kızımın sağlık sorunu :(

yok desr anında geliyor sürekli izin almak istemiyor öğretmene ve sınıfa rezil oluyor diye
o yaşlarda sebepsiz bi utangaçlık oluyor ya. gayet normal olan şeyler sanki insanı yerin dibine sokacakmış gibi hissettiriyor. anlayabiliyorum onu. bikaç kere derste tuvalet için izin istese alışır zamanla. 1 kere yaptı mı gerisi gelir

sakın endişe etme hamile iken bende de çıkmıştı protein ama çok azdı tekrar gittiğimde yoktu bile :) böbreklerini koruması için tabi ki önlem almalısın ama endişe etmeyin henüz kötü bir durum yok ve inşallah olmayacakta.

rehber ve sınıf öğretmeni ile özel durumunu konuştum.
hepsi öğretmenim dediği anda tm deyip gönderiyorlar.
ama sanırım üzülüyor işte bu duruma birde idrarda protein kaçağı olunca
heoren huzursuz olduk

ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok morel verdiniz bana
Eevet stres sususzluk ve üşütme ile olurmuş her ergende doktor döyledi

ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok morel verdiniz bana
Eevet stres sususzluk ve üşütme ile olurmuş her ergende doktor döyledi
dr.unuz ciddi bir durum olsa zaten uyarır.siz bol su verin içsin okulda ki sorunu içinde psikologa başvurun.

dr.unuz ciddi bir durum olsa zaten uyarır.siz bol su verin içsin okulda ki sorunu içinde psikologa başvurun.
çok saoğolun su iç dedim zaten peki bu eser miktar porotein çok ciddi bişiy değil yani öylemi

çok saoğolun su iç dedim zaten peki bu eser miktar porotein çok ciddi bişiy değil yani öylemi
biliyorsun hamilelikte protein kaçağı anneyi bebeği öldürecek kadar zehirli olabiliyor ama bu tansiyonla alakalı bir durum sanırım onun yüksek olması etki ediyordu.Değerim yüksek değildi ertesi gün mü neydi tekrar baktılar.normaldi.korkacak bişi olsa hamile iken beni eve yollamazdılar.

bendede var bu korku zaten ama ne bileyim çok aşırı takıntı oldu kızımda
o dediğiniz külot bezler kızımın yasına göre varmıdır.
[/QUOTE]

Ay yapmayın sakın, 16 yaşında kız onları giyerse daha kötü etkilenir. Benim kızımda aynı yaşlarda. Sınav stresi, ilk aşk vs. derken bunalmıştı biraz. Kendi isteğiyle psikolog desteği alıyor. 15 te bir gider, konuşurlar 1 saat kadar. Geçen seanstan geldiğinde dans ederek girdi eve, kendisine çalışma programı falan yaptı aynı akşam :) Ayrıca ilaç falanda vermez psikologlar. İlaçlık durum varsa psikaytra yönlendirir yada danışarak yazar.

bendede var bu korku zaten ama ne bileyim çok aşırı takıntı oldu kızımda
o dediğiniz külot bezler kızımın yasına göre varmıdır.

Ay yapmayın sakın, 16 yaşında kız onları giyerse daha kötü etkilenir. Benim kızımda aynı yaşlarda. Sınav stresi, ilk aşk vs. derken bunalmıştı biraz. Kendi isteğiyle psikolog desteği alıyor. 15 te bir gider, konuşurlar 1 saat kadar. Geçen seanstan geldiğinde dans ederek girdi eve, kendisine çalışma programı falan yaptı aynı akşam :) Ayrıca ilaç falanda vermez psikologlar. İlaçlık durum varsa psikaytra yönlendirir yada danışarak yazar.
[/QUOTE]
inanın bilmiyorum ne yapacağımı sağlık kısmı düzelsinde diğer kısmı terapi felan çözeriz.

inanın bilmiyorum ne yapacağımı sağlık kısmı düzelsinde diğer kısmı terapi felan çözeriz.
[/QUOTE]

Bence ikisini birlikte götürün. Belki bir iki seans yetecek. Çabucak atlatsın en azından.

ben sizi de biraz evhamlı gördüm

kızınız kaça gidiyor

sonuçta sıkışıp derste izin almak ayda yılda bir kere olur da her gün olmaz tabii

teneffüste gitsin yapsın

yoksa bile yapsın

kendini telkin etsin yaptım bir daha gelmeyecek gelirse de zaten ders bitene kadar tutulacak miktarda olur diye

ama bu fikir ilk aklına ne zaman gelmiş yani tetikleyen ne onu bulmalı

birisi izin istemiş de hoca vermemiş mi

o bir şey demiş de ona izin vermemişler mi

birisi derste tuvalete gitmiş de sınıf gülmüş mü vs vs

bakın ben şimdi konuyu okudum yazdım ve aklıma geldi ben de sıkıştım

düşündükçe de gelir bu meret

öncelikle suyunu bol içsin kendini telkin etsin ama olmuyorsa da süreci uzatmaya gerek yok ergenlerle çalışan bir psikolog iyi gelebilir

yok ben evham yapmadım aksine kızım sakin ol psikolojık dedikçe bana bagırıp ağlıyor.
izin vermemiş öğretmen çok ağlamış.
sınıfda ders anında geliyormuş sürekli çıkmaya utanır olmuş artık.
durum biraz sıkıntılı

geçmiş olsun psikolog ilaç vermez zaten terapide bulunur psikiyatri ilaç verir..16 yaş için ergen pedagogu bulabilirsiniz bence.

Canım benim geçmiş olsun ama kötü bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü hamileyken idrar da protein olması bebeğin anı ölmesi gebelik zehirlenmesi anneye zarar vermesi gibi etken vardır bu ciddi bir sağlık sorunu kesinlikle ihmal etmeyin ve tansiyonuna baktrmayida unutmayın tansiyon yada şekerle ilgili olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…