- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.842
- 123
Ev işi yaptırsın değil olay hanfendi sorumluluk alması zaten yoksa unide bende herseyi kendim yaptım ben de sağlık okudum üstelik 13 bin derece ile benimde şu an evim.piril.piril siz sadece ot ya da bir at yetiştirmek istiyorsanız buyrun yol sizin benim annemde sizinkini aksine sadece oku test çöz dedi ama unide hayata bomboş çıkıp ozguven kazanmam 1 yılımı aldı herseyi sıfırdan kendim öğrendim kendimi bulmam ise 4 yilima mal oldu bu mu güzel cozumunuz ?
Bakin sizin yaptığınız hata şurada kendinizle kiyasliyorsunuz ben onun yaşındayken ev temizledim yemek yapardım bu çok yanlış bir düşünce.siz oyleyseniz kizinizda öyle olacak diye bir şey yok maalesef...2.si boşanmis anne baba ayrı çocuklarda bu mutlaka oluyor agresif kavgaya meyilli demişsiniz ve sizde calisan bir annesiniz belki kızınızin tepkisi size belki çok yakından ilgilenmediğiniz için (yanlış anlamayin lütfen)ananne dede yada babane dede yanında yetişen cocuklar maalesef böyle oluyor biraz daha kızınızla ilgilenin daha fazla vakit geçirin onun ne kadar yalnız olduğununun farkında değilsiniz en son çare bir pedogogla görüşünHanımlar 12.5 yaşında 7. sınıfa giden bir kızım var. ananesi inanılmaz sorumsuz ve tembel yetiştirdi.Annem babam ben çalışırken böyle rahat yetiştirdiğinde sürekli müdahele etmek istedim ama hep kavga çıkardılar. Sonra anladılar ama artık çok geç kalındı.Ne ders çalışıyor ben olmadan ne de evde 1 çöp kaldırıyor. Ben çalışan bir anneyim ve boşanmış biriyim.Kızım okulda asosyal ve evde de tembel ve sorumsuz.Zeki bir kız ama malesef tembel ve aşırı tepkisel.Sürekli kavgaya meyilli.Alıngan manipülatif bir çocuk.Bu değişir mi napmalıyım ve bu yaşta ev işine dokunmasını beklemek hata mı? Ben hatırlıyorum bu yaşta ev temizliği yemek herşeyi yapardım.Ama malesef kızımdan ümidim kalmamaya başladıYani en azından dersine kendisi çalışsa evi de boş vericeöim ama hiçbiri yok..yoruldum çok.. (
Bu yazıyı nerede yazmışım bir gösterin ayrıca insanlara saf mısın gibi cümleler kuran birinden öğreti dinleyecekte değiliz.Ya saf mısın yoksa bilerek yazdıklarımızı anlamıyor musun? Burada hiçkimse çocuk sorumluluk almasın yazmadı. Bende yazdım bir çocuk yatağını toplamalı vs diye. Ama konuyu açan kişi çocuğundan bu sorumluluklardan çok daha fazlasını yapmasını bekliyor. Yani diyorki gitsin ben söylemeden kendi kendine mutfağa yemek pişirsin, köşe bucak silsin 40 yıllık ev hanımı gibi diyor. Bu beklentisi doğru değil anlıyor musun?
Bu yazıyı nerede yazmışım bir gösterin ayrıca insanlara saf mısın gibi cümleler kuran birinden öğreti dinleyecekte değiliz.
Hayır annemde bana marketten gelirken şunu al dese saçımı başımı yolasım geliyor..hiç ama hiçbirşey yapmak isyemiyorum. Yalnızca yatağımda yatıp yıllarca konuşmadan öyle bakınmak..uyumak..hep pasife kaçan eylemler..yok olmaya eğilim..Gücüm mü tükendi,hastamıyım inanın bilmiyorum ve ızdırap çekiyorum
O yaşta bir çocuk ev işinden sorumlu tutulamaz. Odasını, dolabını , kitaplarını vs tabiiki derli toplu tutması beklenilebilir.Yalnız asosyal ,kavgaya meyilli olduğunu düşünüyorsanız sorunu ve çözümü başka yerlerde arıyorsunuz.Ortada bir sonuç var ve nedeni belirlenmeli Bir uzmanla görüşülmesinde fayda var.Hanımlar 12.5 yaşında 7. sınıfa giden bir kızım var. ananesi inanılmaz sorumsuz ve tembel yetiştirdi.Annem babam ben çalışırken böyle rahat yetiştirdiğinde sürekli müdahele etmek istedim ama hep kavga çıkardılar. Sonra anladılar ama artık çok geç kalındı.Ne ders çalışıyor ben olmadan ne de evde 1 çöp kaldırıyor. Ben çalışan bir anneyim ve boşanmış biriyim.Kızım okulda asosyal ve evde de tembel ve sorumsuz.Zeki bir kız ama malesef tembel ve aşırı tepkisel.Sürekli kavgaya meyilli.Alıngan manipülatif bir çocuk.Bu değişir mi napmalıyım ve bu yaşta ev işine dokunmasını beklemek hata mı? Ben hatırlıyorum bu yaşta ev temizliği yemek herşeyi yapardım.Ama malesef kızımdan ümidim kalmamaya başladıYani en azından dersine kendisi çalışsa evi de boş vericeöim ama hiçbiri yok..yoruldum çok.. (
Vallah bu yasda hep öyle benim kızımda aynı yasda hep öf Ergenlik inşallah gecerHanımlar 12.5 yaşında 7. sınıfa giden bir kızım var. ananesi inanılmaz sorumsuz ve tembel yetiştirdi.Annem babam ben çalışırken böyle rahat yetiştirdiğinde sürekli müdahele etmek istedim ama hep kavga çıkardılar. Sonra anladılar ama artık çok geç kalındı.Ne ders çalışıyor ben olmadan ne de evde 1 çöp kaldırıyor. Ben çalışan bir anneyim ve boşanmış biriyim.Kızım okulda asosyal ve evde de tembel ve sorumsuz.Zeki bir kız ama malesef tembel ve aşırı tepkisel.Sürekli kavgaya meyilli.Alıngan manipülatif bir çocuk.Bu değişir mi napmalıyım ve bu yaşta ev işine dokunmasını beklemek hata mı? Ben hatırlıyorum bu yaşta ev temizliği yemek herşeyi yapardım.Ama malesef kızımdan ümidim kalmamaya başladıYani en azından dersine kendisi çalışsa evi de boş vericeöim ama hiçbiri yok..yoruldum çok.. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?