o yaşlarda sebepsiz bi utangaçlık oluyor ya. gayet normal olan şeyler sanki insanı yerin dibine sokacakmış gibi hissettiriyor. anlayabiliyorum onu. bikaç kere derste tuvalet için izin istese alışır zamanla. 1 kere yaptı mı gerisi geliryok desr anında geliyor sürekli izin almak istemiyor öğretmene ve sınıfa rezil oluyor diye
sakın endişe etme hamile iken bende de çıkmıştı protein ama çok azdı tekrar gittiğimde yoktu bile :) böbreklerini koruması için tabi ki önlem almalısın ama endişe etmeyin henüz kötü bir durum yok ve inşallah olmayacakta.çok teşekkür ederim evet en son aşamada kullanması gerekiyorsa elbette kullanacaktır.
bir üye protein böbrekleri bitirir yazmış çok morelim bozuldu şimdi.
doktor eser miktar anlamsız dedi gecici durumda olabilir demişti.
rehber ve sınıf öğretmeni ile özel durumunu konuştum.o yaşlarda sebepsiz bi utangaçlık oluyor ya. gayet normal olan şeyler sanki insanı yerin dibine sokacakmış gibi hissettiriyor. anlayabiliyorum onu. bikaç kere derste tuvalet için izin istese alışır zamanla. 1 kere yaptı mı gerisi gelir
ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok morel verdiniz banasakın endişe etme hamile iken bende de çıkmıştı protein ama çok azdı tekrar gittiğimde yoktu bile :) böbreklerini koruması için tabi ki önlem almalısın ama endişe etmeyin henüz kötü bir durum yok ve inşallah olmayacakta.
dr.unuz ciddi bir durum olsa zaten uyarır.siz bol su verin içsin okulda ki sorunu içinde psikologa başvurun.ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok morel verdiniz bana
Eevet stres sususzluk ve üşütme ile olurmuş her ergende doktor döyledi
çok saoğolun su iç dedim zaten peki bu eser miktar porotein çok ciddi bişiy değil yani öylemidr.unuz ciddi bir durum olsa zaten uyarır.siz bol su verin içsin okulda ki sorunu içinde psikologa başvurun.
biliyorsun hamilelikte protein kaçağı anneyi bebeği öldürecek kadar zehirli olabiliyor ama bu tansiyonla alakalı bir durum sanırım onun yüksek olması etki ediyordu.Değerim yüksek değildi ertesi gün mü neydi tekrar baktılar.normaldi.korkacak bişi olsa hamile iken beni eve yollamazdılar.çok saoğolun su iç dedim zaten peki bu eser miktar porotein çok ciddi bişiy değil yani öylemi
bendede var bu korku zaten ama ne bileyim çok aşırı takıntı oldu kızımda
o dediğiniz külot bezler kızımın yasına göre varmıdır.
Kronik böbrek yetmezliğiyok peşini bırakmam orda negatif görene kadar.
eritrosit de çıkmış ama o gün reg idi ondan diye düşünüyorum kby nedir.
Ay yapmayın sakın, 16 yaşında kız onları giyerse daha kötü etkilenir. Benim kızımda aynı yaşlarda. Sınav stresi, ilk aşk vs. derken bunalmıştı biraz. Kendi isteğiyle psikolog desteği alıyor. 15 te bir gider, konuşurlar 1 saat kadar. Geçen seanstan geldiğinde dans ederek girdi eve, kendisine çalışma programı falan yaptı aynı akşam :) Ayrıca ilaç falanda vermez psikologlar. İlaçlık durum varsa psikaytra yönlendirir yada danışarak yazar.
Allah korusun sizin nasıl başladı ne belirtiler verdi peki ?Kronik böbrek yetmezliği
Kby belirti vermez idrar testinde protein kaçağı çıktı ama bu geçicide olabilir kızınıza iletin bunu yaparsa zarar verir kendine bilinçlwndirinAllah korusun sizin nasıl başladı ne belirtiler verdi peki ?
idrar tutmasımı zarar verir sizin protein kaçağı ne kadardı ?Kby belirti vermez idrar testinde protein kaçağı çıktı ama bu geçicide olabilir kızınıza iletin bunu yaparsa zarar verir kendine bilinçlwndirin
yok ben evham yapmadım aksine kızım sakin ol psikolojık dedikçe bana bagırıp ağlıyor.ben sizi de biraz evhamlı gördüm
kızınız kaça gidiyor
sonuçta sıkışıp derste izin almak ayda yılda bir kere olur da her gün olmaz tabii
teneffüste gitsin yapsın
yoksa bile yapsın
kendini telkin etsin yaptım bir daha gelmeyecek gelirse de zaten ders bitene kadar tutulacak miktarda olur diye
ama bu fikir ilk aklına ne zaman gelmiş yani tetikleyen ne onu bulmalı
birisi izin istemiş de hoca vermemiş mi
o bir şey demiş de ona izin vermemişler mi
birisi derste tuvalete gitmiş de sınıf gülmüş mü vs vs
bakın ben şimdi konuyu okudum yazdım ve aklıma geldi ben de sıkıştım
düşündükçe de gelir bu meret
öncelikle suyunu bol içsin kendini telkin etsin ama olmuyorsa da süreci uzatmaya gerek yok ergenlerle çalışan bir psikolog iyi gelebilir
Eskiyi hatırlamıyorum idrar tutması susuzluk stres kaygı vs idrar tutması böbreklere zarar veriridrar tutmasımı zarar verir sizin protein kaçağı ne kadardı ?
geçmiş olsun psikolog ilaç vermez zaten terapide bulunur psikiyatri ilaç verir..16 yaş için ergen pedagogu bulabilirsiniz bence.merhaba arkadaşlar ,
kızım 16 yaşında 1 aydır okulda idrara sıkıştığını altına kaçırma korkusu ile çarpıntı yaşadığını bu sebeble derslere konsantre olmadığı için ağladığını söyledi.
Hemen doktora götürdüm idrar testinde protein eser çıkdı 1 hafta sonra tekrar yaptık yeniden çıktı.
doktor iyi bişiy değil dedi idrara sıkışmamak adına doğru düzgün su içmiyormuş susuzluk ve stresde protein kaçağına sebeb olabiliyormuş.
Başına böyle bir durum gelen oldumu kızımın bu sorunu evde olmuyor acaba rezil olma korkusu yuzundenmi oluyor ?
psikoloğa götürmek istiyorum ancak ilaç kullanması taraftarı değilim.
Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
teşekkürler.
Canım benim geçmiş olsun ama kötü bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü hamileyken idrar da protein olması bebeğin anı ölmesi gebelik zehirlenmesi anneye zarar vermesi gibi etken vardır bu ciddi bir sağlık sorunu kesinlikle ihmal etmeyin ve tansiyonuna baktrmayida unutmayın tansiyon yada şekerle ilgili olabilirmerhaba arkadaşlar ,
kızım 16 yaşında 1 aydır okulda idrara sıkıştığını altına kaçırma korkusu ile çarpıntı yaşadığını bu sebeble derslere konsantre olmadığı için ağladığını söyledi.
Hemen doktora götürdüm idrar testinde protein eser çıkdı 1 hafta sonra tekrar yaptık yeniden çıktı.
doktor iyi bişiy değil dedi idrara sıkışmamak adına doğru düzgün su içmiyormuş susuzluk ve stresde protein kaçağına sebeb olabiliyormuş.
Başına böyle bir durum gelen oldumu kızımın bu sorunu evde olmuyor acaba rezil olma korkusu yuzundenmi oluyor ?
psikoloğa götürmek istiyorum ancak ilaç kullanması taraftarı değilim.
Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
teşekkürler.
şu an nasılsınız peki iyimisinizEskiyi hatırlamıyorum idrar tutması susuzluk stres kaygı vs idrar tutması böbreklere zarar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?