Tesekkür ederimtipe bak cok sevimli masallah
Bir sorun yok bence.
İyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Aa cok iyi fikir aslındaKızınızın saçlarında çok snormal bir durum göremedim ben o yaşlarda genelde öyle olur her çocuğun saçı gür olacak diye bir kural yok genelde genetik bu işler ama illa kafaya takıyosanız ve kestirecekseniz İnstagramda kozmik bakım diye bir sayfa var ay takvimine göre saç kesim günlerini filan veriyor o takvime göre kestirirseniz saçları daha gür ve canlı çıkar aslında o sayfada herşeyle ilgili çok güzel bilgiler var ben çoğunu uyguluyorum ve gerçekten faydasını gördüm
Ablası sekiz yasında,onun saçlarını ördügümde gidip çekmeye calısıyor:) şimdiden basladı kıskanmalarYeğenimin de böyleydi, sağlıksız cansız saçları vardı ilkokul çağına kadar. Şu an için sorun yaşamazsınız ama 4-5 yaşlarında "uzun saç istiyorum" dönemleri başlıyor işte o tam bir facia oluyor. Arkadaşlarının saçlarını kıskanıyorlar.
Bu bir sorun değil, çocuğun yapısı böyle. Ama şimdiden ufak ufak bakım yaparak sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz. Biz biraz geç kaldık ama şu an gür ve sağlıklı saçları var bizim sıpanın bakımlar sayesinde. Onun da saçları sarıydı bu arada.
Amiiinnn,hep dua ediyorum allahım olmayanlara versinmaşallah kendi tatlı saçı tatlı, bi tane de bana versin Allah ım nooolur. kısa kedi tüylü demeniz bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti.
benim yeğenim de var 1,5 yaşında saçı hiç kesilmedi sizin kızınkinin yarısı kadar. dert etmeyin.
ben zeytin yagi surerim bazen saclarina bazen argan yagi bazen kayisi yagi dustan 1 saat once surer yikarim cocuklarimiAblası sekiz yasında,onun saçlarını ördügümde gidip çekmeye calısıyor:) şimdiden basladı kıskanmalar
Ne tür bakımlar yapılabilir
Bakım deyince hep ergenlik ve sonrası aklıma geliyor
Bu yaslarda neler yapılabilir hiç bir bilgim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?