- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
ne diyor peki.. bırakıp gidemem vs miYani imza vermelimiyim sizce
Bizde konustuk ogretmende fakat geri adim atmiyor.artik ogretmen cocugun arkasindan cikmiyor bile cunku annesi orada biliyorki gitmeyecek
Okul yönetimi bunu halledecek. Benim oğlumda bağımsız bir devlet anaokulunda kreşe gidiyor ve sadece ilk hafta müsade ettiler onda da gönüllü degillerdi.güvenlik açısından asla kabul etmiyorlar. Neyse ınsallah düzelir bu durum sınıfın durumunuda bozar .Bizde soyledik...fakat rehber ogretmen yavas yavas duzelir demis...kendi sinif ogretmenimiz disiplinli bir kadin bu onu cok uzuyor
Ben bunlari ogretmene aynen aktarayim cok haklisinizgidip okulun müdürüne söyleyeceksiniz
okulun bahçesi de dahil kimse giremez
onu da geçtim ders saatinde kimse çocukla görüşmemeli
öğretmen kendi kötü olmamak için velileri kullanıyor
önce o yazsın dilekçe ben sözümü dinletemiyorum diye
ne demek dersten çıkıyor
anaokulu öğrencisi öğretmene zimmetlidir ya çıkınca dışarıda başına bir şey gelse ne olacak
teneffüs dahi yok ki öğretmensiz
Bozuyormus ogretmen hanim soyledi diger cocuklarda annesini istiyor diye cok saskinimOkul yönetimi bunu halledecek. Benim oğlumda bağımsız bir devlet anaokulunda kreşe gidiyor ve sadece ilk hafta müsade ettiler onda da gönüllü degillerdi.güvenlik açısından asla kabul etmiyorlar. Neyse ınsallah düzelir bu durum sınıfın durumunuda bozar .
Idareye bizmi gitmeliyiz ogretmenmiIsrarla kapidan ayrilmamak ne demek?
Hem kizina hem ogretmene hem diger cocuklara kotuluk yapiyor.
Ogretmen hakli bezmis.
Ama baska sinifta da yine baskalarini rahatsiz edecek.
Bu ise idare cozum bulmali.
Ikna olmuyor iste ben beklerim diyorSizin cocugunuz da ayni durumda olabilirdi,veliyi ikna etmeli....Çozum bastan savıştirmak olmamali bence....
Aslında ogretmen gitmeli ama topu size atiyor gibi geldi.Idareye bizmi gitmeliyiz ogretmenmi
Oyle degil ders saatlerindede bekliyor.baska veli yok sadece 1 kisi park icin cikinca cocuklar tek bir cocugun annesi var onlarda agliyormus annem gelsin diyeÇocuğun veya annenin veya aileden bi çocuğun başına geçmişte birşey gelmiş olabilir ya da kadın doğal olarak disardaki olaylardan baya etkilenip çocuğunun her an yanında olmak istiyordur. Disarda beklemesi iyi birşey bence kreş bittiğinde alıp gitmiyor mu çocuklar neden etkilensin onların ailesi gelmiyor mu orasını anlamadim
2 ay oldu ama alistirma suresi 2 haftaBen imza atmazdım.Çocuk alışana kadar anne beklemeli diye düşünüyorum.
Haaa o zaman kötü tabiki o açıdan ama yine şöyle düşünüyorum allah korusun haberlerde neler neler görüyoruz kaza ile ilgili okulun içinde bile. Belki heran kendince güvenli olduğunu düşünüyordurOyle degil ders saatlerindede bekliyor.baska veli yok sadece 1 kisi park icin cikinca cocuklar tek bir cocugun annesi var onlarda agliyormus annem gelsin diye
Ben bunlari ogretmene aynen aktarayim cok haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?