Kizimin okulundaki sorun

Bir tanidigimiz yarı yıla kadar gitti,kadın hep bahçede bekledi ders bitisini....Sonra yavrucak alısti ,dersleride cok iyi...zamanla alisacak ama....

Yani imza vermelimiyim sizce

Bizde konustuk ogretmende fakat geri adim atmiyor.artik ogretmen cocugun arkasindan cikmiyor bile cunku annesi orada biliyorki gitmeyecek
ne diyor peki.. bırakıp gidemem vs mi
iyi de öyle çocuklar da etkilenir..
izma toplamak ne kadar doğru bilemedim.. bir okul müdürü ile görüşseniz

Başka sınıfa gönderince ne değişecek ki? O öğretmenin günahı ne? Öğretmeni dinlemiyorsa müdürle görüşülsün. Kadın güzellikle anlamıyorsa başka yolları vardır.

Bizde soyledik...fakat rehber ogretmen yavas yavas duzelir demis...kendi sinif ogretmenimiz disiplinli bir kadin bu onu cok uzuyor
Okul yönetimi bunu halledecek. Benim oğlumda bağımsız bir devlet anaokulunda kreşe gidiyor ve sadece ilk hafta müsade ettiler onda da gönüllü degillerdi.güvenlik açısından asla kabul etmiyorlar. Neyse ınsallah düzelir bu durum sınıfın durumunuda bozar .

Israrla kapidan ayrilmamak ne demek?
Hem kizina hem ogretmene hem diger cocuklara kotuluk yapiyor.
Ogretmen hakli bezmis.
Ama baska sinifta da yine baskalarini rahatsiz edecek.
Bu ise idare cozum bulmali.

Ben bunlari ogretmene aynen aktarayim cok haklisiniz

Bozuyormus ogretmen hanim soyledi diger cocuklarda annesini istiyor diye cok saskinim

Çocuğun veya annenin veya aileden bi çocuğun başına geçmişte birşey gelmiş olabilir ya da kadın doğal olarak disardaki olaylardan baya etkilenip çocuğunun her an yanında olmak istiyordur. Disarda beklemesi iyi birşey bence kreş bittiğinde alıp gitmiyor mu çocuklar neden etkilensin onların ailesi gelmiyor mu orasını anlamadim

Israrla kapidan ayrilmamak ne demek?
Hem kizina hem ogretmene hem diger cocuklara kotuluk yapiyor.
Ogretmen hakli bezmis.
Ama baska sinifta da yine baskalarini rahatsiz edecek.
Bu ise idare cozum bulmali.
Idareye bizmi gitmeliyiz ogretmenmi

Oyle degil ders saatlerindede bekliyor.baska veli yok sadece 1 kisi park icin cikinca cocuklar tek bir cocugun annesi var onlarda agliyormus annem gelsin diye

Oyle degil ders saatlerindede bekliyor.baska veli yok sadece 1 kisi park icin cikinca cocuklar tek bir cocugun annesi var onlarda agliyormus annem gelsin diye
Haaa o zaman kötü tabiki o açıdan ama yine şöyle düşünüyorum allah korusun haberlerde neler neler görüyoruz kaza ile ilgili okulun içinde bile. Belki heran kendince güvenli olduğunu düşünüyordur

Dışarıda beklemeye zamanı varsa evde çocuğuyla vakit geçirmeye de zamanı vardır. Madem öyle hiç vermeseydi çocuğunu okula, sonuçta anaokulu mecburi değil.
Müdürün konuşup halletmesi lazım. Başka sınıf çözüm değil. Aynı muhabbet orada da devam edecek, bu sefer o öğretmen rahatsız olacak. Müdür konuşacak, ya gidin ya çocuğunuzu alın okuldan diye .

Ben bunlari ogretmene aynen aktarayim cok haklisiniz

öğretmen bunları zaten biliyor

ben öğretmen değilim biliyorum da okul öncesi öğretmeni bunları bilmez mi

biliyor da işte veliler istemedi deyip sıyrılacak

yani iki gün göndermese idi sorun çözülürdü

ben de şimdi işyeridne çalışırken koridorda arkadaşım olsa kimse karışmasa canım istedikçe çıkıp bir çay içsem az muhabbet edip gelsem yok ben oturayım mı derim

ki bu daha 5 yaşında çocuk

anneyi görmesin, geleceğini bilsin ama okulda öğretmene alışsın derken herkes, o her an annesi hazır bekletirse tabii alışamaz

bu işi halletmesi gereken idare, öğretmen ve ilgili velidir bence. öğretmen topu size atarak kolaya kaçıyor. siizn vicdanınız elveriyor mu tek bi öğrenciyi imza toplayarak sınıftan göndermeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…