Kızımın sağlık sorunları

Apandisit olduysa senin ne suçun var canım

Çok sık görülüyor 6-7 yaş grubunda özellikle

Kc yağlanması için iyileşince bir tekrar pediatriye kontrole götürürsün. Yapılı bir kız mı acaba? Genelde kilodan ve düzensiz beslenmeden oluyor ama tetkik ettirmek lazım.
Yok yaşıtlarına göre kilosu boyu normal aslında. Galiba beslenme tarzından dolayı. Evet biraz daha iyileşince götürmeye karar verdim bende. Teşekkürler

Beslenme tarzından olabilir benim oğlum 9 yaşındaydı senelik kan testleri yapıldı. Kolestrol yüksek, üç aylık şeker testi yüksek. B12 1000 küsürlerdeydi. Diyetisyene götürdük üç ay sonra kan testini yeniledik. Herşey düzelmişti. Belki abur cuburu çıkarıp onun yerine tadı daha yakın sağlıklı atıştırmalıklar yapabilirsiniz.
Ya bende beslenme tarzından dolayı diye düşünüyorum. Meyve, meyve suyu, çikolata çok seviyor yani hep şekerli tatlı tarzda beslenmek istiyor. Abartmadan verdiğimi düşünüyordum ama demekki öyle değilmiş

Ben oğlum bugün hiç koşmadı diye doktora götürmüş insanım yani en son doktorumuz bana yoruldum senden demişti şimdi 12 yaşında sürekli soğuk algınlığı grip vs atlatıyor doktora gidiyoruz acile gidiyoruz her seferinde üşütmüş deyip antibiyotik oksijen ateş düşürücü verip gönderiyorlardı,geçen sene salondayım bir geldi saçlarından bile su akıyor çocuğun bayılacak gibi,koştur koştur doktora gittik bu sefer başka bir hastaneye gittik tesadüfen oldu o da,çocukta astım var kriz geçirmiş dedi doktor geçmiş filmlerine baktı bariz birşey yani bu dedi,yani ben bu çocuk cips yeyince ağlayan insanım ama oluyor inanınki bariz bir ihmalkarlık yoksa sizin anlayacağınız bir detay bir belirti yoksa doğal olarak kendinizde teşhis koyamayacağınıza göre kendinizi suçlamanıza gerek yok ama o dediğiniz şey için doktora gidin nedir yani ne parası ne zamanı en azından içiniz rahat edecek varsa birşey erkenden önlem alınacak yoksa canı sağolsun allah uzun ömürler versin.
Amin sağolun bütün çocuklarımıza inşallah.
Apandisit için araştırdığıma göre evet benimle alakalı bir şey değil erken evrede ameliyat oldu gibi bir durum hatta. Ama işte insan yine de bir durup sorguluyor kendini. Karaciğer için de biraz daha iyileşince götüreceğim evet o büyük ihtimal beslenmeden kaynaklı.

Doktorlara koru körüne güvenmek yerine bısey olsa söylerdi demek yerine ben doktora giderdim..

Doktorlara koru körüne güvenmek yerine bısey olsa söylerdi demek yerine ben doktora giderdim..
Ben de gitmeyi düşünüyorum ama kızım da biraz hastane ve doktor korkusu oldu gibi yaşadıklarından dolayı. Psikolojik ve fiziksel olarak biraz daha toparlasın diye bekleyeceğim. O arada da araştırayım diye buraya sormak istedim.

Back
X