Kizimin okulundaki sorun

Izin vermediginde cikmasina yerlere atiyormus kendini agliyormus bu defa diger siniflardan ogretmenler cikip geliyormus

Bu konuda hemfikiriz kesinlikle...bizim kadar o dusunmuyor ama diger cocuklarda zor durumda
yalnız imza çocuğu cezalandırmak demek.
anneye bir şey olmayacak ki. sonuçta o kadın bahçede bekleyecek.
idare ve öğretmen bu sorunu veliyle çözmek zorunda.
çocuğu kovmak çözüm değil kolaycılık.

Izin vermediginde cikmasina yerlere atiyormus kendini agliyormus bu defa diger siniflardan ogretmenler cikip geliyormus

ama bu durumda da çocuğu rehberliğe götürmeli

ya da işte dışarıda annesini olmamaya ikna etmeli ki çıkıp baksın yok

son kez aynı şeyi yazacağım kendi uğraşıp çözmek yerine topu sizlere atıp istemediler ne yapayım diyecek sonra da

Bu konuda hemfikiriz kesinlikle...bizim kadar o dusunmuyor ama diger cocuklarda zor durumda
Bakin bazi kadinlar sadece kendi cocugunu düşünür. Ama o bitane ama ona kiyamiyor vs vs. Veliler idare ile gorusun durumdan rahatsiz oldugunuzu ve çözüm bulmalarini isteyin. 2 ayda öğretmeni tuketmistir o kadin. Veli ile diyalog hasastir. Hele anlayissiz bencil bir veli ile daha zor. Ogretmenin tum yontemleri sonucsuz kalmis ki bunu istiyor.

veliler birleşip bu kadın gitmedikçe biz de buradayız deyip kadın üzerinde baskı oluşturmanız lazım ki, kadın beklemekten vazgeçsin.

herkes önce zayıfı, güçsüzü kovma derdinde. sıkıyorsa o baskıyı veliye yapın.

Benim çocuğumda problemli bir çocuktu ve bende 15 gün bekledim ilk hafta sınıfta oturdum öğretmen istedi bunu da sonra gün gün çekildim
Her çocuk farklı işte
Küçük oğlumu kreşe bıraktım ve öğlen eve geldim ilk günü ama büyük oğlumda ilkokulda bile bunu yapamadım
Veli de sıkıntı varsa çözüm yolu belli çocukta varsa sıkıntı çözüm yolu yine belli bence öğretmen velileri devreye aokmak için sizin çocuklarınızda annelerini istiyor diyor

anne orada beklediği sürece çocuk çıkacak tabi. annesi çocuğa ne kadar zarar verdiğini bilmiyor mu kişisel gelişimine darbe vurmak, baığmlı bir birey yaratıyor. birey bile değli. toplum kurallarını hiçe sayan kafasına göre çıkıp giren bir tip.
burda öğretmen değil idarenin artık araya girmesi gerekir. ya alsın çocuğunu evde eğitim versin ya da gitsin

Hayir bir ogretmen asla bunu soylemez. Gercekten istiyorlar. Benim velilerimden arasira gelen oluyordu. Bakiyorum sinifta hergun baska bi ogrencim ağlıyor. Annemi ozledim. X in annesi gelmisti benimde gelsin. Bu yuzden velinin gelmemesi gerek zaten. Hele anasinifinda cocuklar ilkokula gore kucuk yas grubu bu yuzden ağlayıp istemeleri normal. Tekrar soyluyorum bazi veliler kendi cocuklarinin tek oldugunu vevona gore davranmanizi ister. Diger cocuklari düşünmeden.
Verdigim ornekte cocugun hicbir sorunu yoktu sadece anne belli bir yildan sonra cocuk sahibi oldugunu söylemişti. Tenefuste kucagina alip gezerdi arada siz dusunun.
Bazi insanlara laf anlatmak zordur. Ve Evet sinifin ortak sorunu bu. Ogretmen ustune duseni yapip gondermek icin 2 aydir ugrasmissa. Cozum olmamışsa diger velilerle cozum bulmak istemesi normal.

Okul İdaresi,rehberlik,milli eğitim müdürlükleri varken niye veliler biz istemiyoruz demek zorunda
Böyle bir konuda ben asla girmem
Öğretmen bu mesele ile başa çıkmak zorunda veliler sınıftaki başka bir çocuğun annesi ile niye uğraşmak zorunda niye karşı karşıya getirilmek zorunda

Ogretmenin gozleri doldu anlatirken bagirmis herlesin icinde kadina cok uzulduk tabii sonucta egitimci

Acikcasi konu hakkinda hic bilgimiz yoktu burada ogrendimki mudur cozmek zorundaymis simdi pazartesi mudurle gorusecegiz

Olaya vicdani yonden bakarsak zor bir karar.ama 1 cocuk icin diger cocuklarin etkilenmesi de uzucu.siz olsaniz imza atarmiydiniz gitmesi icin.
Annesi asla geri adim atmiyor ve bekliyor .[/QUOTE]

Olayin vicdani kismindan bakicak olursaniz o cocugun ilerki yaslarda asosyal ve pasif birey olmamasi icin bi imza atmalisiniz

Tabiki imza atin. Her kurumun kurallari var. Diger cocuklara yazik degil mi

Bende bekliyorum kızımı.bu 9.senemiz
Hatta şu anda da okuldayım nöbet tutuyorum nöbetçi öğrenciyle

Evde olsam temizlik yapsam çay içip müge'yi izlesem

İlkokulda vardı bikaç veli
çocuklarında hiç sorun yok tam tersi gayet uyanık çocuklar.beklerlerdi
Müdüre uyardı hatta onlarda beni şikayet etmek istemişlerdi

Evet annenin beklemesi yanlış ve bunun öncelikle öğretmenin sonra okul yönetiminin çözmesi gerekir. Bana öğretmen başa çıkamayıp sizi örgütleyip öne sürüyor gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…