Izin vermediginde cikmasina yerlere atiyormus kendini agliyormus bu defa diger siniflardan ogretmenler cikip geliyormusama burada laf anlayacak anne değil ki çocuk
yani sınıftan çıkarmayacak
yani siz kapının önünde olsanız da sizin çocuk çıkmaz zira sizin orada olduğunuzu bilmez mesela ya da öğretmen sizin kızı bırakmaz zira sizin orada olduğunuzu bilmez
burada iş öğretmene düşüyor
sınıfının düzenini sağlayacak kendi sağlayamıyorsa amirinden rehberlikten vs yardım alacak
yalnız imza çocuğu cezalandırmak demek.Bu konuda hemfikiriz kesinlikle...bizim kadar o dusunmuyor ama diger cocuklarda zor durumda
Izin vermediginde cikmasina yerlere atiyormus kendini agliyormus bu defa diger siniflardan ogretmenler cikip geliyormus
veliyi imza toplayıp kovsanız.Izin vermediginde cikmasina yerlere atiyormus kendini agliyormus bu defa diger siniflardan ogretmenler cikip geliyormus
Bakin bazi kadinlar sadece kendi cocugunu düşünür. Ama o bitane ama ona kiyamiyor vs vs. Veliler idare ile gorusun durumdan rahatsiz oldugunuzu ve çözüm bulmalarini isteyin. 2 ayda öğretmeni tuketmistir o kadin. Veli ile diyalog hasastir. Hele anlayissiz bencil bir veli ile daha zor. Ogretmenin tum yontemleri sonucsuz kalmis ki bunu istiyor.Bu konuda hemfikiriz kesinlikle...bizim kadar o dusunmuyor ama diger cocuklarda zor durumda
En iyi fikir buveliyi imza toplayıp kovsanız.
veliler birleşip bu kadın gitmedikçe biz de buradayız deyip kadın üzerinde baskı oluşturmanız lazım ki, kadın beklemekten vazgeçsin.Izin vermediginde cikmasina yerlere atiyormus kendini agliyormus bu defa diger siniflardan ogretmenler cikip geliyormus
Benim çocuğumda problemli bir çocuktu ve bende 15 gün bekledim ilk hafta sınıfta oturdum öğretmen istedi bunu da sonra gün gün çekildimCocuklarin anneden ayirlmasi icin psikolojisini hazir hale getirmek kolay da inanin anneyi gondermek zor olani.
1. Sinifta eylulden hazirana okulda bekleyen veli gordum. Her gun yagmur kar soguk sicak bahcede koridorda bekledi.
Ogretmen idare kimse gönderemedi. Gitmiyorum tek cocugum kiyamiyorum dedi durdu. Kimsede birvsey yapamadi malesef.
Hayir bir ogretmen asla bunu soylemez. Gercekten istiyorlar. Benim velilerimden arasira gelen oluyordu. Bakiyorum sinifta hergun baska bi ogrencim ağlıyor. Annemi ozledim. X in annesi gelmisti benimde gelsin. Bu yuzden velinin gelmemesi gerek zaten. Hele anasinifinda cocuklar ilkokula gore kucuk yas grubu bu yuzden ağlayıp istemeleri normal. Tekrar soyluyorum bazi veliler kendi cocuklarinin tek oldugunu vevona gore davranmanizi ister. Diger cocuklari düşünmeden.Benim çocuğumda problemli bir çocuktu ve bende 15 gün bekledim ilk hafta sınıfta oturdum öğretmen istedi bunu da sonra gün gün çekildim
Her çocuk farklı işte
Küçük oğlumu kreşe bıraktım ve öğlen eve geldim ilk günü ama büyük oğlumda ilkokulda bile bunu yapamadım
Veli de sıkıntı varsa çözüm yolu belli çocukta varsa sıkıntı çözüm yolu yine belli bence öğretmen velileri devreye aokmak için sizin çocuklarınızda annelerini istiyor diyor
Okul İdaresi,rehberlik,milli eğitim müdürlükleri varken niye veliler biz istemiyoruz demek zorundaHayir bir ogretmen asla bunu soylemez. Gercekten istiyorlar. Benim velilerimden arasira gelen oluyordu. Bakiyorum sinifta hergun baska bi ogrencim ağlıyor. Annemi ozledim. X in annesi gelmisti benimde gelsin. Bu yuzden velinin gelmemesi gerek zaten. Hele anasinifinda cocuklar ilkokula gore kucuk yas grubu bu yuzden ağlayıp istemeleri normal. Tekrar soyluyorum bazi veliler kendi cocuklarinin tek oldugunu vevona gore davranmanizi ister. Diger cocuklari düşünmeden.
Verdigim ornekte cocugun hicbir sorunu yoktu sadece anne belli bir yildan sonra cocuk sahibi oldugunu söylemişti. Tenefuste kucagina alip gezerdi arada siz dusunun.
Bazi insanlara laf anlatmak zordur. Ve Evet sinifin ortak sorunu bu. Ogretmen ustune duseni yapip gondermek icin 2 aydir ugrasmissa. Cozum olmamışsa diger velilerle cozum bulmak istemesi normal.
Ogretmenin gozleri doldu anlatirken bagirmis herlesin icinde kadina cok uzulduk tabii sonucta egitimciBakin bazi kadinlar sadece kendi cocugunu düşünür. Ama o bitane ama ona kiyamiyor vs vs. Veliler idare ile gorusun durumdan rahatsiz oldugunuzu ve çözüm bulmalarini isteyin. 2 ayda öğretmeni tuketmistir o kadin. Veli ile diyalog hasastir. Hele anlayissiz bencil bir veli ile daha zor. Ogretmenin tum yontemleri sonucsuz kalmis ki bunu istiyor.
Acikcasi konu hakkinda hic bilgimiz yoktu burada ogrendimki mudur cozmek zorundaymis simdi pazartesi mudurle gorusecegizOkul İdaresi,rehberlik,milli eğitim müdürlükleri varken niye veliler biz istemiyoruz demek zorunda
Böyle bir konuda ben asla girmem
Öğretmen bu mesele ile başa çıkmak zorunda veliler sınıftaki başka bir çocuğun annesi ile niye uğraşmak zorunda niye karşı karşıya getirilmek zorunda
Iste bilemiyorum bende kararsizim ama ogretmen mutsuzum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?