Kızımın saçları

Cokbtatli Masallah. Normal saclari bence. Benim oglusumun da saclar bu yaslar seyrek sonra masallahi oluyor. Ben erkek oldugu halde sifira vurdurmadim saclarini hic ve gayette guzelbsaglikli saclarimiz var. Bir Masallah da ogluma
Masallah oglunuza
Benim bir komsum vardı zamanında kızının saclarını üç kes sıfıra vurdu.kız şuan dokuz yasında hala seyrek.o yuzden bende inanmıyorum sıfıra vurunca gürleşecegine.ama işte bazılarına anlatmak çok zor

Kv neetti neetti

benim oglum da 2017 eylul dogumlu ve ayni sekilde seyrek saclari. Benim sacim da seyrek ve ince telli. Genetik diye dusunuyorum. Kel degil sonucta, seyrek olmasina yapabilecegim pek birsey yok malesef. Bakimlarla falan biraz canlandirir buyuyunce :)

Kızim 7 yasına girecek eylülde.
Doğduğunda,saçı hatta kaşı bile yoktu,sapsarı birşeydi,hatta uzun süre erkek mi diye sordular bana hep,2.5 yaşında sizin kızınız kadardı saçları,4 yaşından sonra uzamaya başladı ve şu an poposuna değiyor,hiç kestirmemiştim,2 ay önce 2 parmak aldırdım sadece uçlarından.
Kısacası,uzar merak etmeyin.

ayy cok güldüm
Allahta sizi güldürsün
Şu saydıklarınızında tam tersi benim:)
Evet dediginiz gibi gercekten takmıyordum kafaya ama artık bi yerden sonra parka bahceye cıksam gözüm direk cocukların saçlarına takılıyor
Yakında meraklı teyzeler gibi gidip soracagım cocugunuz kaç yasında diye,öyle olmamak için kk ya bi danışayım içime su serpeyim dedim

Kv neetti neetti
Canım annem sağolsun bizim gelinin çocuğunun saçları çok kötüydü annemin sacalri çok gür eskiler öyle yaparmış kendi saçlarını çocuğun sacalrina sürdü bir gurlesti bir kaç ay içinde gelin yatıyor kalkıyor anneme dua ediyor hiç kestirmedi sacalrini

Ya ne güzel masallah
Bende uzun süre kestirmek istemiyorum
Yedi yasını görecek miyim acaba
Büyük kızımınkinide zorla uzatıyorum,sürekli kuaföre gidip kestirme derdinde:))

çok tatlı maşaaallah benimde şubat 2017 doğumlu kızım var
yeni saç çikiyor. hiç kestirmedim çok şükür

babaannesini de saçlari gür bari bende diyim:)

Benim kızımında böyleydi doğum saçları dökülünce açıldı baya sıfır yapalım diye banada çok dediler yaptırmadım.

Uzamasına uzuyor baya uzun şimdi ama gür değil o açıklık olan yerler az kapandı ama hala açık.

Şimdi keşke yapsamıydım farkedermiydi acaba diyorum.
Bakım için çocuğa ne olur bilmiyorum.

2 yaşındaki çocukta sırma saç oalcak hali yok ya. Saçmalamışlar. Benim kardeşiminde böyleydi zamanla çoğaldı. Şimdi benim saçlarımdan daha sık saçları var. Bu arada hakiki zeytinyağı kürü yapabilirsiniz.

Ya ben onu yerim masallah misss kuzummm... Sıfıra vurmak yeni saç çıkartmıyor ama varolan saçları kalınlaştırıyor. Hazır yaz ve küçük daha. Yapabilirsiniz öyle bir şey. Ama yavrucak her haliyle güzel maşallah

2.5 yasindaki kizim ayni boyle. Dogdugunda kaslari yoktu ki benim alnimdan sac cikar babasi da ayni. Hatta sulalede bir kisinin dahi az saci yok. Ama kizim boyle
Doktora sordum kazitayim mi diye hayir dedi cok unlu bir kuafore sordum hayir dedi. Uzar diye bekliyorum

Ya ne güzel masallah
Bende uzun süre kestirmek istemiyorum
Yedi yasını görecek miyim acaba
Büyük kızımınkinide zorla uzatıyorum,sürekli kuaföre gidip kestirme derdinde:))
Ellemeyin hiç inanın uzuyor.
Benim saçlarım seyrek annem hep kısa kestirirdi,hatta bebekken kazıtmışlar ama hala seyrek.
Kızimında ince telli ama gürleşti,uzadı baya baya.
3 yasındayken doktora demiştim uzamiyor saçlari diye cinko şurup vermişti 2 ay kadar kullanmıştım.

Son düzenleme:

Babanne olması şart değil dimi valla bazen böyle şeyler bilimselden daha başarılı olur :)

kayınvalide Saçını sürünce saçlarımı gürleşti nasıl yani

Anammmm saclarini bosverde ne kadar tatli guzel kiz bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…