Evet diyalize giriyorum bu ada şükür neleri varşu an nasılsınız peki iyimisiniz
diyalizemi griiyosunuz yaşınız kaç
kızım hamile değil daha 16 yasına yeni girdi.Canım benim geçmiş olsun ama kötü bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü hamileyken idrar da protein olması bebeğin anı ölmesi gebelik zehirlenmesi anneye zarar vermesi gibi etken vardır bu ciddi bir sağlık sorunu kesinlikle ihmal etmeyin ve tansiyonuna baktrmayida unutmayın tansiyon yada şekerle ilgili olabilir
okuluyla görüştüm öğretmenleri izin veriyor hemen çıkıyor derstenEvet diyalize giriyorum bu ada şükür neleri var
Kızınıza akşam iletin gidin okuldaki öğretmenleriyle konuşun izin versinler anlatın durumu
Korkmayın geçici olabilirokuluyla görüştüm öğretmenleri izin veriyor hemen çıkıyor dersten
Rabbim şifanızı versin çok korkuyorum ama herşey Allahtan
evet ben strese bağlıyorum bu durumu çok stres yaptığı için oldu benceKorkmayın geçici olabilir
Hanım efendi hamilelikte örnek verdim anlamasına. Neyse siz dediğim gibi tansiyon şekere baktığın psikoloji olrak kaçırma korkusu var ama psikoloji değil sağlık sorunu gibi görünüyor size öneride bulundum örnek verdim neysekızım hamile değil daha 16 yasına yeni girdi.
+ değerlerde değil eser yani çok çok az manasında protein kaçağı var
lütfen hemen kızmayın ben yanlış anladınız sandımHanım efendi hamilelikte örnek verdim anlamasına. Neyse siz dediğim gibi tansiyon şekere baktığın psikoloji olrak kaçırma korkusu var ama psikoloji değil sağlık sorunu gibi görünüyor size öneride bulundum örnek verdim neyse
evet çocuk ergen psikologuna götürmeyi düşünüyoeum yarın dr sonuçlara baksın ona göre hareket edeceğiz belki ürolojı sevk eder yada muhtemelen 24 saatlik idrar testi bakarlarMarka adi vermek dogru mu bilmiyorum ama markasi depend olan kulot bezlerden alin. Hic de belli olmuyor. Ben lohusaligim boyunca onu kullandim. Lohusaliktan sonra idrar tutamama konusunda da ara ara sıkıntı yasadim 1 ay. Yine onu kullandim. Hem bu sekilde daha rahat konsantre olur derslerine. Ama mutlaka bir psikologa gidin. Ihmal etmeyin. Bu sebepten psikiyatriya gonderecegini sanmiyorum ben.
Evham yapma. Olumlu dusun. Kotuyu cagirma. Annesin tedirgin oluyorsun anliyorum. Ama kendini hep olumluya sartla. Insallah gecici biseydir ve duzelecektir. Korkmaevet çocuk ergen psikologuna götürmeyi düşünüyoeum yarın dr sonuçlara baksın ona göre hareket edeceğiz belki ürolojı sevk eder yada muhtemelen 24 saatlik idrar testi bakarlar
İNŞALLAH CANIM çok teşekkür ederim bende gecici bir durum olduğunu düşünüyorumEvham yapma. Olumlu dusun. Kotuyu cagirma. Annesin tedirgin oluyorsun anliyorum. Ama kendini hep olumluya sartla. Insallah gecici biseydir ve duzelecektir. Korkma
Önemli değil inşallah sagligina kavuşur ihmal etmeyin canimlütfen hemen kızmayın ben yanlış anladınız sandım
evet destek alacağız inşallah bizde.her psikolojik.problem ilacla cozulmez. psikolog destegi sart
Doktor hemen ilaç tadavisine başlayacak diye bir kural yok. Ayrıca bu tarz ilaçları kullanmak kötü diye bir şey de yok. Akademik ve sosyal hayatının zedelenme riski var. Lütfen bir psikiyatriste ya da psikoloğa götürün. Eminim ilaç tedavisine başlamadan farklı çözümler düşüneceklerdir ya da ilaç tedavisine başlayacaksa sizi bilgilendireceklerdir.merhaba arkadaşlar ,
kızım 16 yaşında 1 aydır okulda idrara sıkıştığını altına kaçırma korkusu ile çarpıntı yaşadığını bu sebeble derslere konsantre olmadığı için ağladığını söyledi.
Hemen doktora götürdüm idrar testinde protein eser çıkdı 1 hafta sonra tekrar yaptık yeniden çıktı.
doktor iyi bişiy değil dedi idrara sıkışmamak adına doğru düzgün su içmiyormuş susuzluk ve stresde protein kaçağına sebeb olabiliyormuş.
Başına böyle bir durum gelen oldumu kızımın bu sorunu evde olmuyor acaba rezil olma korkusu yuzundenmi oluyor ?
psikoloğa götürmek istiyorum ancak ilaç kullanması taraftarı değilim.
Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?