Evet cNm niye bu kadar sasirdiniz hiç duymadiniz mi annanenizden annenizden babannenizden küçükken sürülür kimin saçı gür güzel ise gelinin kendi annesinin saçları ince kötü bişey o yapmadı annemin çok güzel saclari var sürdü küçükken şimdi 6 yaşında çok gür tarak gecmiyor aynı annemin saçlarıkayınvalide Saçını sürünce saçlarımı gürleşti nasıl yani
Ay maşallah yerim ben bunu pek tatlıİyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
Yani illa rapunzel gibi saçları mı olması gerekiyor
Fotograf ekleyecegim,fotolarda biraz koyu renk cıktıgı için daha sık görünüyor
Normalde seyrek ve kısa kedi tüylüm benim☺
Okuyan,yazan,yazmayan,bu da dert mi diyen demeyen herkese tesekkürler:)
Eki Görüntüle 2300651 Eki Görüntüle 2300650
Yok hiç duymadım ama sevdimEvet cNm niye bu kadar sasirdiniz hiç duymadiniz mi annanenizden annenizden babannenizden küçükken sürülür kimin saçı gür güzel ise gelinin kendi annesinin saçları ince kötü bişey o yapmadı annemin çok güzel saclari var sürdü küçükken şimdi 6 yaşında çok gür tarak gecmiyor aynı annemin saçları
Valla bence kızının saçları için yapacağınız en büyük bakım şampuanla yıkamamak olurAblası sekiz yasında,onun saçlarını ördügümde gidip çekmeye calısıyor:) şimdiden basladı kıskanmalar
Ne tür bakımlar yapılabilir
Bakım deyince hep ergenlik ve sonrası aklıma geliyor
Bu yaslarda neler yapılabilir hiç bir bilgim yok malesef
Maşallah yerim suyatlarınıİyi günler kk nın güzellikleri
Konu komsunun söylemleriyle kendime dert ettigim bir konuyu paylaşacagım sizinle
@Mune inşallah ban yemem
2017 mayıs dogumlu kızımın sacları oldukca kısa,şuan 28 aylık,her gören sıfıra vur,doktora götürdün mü,vitamin eksikligi mi var,benim kuzım iki yasındayken at kuyrugu baglanırdı saçları vs.gibi söylemler yüzünden dert edinmedigim saçı bi baktım düşünmeye başlamısım
saçları gayet normal ince telli ve gür değil ve böyle gider ama 3yaş sonrası daha hızlı uzayacak saçları emin olabilirsiniz.İyi günler kk nın güzellikleri
@Mune inşallah ban yemem
İyi günler kk nın güzellikleri
@Mune inşallah ban yemem
Bakın kızımın saçlarına. 2 yaşına kadar keldi sizin kızınızın saçları kadar bile saçı yoktu ki bu uçlarından belli aralıklarla yaklaşık 3 karış kesilmiş hali. Hiçte sıfıra kestirmedim.
31 di yaşım 32 oldumAyyy çok tatlı maşallah maşallahbence hiç birşey yok şu anlık çok iyi eltimjn kızının da saclari aynı böyleydi kayınvalideem kendi saçlarını sürdü maşallah bir gurlesti beline kadar saçları oldu artık evde kalan çayın demini pamuk yardımı ile kiznin saclarına da süre bilirsin
Oyy masallah barekallah
Annem bir tanedir31 di yaşım 32 oldum
Ne mübarek bi kayınvalideymiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?