- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
merakımdan soruyorum dilden kastınız yabancı dil mi?Eğitim seviyesi çok düşük dil zaten yok sosyallik desen hiic yok kimse bana devleti savunmasını ha idealist öğretmenlerin maaşları son kuruşuna kadar helal olsun ama surda sıkıntılı olanlar hep devlet ayrıca garanti rahat iş olarak goruluyor
Evetmerakımdan soruyorum dilden kastınız yabancı dil mi?
Önceki yorumlarınızdan birinde demişsiniz ya 'DEVLET OKULLARI BÖYLE' diye. Bende diyorum ki evet devlet okullarında çok kötü öğretmenler var ama hepsi öyle değil. İşini iyi yapanlar da var . Onları görmezden gelmeyelim.Benim arkadaşım özel lisede çalışıyordu ve kendini sinir eden gençlere çaktırmadan nasıl çimdik ve tokat attığını anlatıyordu.=) ne dedim kardeş bu kadar benim tanıdığım en iyi öğretmenler emekli oldu ve devlertteydiler ama travma yaşatan çok öğretmen varherkes öyle degil
öncelikle belirteyim ben öğretmen değilim asıl mesleğim ekonomistlik iyi seviyedeyabancı dil biliyorum neyse ingilizce ekonomi okudumben hanımefendi ingilizce ya da yabancı dil benim mesleğimde gerekli olmazsa omaz doktor için gerekli olmazsa mühendis için gerekli olmazsa olmaz çünkü ortak kaynaklara ulaşmak sizi mesleğinizde ileriye götürür. ama bir ilkokul öğretmeni için bu olmazsa olmaz değildir her ülkenin müfredatı farklıdır. bakın konuda bahsedilen öğretmene hak vermiyorum çok yanlış ama sizin genel kanıya varmanız en az onun kadar yanlış.... bu ülke üniversiteden mezun edip işsiz bırakıyor atama için en genci 24 yaşında olan insanlar dersanelerde sürünüyor... o sene nobel alan kişiyi bilerek öğretmenliğe atanıyorlar.... evet eğitim kaliteli değil ama bunu talep edemiyorsunuz bu ülkede malesef....
arkadaşım milli eğitim bakanlığı konuyla ilgili birimler mevcut, okulu sınıfı durumu anlatırsan soruşturmaya kadar gider... evladının da sınıfını değiştir.kızım bu sene ilkokul 3 . sınıf...
öğretmeni çocuk psikolojisinden hiç anlamayan birisi. Sürekli çocukları azarlayarak eğitim vermeye çalışıyor.
Kızım kabalıktan hiç hoşlanmaz , yapı olarak hassas bir çocuk.. Öğretmeni kendisine değil diğer arkadaşlarına yaptığı muameleden bile rahatsız olup bana anlatıyor sürekli..bu sene daha yeni okul açılmış olmasına rağmen ilk günden başladı yine öğretmeni. Af edersiniz ama ödevini yanlış yapan çocuğa "gerizekalı mısın sen, salak mısın nasıl ödev yapıyorsunuz..Sınıfda gürültü yapınca ağzınızı yırtarım veya ertesi gün getirmeleri gereken bir şey için unutursanız döverim "v.b sözler.
Bizim evde bile böyle sözler söylenmezken örnek alması gereken insan profilinin bu şekilde davranması beni çok rahatsız ediyor. Kızım anlattığında tepki vermiyorum öğretmenine cephe almasın diye bu sene benim sınıfımı değiştir anne ben bu öğretmeni istemiyorum demeye başladı.
şikayet mi etsem öğretmeni nereye şikayet edebilirim . ya da nasıl bir yol izlesem fikir verir misiniz.
Gevşek öğretmen mi, sert öğretmen mi desen; sert öğretmen derim. Çünkü çocuklar otorite ister, otorite olmadan yola gelmezler. Aile ortamında zaten serbest büyüyorlar, bir de okulda serbest olurlarsa, ergenliğe girdiğinden itibaren kontrolü kaybedersiniz, artık uyuşturucuya mı kaptırır kendini alkole mi sigaraya mı bilemem. Sizin çocuğunu için konuşmuyorum, genel.kızım bu sene ilkokul 3 . sınıf...
öğretmeni çocuk psikolojisinden hiç anlamayan birisi. Sürekli çocukları azarlayarak eğitim vermeye çalışıyor.
Kızım kabalıktan hiç hoşlanmaz , yapı olarak hassas bir çocuk.. Öğretmeni kendisine değil diğer arkadaşlarına yaptığı muameleden bile rahatsız olup bana anlatıyor sürekli..bu sene daha yeni okul açılmış olmasına rağmen ilk günden başladı yine öğretmeni. Af edersiniz ama ödevini yanlış yapan çocuğa "gerizekalı mısın sen, salak mısın nasıl ödev yapıyorsunuz..Sınıfda gürültü yapınca ağzınızı yırtarım veya ertesi gün getirmeleri gereken bir şey için unutursanız döverim "v.b sözler.
Bizim evde bile böyle sözler söylenmezken örnek alması gereken insan profilinin bu şekilde davranması beni çok rahatsız ediyor. Kızım anlattığında tepki vermiyorum öğretmenine cephe almasın diye bu sene benim sınıfımı değiştir anne ben bu öğretmeni istemiyorum demeye başladı.
şikayet mi etsem öğretmeni nereye şikayet edebilirim . ya da nasıl bir yol izlesem fikir verir misiniz.
evet yine olsa yine haklı gorurum siz beni anlamadığını için açıklama yapmayacağım trdemi yaşıyorsunuz ondan bile emin degilimöncelikle belirteyim ben öğretmen değilim asıl mesleğim ekonomistlik iyi seviyedeyabancı dil biliyorum neyse ingilizce ekonomi okudumben hanımefendi ingilizce ya da yabancı dil benim mesleğimde gerekli olmazsa omaz doktor için gerekli olmazsa mühendis için gerekli olmazsa olmaz çünkü ortak kaynaklara ulaşmak sizi mesleğinizde ileriye götürür. ama bir ilkokul öğretmeni için bu olmazsa olmaz değildir her ülkenin müfredatı farklıdır. bakın konuda bahsedilen öğretmene hak vermiyorum çok yanlış ama sizin genel kanıya varmanız en az onun kadar yanlış.... bu ülke üniversiteden mezun edip işsiz bırakıyor atama için en genci 24 yaşında olan insanlar dersanelerde sürünüyor... o sene nobel alan kişiyi bilerek öğretmenliğe atanıyorlar.... evet eğitim kaliteli değil ama bunu talep edemiyorsunuz bu ülkede malesef....
daha önceki konularınızda drların dayak yemesini haklı görmüşsünüz sanırım genel tavrınız bu... yorum yapamıyorum bu konuda...
Benim çocuğuna yapamaz...Önceki yorumlarınızdan birinde demişsiniz ya 'DEVLET OKULLARI BÖYLE' diye. Bende diyorum ki evet devlet okullarında çok kötü öğretmenler var ama hepsi öyle değil. İşini iyi yapanlar da var . Onları görmezden gelmeyelim.Benim arkadaşım özel lisede çalışıyordu ve kendini sinir eden gençlere çaktırmadan nasıl çimdik ve tokat attığını anlatıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?