Ayni korkulari bende yasiyorum ama bunu cocuga hissettirip orada beklemek nereye kadar..ilerde sorun buyur ustelik cocuklar etkileniyormus en kotusu buHaaa o zaman kötü tabiki o açıdan ama yine şöyle düşünüyorum allah korusun haberlerde neler neler görüyoruz kaza ile ilgili okulun içinde bile. Belki heran kendince güvenli olduğunu düşünüyordur
2 ay oldu ama alistirma suresi 2 hafta[/QUOTEE
Anlıyorum ama,şimdi o çocuk okuldan alınsa ya da sınıfı değiştirilse ilkokula başladığı zaman da aynı şekilde okuldan alınmayı ya da herhangi bir olumsuzluk olduğunda sınıfının değiştirilmesini isteyebilir.Yani şuanda yapılacak bir geri adım çocuğun ilerde daha büyük sorunlar yaşamasına zemin hazırlayabilir.
Benim çocuğum bana ne kadar değerliyse o anneyede değerlidir.Ben bu şekilde düşünüyorum.
Bunu mudure bizmi soylemeliyiz ogretmenmi sizceDışarıda beklemeye zamanı varsa evde çocuğuyla vakit geçirmeye de zamanı vardır. Madem öyle hiç vermeseydi çocuğunu okula, sonuçta anaokulu mecburi değil.
Müdürün konuşup halletmesi lazım. Başka sınıf çözüm değil. Aynı muhabbet orada da devam edecek, bu sefer o öğretmen rahatsız olacak. Müdür konuşacak, ya gidin ya çocuğunuzu alın okuldan diye .
Bunlari hep anlattik fakat annesi bir adim atmiyor...bizde sasirdik cocuk kafasina gore cikiyor anneyi opup koklayip donuyor geriöğretmen bunları zaten biliyor
ben öğretmen değilim biliyorum da okul öncesi öğretmeni bunları bilmez mi
biliyor da işte veliler istemedi deyip sıyrılacak
yani iki gün göndermese idi sorun çözülürdü
ben de şimdi işyeridne çalışırken koridorda arkadaşım olsa kimse karışmasa canım istedikçe çıkıp bir çay içsem az muhabbet edip gelsem yok ben oturayım mı derim
ki bu daha 5 yaşında çocuk
anneyi görmesin, geleceğini bilsin ama okulda öğretmene alışsın derken herkes, o her an annesi hazır bekletirse tabii alışamaz
Zamana ihtiyac var demis sinifta durumu iyi demisRehberlik ilgilenmiyor mu bu konuyla?
Iste bilemiyorum bende kararsizim ama ogretmen mutsuzum diyorbu işi halletmesi gereken idare, öğretmen ve ilgili velidir bence. öğretmen topu size atarak kolaya kaçıyor. siizn vicdanınız elveriyor mu tek bi öğrenciyi imza toplayarak sınıftan göndermeyi?
çocuğa yazık.Almiyor iste israrla devam ediyor..veliler ikiye bolundu kimi gitsin diyor kimi vicdan yapiyor
Gayet mutlu kadin guluyor bugun yine soyledim yagmurlar baslayinca giderim dediImza atarım tabi ki,
Okul bahcesinde velinin ne işi var?
Onunki cocuk da bizimki bal kabagi mi? Bizimkiler de ozluyor ama sesini cikarmayip oturuyorlar.
Boyle bencil insanlara sinir oluyorum. Onun cocugu aglamasin diye diger 20 cocugun aglamasinda sakinca gormuyor kadin, rahatliga bak.
Sanirim karar o yonde olacak...cunku adim atmiyor asla bizde uzuluyoruzÇocuğun uyum sorunu var tamam da 2 ay olmuş.
Bu uyum sorununu aşmak için annenin katkısı nedir?
Sadece sürekli gelerek uyumsuzluğu pekiştirmek...
Atın imzayı geçin. Kimse kimsenin keyfini 2 ay beklemez.
Belki annesinin aklı başına gelir de "Beklemek"le olmadığını, biraz kararlı durması gerektiğini anlar.
öğretmen mutsuz mu?Iste bilemiyorum bende kararsizim ama ogretmen mutsuzum diyor
Bu konuda hemfikiriz kesinlikle...bizim kadar o dusunmuyor ama diger cocuklarda zor durumdaTabi ki imza atardim. Burda muhatabiniz cocuk degil annesi. vicdan yapmayin o yuzden. Anne eger gerektigi sekilde hareket edip zamaninda gitseydi kizi iki uc gun aglar alisirdi. Diger cocuklarin psikolojisini dusunmeyen bencil bir kadin demek ki.
Bunlari hep anlattik fakat annesi bir adim atmiyor...bizde sasirdik cocuk kafasina gore cikiyor anneyi opup koklayip donuyor geri
Sanirim karar o yonde olacak...cunku adim atmiyor asla bizde uzuluyoruz
Gayet mutlu kadin guluyor bugun yine soyledim yagmurlar baslayinca giderim dedi
Cocuklarin anneden ayirlmasi icin psikolojisini hazir hale getirmek kolay da inanin anneyi gondermek zor olani.Bunu veliler değil rehber öğretmen çözmeli Öğretmenler pedegojik olarak böyle durumlarda ne yapacağını biliyor olmalı
Ben olsam imzalamam yarın başka bir sorun da yine aynı şekilde problemi çözmeye çalışabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?