Kızımın regl olduğu gün hamile olduğumu öğrendim

Plânlaysa zaten düşünmüşsünüzdür bence yeteri kadar. Yarına geçer tedirginliğiniz. 12 yaş olsun ne olacak ki ne güzel biri evlenince ya da uzaklaşınca öteki yanınızda olur.

Neden evlendiğini goremeyesiniz,o işler hiç belli olmaz,öyle düşünmeyin.Saglikli hamilelikler,hayırlı doğumlar dilerim...

Evet 5 yaşında ikinci kızım. Allah hayırlısı neyse onu versin hakkımızda. Ben de yeni kabulleniyorum ama kadere teslim olmak lazım. Hesaplamalar yıllar sorular sorgular sokaktaki insanlar tarafından hep yapılacak ama Allah nasip etti diyip geçmek lazım, mühim olan sağlıkla dogmalari ve ailemizin huzuru..

Neden evlendiğini goremeyesiniz,o işler hiç belli olmaz,öyle düşünmeyin.Saglikli hamilelikler,hayırlı doğumlar dilerim...
Çok sağolun inşallah hepimiz için hayırlısını versin Rabbim. Yaklaşık bi hesapla 25 inde evlense ben 70 e yakın olurum ama hesap yapsam da bişey değişmeyecek, yaşlı ama yaşını göstermeyen annesi olucam o zaman da diyelim bari:))Allah nasip ederse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…