- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
Okulun bitmesine 1 senesi kalmamış daha senenin başı 2 sene var. Çocuğun bu kadar güzel kendini ifade edebiliyorken sınıfımı değiştir diyebiliyorken düşünmen hata. Hiç bir şey yapamazsan müdürle görüş, ama tepkisiz kalma sakın. Veliler birşey demezse yarın öbür gün çocuklara şiddette gösterir.bir veliyle görüştüm öğretmenden memnun olmadığımı söyledim. yaptıklarından bahsettim ..Bana alsında öğretmenin özünde iyi biri olduğunu söyledi.bu sene 3 . sınıf olduğu için sınıf değiştirmesini istemiyorum.1 senesi kaldı zaten sonra ortaokula geçecek
Hiç hoş değilBende onun öyle bir ağzını yirtarimki terbiyesiz işte devlet okulları böyle aslında hepsini ozellestireceksin bak bakalım öluyormussun boyle
Hos olmayan El kadar bebeye bunları yapmak psikolojisinde ağır tahrip olusturmaktir bunları yaparsa cezasını çeker bana goreHiç hoş değil
Bende onun öyle bir ağzını yirtarimki terbiyesiz işte devlet okulları böyle aslında hepsini ozellestireceksin bak bakalım öluyormussun boyle
Bende onun öyle bir ağzını yirtarimki terbiyesiz işte devlet okulları böyle aslında hepsini ozellestireceksin bak bakalım öluyormussun boyle
Devlet okullarını karalamanın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hakareti kimse savunmaz zaten.Hos olmayan El kadar bebeye bunları yapmak psikolojisinde ağır tahrip olusturmaktir bunları yaparsa cezasını çeker bana gore
Kardeş ne gibi karaladim ama çocuklara böyle davranan hep devletten cikiyorDevlet okullarını karalamanın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hakareti kimse savunmaz zaten.
Ben özel okulda da gördüm hatta daha geçen gün"öğretmeni çok bağırıyormuş, ben bağırsın diye mi para veriyorum" diye bir konu. Tek fark orada hemen uzaklaştırılıyor şikayetler olunca.Kardeş ne gibi karaladim ama çocuklara böyle davranan hep devletten cikiyor
Hoş olmayan bir kötü örnekten yola çıkarak bir camiayı karalamak, canla başla çalışan insanları görmezden gelmek...eğitim camiasında öğretmen demeyi geç insan bile denemeyecek varlıklar olduğuna şahit oldum.ama bu durumu genellemek yanlış. konu bu değil. Konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim.Hos olmayan El kadar bebeye bunları yapmak psikolojisinde ağır tahrip olusturmaktir bunları yaparsa cezasını çeker bana gore
Herkesin kendi tercihi ama ben evde bagirmazken öğretmenin onu okadar kişi içinde azarlaması bana gore travma ki degisik bir cocuktur uyumludur soz dinler hayattaki en kıymetli varlığım cocugum bu nedenle işte sonu ozel okulda öyle oluyor hoca bir toparlanır olmadiBen özel okulda da gördüm hatta daha geçen gün"öğretmeni çok bağırıyormuş, ben bağırsın diye mi para veriyorum" diye bir konu. Tek fark orada hemen uzaklaştırılıyor şikayetler olunca.
Yalnız dikkati çekerim buradaki veli de öğretmeni değişsin istemiyor.
=) ne dedim kardeş bu kadar benim tanıdığım en iyi öğretmenler emekli oldu ve devlertteydiler ama travma yaşatan çok öğretmen varherkes öyle degilOf Of benim
Hoş olmayan bir kötü örnekten yola çıkarak bir camiayı karalamak, canla başla çalışan insanları görmezden gelmek...eğitim camiasında öğretmen demeyi geç insan bile denemeyecek varlıklar olduğuna şahit oldum.ama bu durumu genellemek yanlış. konu bu değil. Konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim.
Konu Sahibi arkadaşım çocuğunuzun sınıfını değiştirin, bu öğretmenle konuşarak düzelecek bir durum gibi gözükmüyor. Kim mutlu olmadığı bir ortama gitmek ister ki. Yazık çocuğa
yanlış yaklaşım. yapmayın lütfen, özelde elbetteki yapamaz iş garantisi yok ama devletteki her öğretmen bir mi? öylesi denk gelmiş. hermeslekte kötü vardır...Kardeş ne gibi karaladim ama çocuklara böyle davranan hep devletten cikiyor
Eğitim seviyesi çok düşük dil zaten yok sosyallik desen hiic yok kimse bana devleti savunmasını ha idealist öğretmenlerin maaşları son kuruşuna kadar helal olsun ama surda sıkıntılı olanlar hep devlet ayrıca garanti rahat iş olarak goruluyoryanlış yaklaşım. yapmayın lütfen, özelde elbetteki yapamaz iş garantisi yok ama devletteki her öğretmen bir mi? öylesi denk gelmiş. hermeslekte kötü vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?