Kardeşimle aramda 11 yaş var ve ikimizde aşırı memnunuz hiç tartışma kıskançlık olmaksızın bu yaşa geldik :) hep iyiki böyle olmuş diyede konuşuruz aramızda bence hiç sıkıntı etmeyin kendinize12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
12 yaşına girmesine 2 ay kala kızım regl oldu.ve ben aynı gün hamile olduğumu öğrendim.Şu an şoktayım.İki kardeşin arası 12 yaş olacak kısmetse çok mu geç kaldım.Ona söyleyemedim,sadece eşim biliyor şu an,devamlı yaş hesapları yapıyorum ve kendimi meğer hiç hazır hisstemiyormuşum Allah’ın gücüne gitmesin.Planlı bir bebekti ama yine de çok uzun yıllar geçti kafam çok karışık,yaşım 38 bu arada.İnşallah yapıcı yorumlar alırım,ya da benzer şeyleri yaşayan varsa yorumlarsa sevinirim.
Maalesef bence de çok erkenAradaki yaş farki sıkıntı yapmaz hatta daha iyi kızınız da çok sevinecek dir hem de size de çok yardımcı olur ama 12 yaş regli için erken değil mi?
Henüz değil çarşamba doktora gittikten sonra söylicem inşallahHayirli olsun allah kucaginiza almayi da nasip etsin buyuk cocugunuz kucugu dogunca ona annelik bile yapar yeterki sevgiyi kardesligi aşılayın alistirin onu simdiden aileye yeni bir uye gelecegine. Bu arada söylediniz mi büyüğe
Sağolun inşallahyaa sabah sabah okudugum en güzel konu
rabbim sağlıkla kucagını doldursun ,
İçime su serptiniz,sağolunbenim de benden tam 12 yaş küçük kardeşim var ve onu herşeyden çok seviyorum. hatta benden 5 yaş küçük kardeşim de var ama ben o 12 yaş küçüğü gizliden daha çok seviyorum.
Çok alakası var anlayana...kızın regl olmasıyla alaka ne onu anlayamadım
Sağolun Allah razı olsun,inşallah hayırlısı olsun sizin içinde evet başta çok afalladım ama yavaş yavaş alışıyorum bu fikre.38 yaşında doğum yaptığınıza göre 5 yaşında olmuş çocuğunuz.Allah bağışlasın43 yaşımın içindeyim belki sürer belki sürmez gebelik ama şuan için ben de hamileyim. Yeni öğrendim, 2 çocuğum var , 33 yaşında evlendim 9 ay sonra ilk kızımı doğurdum, 38 yaşında ikinci kızımı doğurdum hiç geç kalmış hissetmemiştim o zaman.simdi çok daha vahim bı durumdayım. Eşim gecen yıllarda 3. çocuk istedi çok geç artık yaş farkı vs.anlattim ikna olmadı, aslında ben yaşı takmazdim kaynanamla yaşıyorum o hayattayken bı çocuk daha nasıl bakayım diye istemedim.hem iş hem çocuklar hem kaynana.ama eşim için denedik bı sure sonra olmadı dedik sonra korunmadik arada zaten olmuyor kaç yaşına gelmişim diye.ama olmuş işte.yani doktora yeni gidicem belki dış gebelik belki düşük olacak ama doğarsa da naparim diye ağlamadım Allah onu bana verecekse bu kaderdir diğer evlatlarım gibi canımdan bı parca olacak, büyüse evlendiğini gormuycem büyük ihtimal ama o hesaplara girmiyorum yapacak bişey yok zaten. Cok uzun oldu ama size teselli olsun diye kendi halimi anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?