İnşallah öyle olurTebrik ederim. Abla kardeş ilişkisini en güzel şekilde yaşayacakları yaşlar.
Evet kardeşler arası yaş farkı fazla. Ama olabilir şeyler bunlar. Artık hamilesiniz ve yapacak bişey yok nasip böyleymiş. 38 yaş annelik için geç değil, sağlıkla doğsun inşallah⚘
37 yaşında denemeye başladık olmayınca korunmayı da bırakmıştık,artık olmaz gibi geliyorduPlanlamışsınız?
E hazır değilmişsiniz, keşke korunsaydınız.
Benim kızımda 12 yaşında ve bende 37 yaşındayım ve 2 ci çocuğu bende çok istiyorum kızımda hayır hiçte geç değil ne güzel bilinçli bi şekilde sizde kızınızda büyüteceksiniz çok güzel rabbim banada nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
İnşallah teşekkür ederimBenim kızımda 12 yaşında ve bende 37 yaşındayım ve 2 ci çocuğu bende çok istiyorum kızımda hayır hiçte geç değil ne güzel bilinçli bi şekilde sizde kızınızda büyüteceksiniz çok güzel rabbim banada nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yaşınızda birsey yok12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Arkadasım 28 yasında kardeşi ise 312 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
benim de benden tam 12 yaş küçük kardeşim var ve onu herşeyden çok seviyorum. hatta benden 5 yaş küçük kardeşim de var ama ben o 12 yaş küçüğü gizliden daha çok seviyorum.12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?