KIZIMIN ÖĞRETMENİ

merakımdan soruyorum dilden kastınız yabancı dil mi?

=) ne dedim kardeş bu kadar benim tanıdığım en iyi öğretmenler emekli oldu ve devlertteydiler ama travma yaşatan çok öğretmen varherkes öyle degil
Önceki yorumlarınızdan birinde demişsiniz ya 'DEVLET OKULLARI BÖYLE' diye. Bende diyorum ki evet devlet okullarında çok kötü öğretmenler var ama hepsi öyle değil. İşini iyi yapanlar da var . Onları görmezden gelmeyelim.Benim arkadaşım özel lisede çalışıyordu ve kendini sinir eden gençlere çaktırmadan nasıl çimdik ve tokat attığını anlatıyordu.

Mudure sikayet et ve cocugun sinifini degistirmelerini iste bi sey yapmazlarsa bakanliga sikayet edersin

Ne kadar kutsal bir meslek yaptıgının farkında değil heralde ben şuan kendimi sizin yerinize koydumda, asla orada okumasına devam etmesine izin vermem! Çünkü benim öğretmenimde çok kötüydü ve ben bunun ağırlıgını karakterime yansıyan ağırlıgını cok yaşadım hayatımın her alanında ! Bu yüzden bun duruma ayrı bir haasasiyet gösterin lütfen

öncelikle belirteyim ben öğretmen değilim asıl mesleğim ekonomistlik iyi seviyedeyabancı dil biliyorum neyse ingilizce ekonomi okudumben hanımefendi ingilizce ya da yabancı dil benim mesleğimde gerekli olmazsa omaz doktor için gerekli olmazsa mühendis için gerekli olmazsa olmaz çünkü ortak kaynaklara ulaşmak sizi mesleğinizde ileriye götürür. ama bir ilkokul öğretmeni için bu olmazsa olmaz değildir her ülkenin müfredatı farklıdır. bakın konuda bahsedilen öğretmene hak vermiyorum çok yanlış ama sizin genel kanıya varmanız en az onun kadar yanlış.... bu ülke üniversiteden mezun edip işsiz bırakıyor atama için en genci 24 yaşında olan insanlar dersanelerde sürünüyor... o sene nobel alan kişiyi bilerek öğretmenliğe atanıyorlar.... evet eğitim kaliteli değil ama bunu talep edemiyorsunuz bu ülkede malesef....
daha önceki konularınızda drların dayak yemesini haklı görmüşsünüz sanırım genel tavrınız bu... yorum yapamıyorum bu konuda...

arkadaşım milli eğitim bakanlığı konuyla ilgili birimler mevcut, okulu sınıfı durumu anlatırsan soruşturmaya kadar gider... evladının da sınıfını değiştir.

Gevşek öğretmen mi, sert öğretmen mi desen; sert öğretmen derim. Çünkü çocuklar otorite ister, otorite olmadan yola gelmezler. Aile ortamında zaten serbest büyüyorlar, bir de okulda serbest olurlarsa, ergenliğe girdiğinden itibaren kontrolü kaybedersiniz, artık uyuşturucuya mı kaptırır kendini alkole mi sigaraya mı bilemem. Sizin çocuğunu için konuşmuyorum, genel.

Öğrenciyi dövmek ve hakaret etmek de doğru değil. Belki de çocuklar çok yaramazdır, aile terbiyesi görmemişlerdir, bu şekilde eğitilebiliyorlardır. Bilemeyiz.

En sinir olduğum şey de bir senesi kaldı diye çocuğu bir sene daha eziyete mahkum etmek.çevremde de böyle arkadaşlarım var.öğretmenden mi çekiniyorlar anlamıyorum,halbuki ilk seneler çocuk için çok önemli.ben de bir öğretmenim bu arada.eğer aile en başta bir yanlışlık görüyorsa en başta müdahale etmeli.

evet yine olsa yine haklı gorurum siz beni anlamadığını için açıklama yapmayacağım trdemi yaşıyorsunuz ondan bile emin degilim

Benim çocuğuna yapamaz...

Küçücük çocuklara hakaret eden öğretmenleri de anlayabilmiş değilim.Konu sahibi arkadaşım ben olsam çocuğumu derhal o sınıftan alırdım o nedenle ya sınıf değişikliği yada okul değişikliği adına bir çözüm üretmenizi öneririm .

Haklı olabilirsiniz ama burada yapılan yok müdüre şikayet et yok milli eğitime şikayet et önerilerine katılmıyorum. Ne o çocuk gibi.. Bir probleminiz varsa önce gidip o kişi ile konuşursunuz, he olmadı mı diğer yerlere başvurursunuz o zaman..

Valla ilk okula kayitta mudur, mudur yardimcisi başta olmak uzere herkesle konuştum.İyi bir öğretmene verilmezsek ćok uğraşacağimi direkt detayli anlattim...çekinme gunah yavruna.ya bizim öğretmen nimet...öğretmenlik maaş için yapilacak iş değil gercekten zor.Bizim öğretmen çocuklari çikişta bekler, annesi gelmeyen gecikeni de kendi birakir.çocuklar ona " tuvalete gitcem fermuarimi aç- tuvaletten geldim fermuarimi kapa- çatali unuttum çatal ver- beslenmem serviste kaldi yemek al" der.yani her dertte koşarlar ve çook severler.Ya geçen gun oğlan beslenme unutmuştu okula gittim diye kizdi baba, ara ben alayim diyo adam.Ücretsiz kurslar verdi kaç kez..İlk yil bi gece aradim ce " çocuklar dişari cikiyomus bi demir kirikmiş" defim.Konuşuyoduk.15 dk sonra dedi ki evet demiri gördum.Nasil yani dedim."sizinle konuşurken arabayla okula geldim şimdi kontrol ediyorum" dedi.ertesi gun yönetime hemen tamir ettirmiş.Baba gibidir.Daha 28 yaşinda...Bu meskek aşkla yapilir.Gerizekali ne demek ya..Benim oğlum ilk başta çik yaramazdi.adamin kalbi sıkışmış sinirden, fenalaşmis.Siniftan alayim haklisiniz dedim.Başkalari anlayişli olmaz nasil vereyim dedi oğlumu vermedi...emekli olsun da layikiyla yapacak gençler gelsin.

Son düzenleme:
Ne kadar kötü. Umarım öğretmenin bu davranışları çocuğun tüm eğitim hayatını etkilemez.
Çünkü yeğenime öyle oldu çocuğun özgüveni öyle düştü ki ancak lisede toparlandı.

Bence de velilerle konuşun. En azından birlikte olun ki öğretmen de ciddiyetin farkına varsın. Bir tek senin uğraşmanla olmaz, eğer biraz da manyaksa iyice kızına yüklenir duyulursa.

Bir ogretmen olarak söylüyorum derhal çocuğunuzun sınıfını değiştirin ve o öğretmeni şikayet edin. Saçmalamış iyice. Ben meslek listesindeyim, hem de en düşük puanlı olanından, sabrım çok zorlanıyor ama asla böyle igrenclesmiyorum. Kınıyorum öyle öğretmenleri

Ben bir öğretmenim ve böyle meslektaşlarımı duyunca inanın o kadar üzülüp mahçup oluyorum ki. Öğretmeni uygun bir dille uyarabilirsiniz. Olmadı sınıfını değiştirin çünkü şikayet etseniz dahi öğretmen en fazla uyarı alır. Hele ki emekliliği gelen öğretmen için pek bir yaptırım olmaz gibi geliyor bana. Eğitim sistemine bir çare bulunmalı artık. Polis gibi yaş sınırı olmalı. Yaşlandıkça tahammül sınırı azalıyor insanın.

öğretmenle muhattap olmayın bu sefer kızınıza tepki verebilir direk okul yönetimiyle irtibat kurun gerkirse müdüre milli eğitime gidicem diyin baktınız olmuyo sınıfı değiştirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…