Masallah oglunuzaCokbtatli Masallah. Normal saclari bence. Benim oglusumun da saclar bu yaslar seyrek sonra masallahi oluyor. Ben erkek oldugu halde sifira vurdurmadim saclarini hic ve gayette guzelbsaglikli saclarimiz var. Bir Masallah da ogluma
Ayyy çok tatlı maşallah maşallahbence hiç birşey yok şu anlık çok iyi eltimjn kızının da saclari aynı böyleydi kayınvalideem kendi saçlarını sürdü maşallah bir gurlesti beline kadar saçları oldu artık evde kalan çayın demini pamuk yardımı ile kiznin saclarına da süre bilirsin
Kızımın saçına at kuyruğu bağlardım diyenler var ya onlar mükemmel insanlar. Takmayın onları. Kocişkoları onları çok sever. Hiç tartışmazlar. Kayınvalideleri melektir. En iyi yemeği onlar yaparlar. Her şeyin en iyisini onlar bilirler.
Bebeleri şak diye çişini söylemeye başlar mesela. Küt diye memeden keserler çocuk hiiiiiiiiç mızmızlanmaz. Öyle mükemmeldir o tipler. Evleri filan hiç tozlanmaz. Papatya mıçtıklarından şüphe ediyorum. Öyle yüce insanlar. Kısacası takılma sen onlara.
Canım annem sağolsun bizim gelinin çocuğunun saçları çok kötüydü annemin sacalri çok gür eskiler öyle yaparmış kendi saçlarını çocuğun sacalrina sürdü bir gurlesti bir kaç ay içinde gelin yatıyor kalkıyor anneme dua ediyor hiç kestirmedi sacalriniKv neetti neetti
Ya ne güzel masallahKızim 7 yasına girecek eylülde.
Doğduğunda,saçı hatta kaşı bile yoktu,sapsarı birşeydi,hatta uzun süre erkek mi diye sordular bana hep,2.5 yaşında sizin kızınız kadardı saçları,4 yaşından sonra uzamaya başladı ve şu an poposuna değiyor,hiç kestirmemiştim,2 ay önce 2 parmak aldırdım sadece uçlarından.
Kısacası,uzar merak etmeyin.
babaannesini de saçlari gür bari bende diyim:)Canım annem sağolsun bizim gelinin çocuğunun saçları çok kötüydü annemin sacalri çok gür eskiler öyle yaparmış kendi saçlarını çocuğun sacalrina sürdü bir gurlesti bir kaç ay içinde gelin yatıyor kalkıyor anneme dua ediyor hiç kestirmedi sacalrini
De bakalım canim saçı gür saglikliysa sursun insallah senin kizida faydası olurbabaannesini de saçlari gür bari bende diyim:)
Ellemeyin hiç inanın uzuyor.Ya ne güzel masallah
Bende uzun süre kestirmek istemiyorum
Yedi yasını görecek miyim acaba
Büyük kızımınkinide zorla uzatıyorum,sürekli kuaföre gidip kestirme derdinde:))
Canım annem sağolsun bizim gelinin çocuğunun saçları çok kötüydü annemin sacalri çok gür eskiler öyle yaparmış kendi saçlarını çocuğun sacalrina sürdü bir gurlesti bir kaç ay içinde gelin yatıyor kalkıyor anneme dua ediyor hiç kestirmedi sacalrini
kayınvalide Saçını sürünce saçlarımı gürleşti nasıl yaniAyyy çok tatlı maşallah maşallahbence hiç birşey yok şu anlık çok iyi eltimjn kızının da saclari aynı böyleydi kayınvalideem kendi saçlarını sürdü maşallah bir gurlesti beline kadar saçları oldu artık evde kalan çayın demini pamuk yardımı ile kiznin saclarına da süre bilirsin
Anammmm saclarini bosverde ne kadar tatli guzel kiz bu yaaaİyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?