benim
Hos olmayan El kadar bebeye bunları yapmak psikolojisinde ağır tahrip olusturmaktir bunları yaparsa cezasını çeker bana gore
Hoş olmayan bir kötü örnekten yola çıkarak bir camiayı karalamak, canla başla çalışan insanları görmezden gelmek...eğitim camiasında öğretmen demeyi geç insan bile denemeyecek varlıklar olduğuna şahit oldum.ama bu durumu genellemek yanlış. konu bu değil. Konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim.
Konu Sahibi arkadaşım çocuğunuzun sınıfını değiştirin, bu öğretmenle konuşarak düzelecek bir durum gibi gözükmüyor. Kim mutlu olmadığı bir ortama gitmek ister ki. Yazık çocuğa

Herkesin kendi tercihi ama ben evde bagirmazken öğretmenin onu okadar kişi içinde azarlaması bana gore travma ki degisik bir cocuktur uyumludur soz dinler hayattaki en kıymetli varlığım cocugum bu nedenle işte sonu ozel okulda öyle oluyor hoca bir toparlanır olmadi

=) ne dedim kardeş bu kadar benim tanıdığım en iyi öğretmenler emekli oldu ve devlertteydiler ama travma yaşatan çok öğretmen varherkes öyle degil

yanlış yaklaşım. yapmayın lütfen, özelde elbetteki yapamaz iş garantisi yok ama devletteki her öğretmen bir mi? öylesi denk gelmiş. hermeslekte kötü vardır...
Eğitim seviyesi çok düşük dil zaten yok sosyallik desen hiic yok kimse bana devleti savunmasını ha idealist öğretmenlerin maaşları son kuruşuna kadar helal olsun ama surda sıkıntılı olanlar hep devlet ayrıca garanti rahat iş olarak goruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…