kızımın sağlık sorunu :(

kızım hamile değil daha 16 yasına yeni girdi.
+ değerlerde değil eser yani çok çok az manasında protein kaçağı var

Evet diyalize giriyorum bu ada şükür neleri var
Kızınıza akşam iletin gidin okuldaki öğretmenleriyle konuşun izin versinler anlatın durumu
okuluyla görüştüm öğretmenleri izin veriyor hemen çıkıyor dersten
Rabbim şifanızı versin çok korkuyorum ama herşey Allahtan

kızım hamile değil daha 16 yasına yeni girdi.
+ değerlerde değil eser yani çok çok az manasında protein kaçağı var
Hanım efendi hamilelikte örnek verdim anlamasına. Neyse siz dediğim gibi tansiyon şekere baktığın psikoloji olrak kaçırma korkusu var ama psikoloji değil sağlık sorunu gibi görünüyor size öneride bulundum örnek verdim neyse

Marka adi vermek dogru mu bilmiyorum ama markasi depend olan kulot bezlerden alin. Hic de belli olmuyor. Ben lohusaligim boyunca onu kullandim. Lohusaliktan sonra idrar tutamama konusunda da ara ara sıkıntı yasadim 1 ay. Yine onu kullandim. Hem bu sekilde daha rahat konsantre olur derslerine. Ama mutlaka bir psikologa gidin. Ihmal etmeyin. Bu sebepten psikiyatriya gonderecegini sanmiyorum ben.

lütfen hemen kızmayın ben yanlış anladınız sandım

evet çocuk ergen psikologuna götürmeyi düşünüyoeum yarın dr sonuçlara baksın ona göre hareket edeceğiz belki ürolojı sevk eder yada muhtemelen 24 saatlik idrar testi bakarlar

evet çocuk ergen psikologuna götürmeyi düşünüyoeum yarın dr sonuçlara baksın ona göre hareket edeceğiz belki ürolojı sevk eder yada muhtemelen 24 saatlik idrar testi bakarlar
Evham yapma. Olumlu dusun. Kotuyu cagirma. Annesin tedirgin oluyorsun anliyorum. Ama kendini hep olumluya sartla. Insallah gecici biseydir ve duzelecektir. Korkma

Evham yapma. Olumlu dusun. Kotuyu cagirma. Annesin tedirgin oluyorsun anliyorum. Ama kendini hep olumluya sartla. Insallah gecici biseydir ve duzelecektir. Korkma
İNŞALLAH CANIM çok teşekkür ederim bende gecici bir durum olduğunu düşünüyorum

Ben de kilot bezi adet donemlerimde kullanirdim, zira illa ki bi yere kan gecerdi iki pedi ustuste takardim yine de olurdu boyle kazalar. Acaba altima gecti mi stresi ve kalktiginda gercekten gectigini gormek, bunlar gereksiz evhamlar degil. Kiziniz da demek ki boyle bir durum yasamis ki evham yapmis.
Sirf psikolojik olsa kilot bezi onermezdim ama sizin durumunuzda kesinlikle oneriyorum

Doktor hemen ilaç tadavisine başlayacak diye bir kural yok. Ayrıca bu tarz ilaçları kullanmak kötü diye bir şey de yok. Akademik ve sosyal hayatının zedelenme riski var. Lütfen bir psikiyatriste ya da psikoloğa götürün. Eminim ilaç tedavisine başlamadan farklı çözümler düşüneceklerdir ya da ilaç tedavisine başlayacaksa sizi bilgilendireceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…