Kızımın uyku sorunu lütfen yardım

Cocugun kaninda bir melatonin seviyesine baktir. Ondan dolayida cocuklar uyumayabiliyormus.
Bakıldı cnm hatta doktorumuz melatonina diye bir ilaç verdi ancak içtikten 15dk sonra uykuya dalsada uykuda kalma süresine etki etmedi hiç.bende kestim..

Bakıldı cnm hatta doktorumuz melatonina diye bir ilaç verdi ancak içtikten 15dk sonra uykuya dalsada uykuda kalma süresine etki etmedi hiç.bende kestim..

Kim bilir o doz yeterli degildi ve yükseltilmesi lazim. Baska bir doktora gitmenide tavsiye ederim. Sonuçta kizin uykuya ihtiyaci var.

Kim bilir o doz yeterli degildi ve yükseltilmesi lazim. Baska bir doktora gitmenide tavsiye ederim. Sonuçta kizin uykuya ihtiyaci var.
Başka doktorada gittik oda yapılan yapışmış kabul etceksin dedi..kabul ettik ama dediğin gibi uykuda çok önemli bakalım inşAllah birgün bizde rahatlıcaz

Oda'dan cikman lazim. Biri senin basinda biri 'uyu uyu' diye otursaydi, sen uyurmuydun? Orda olman, oyun arkadasinin orda olmasidir. Cocugun kendi odasi olmali. Uyku rutini olusmali ve sen sadece yataga koyup "iyi geceler" demen lazim. Gece emzirmeyide birakman lazim. En fazla bir su ver. Süt olmayinca bir müddet sonra artik uyanmaz.

Ne kadar itiraz ederse etsin, süt verme. O süte artik ihtiyaci yok, uykuya ihtiyaci var.
Bu odadan cikma olayi bizim icin imkansiz nasil yapabilirim ki? Odadan ciktigim anda pesimden geliyo, kapiyi kapatsam icerde komaya girecej aglamaktan.

Bu odadan cikma olayi bizim icin imkansiz nasil yapabilirim ki? Odadan ciktigim anda pesimden geliyo, kapiyi kapatsam icerde komaya girecej aglamaktan.

Nasil pesinden geliyor? Cocugun yatagi yokmu? Karyolasi? En kisa zamanda bir yatak alin çoçuga. 14 aylik bir çoçuk için yer yatagi zararlidir.

Sonuçta her yer toz, bizde yer yataginda yatmiyoruz. 17 aylik bir bebek, hele uyku egitim almamis bir bebek için Montessori yatagi iyi degil bence.
Seni ekim anneleri topiginden taniyorum, ayni donemin anneleriyiz, merak ettim bu kadar kesin konustuguna gore cocuk uyku terapistligi filan mi yapiyorsun? İnsan uzmanligi olmadan sadece okuyup arastirip deneyimleyerek bu curette konusmamali da...

süper dadı aç izle lütfen internetten , sana ençok o yardımcı olacaktır ,

bu işte öncelıkle kararlı olacaksın ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek

Dusme tehlikesinden daha buyuk bir zarar yok kirmizi:) en mantiklisi montesorri veya yer yatagi
Besige koydugum anda kendini hapsedilmis gibi hissettigi icin cildirarak aglayan cocugum 1 gecede montessori yatak ile hem odasina hem yatagina alisti, hic aglamadan uyanmaya, aciktiginda yatagindan kalkip benim odama gelip anne uyan mama diye beni uyandirmaya basladi. o mutlu olduktan sonra yatagin sekli onemli degil. Ayrica dusebilecegi bir yatak degil. Toz olayini ayrica anlamadim zaten.

Besige koydugum anda kendini hapsedilmis gibi hissettigi icin cildirarak aglayan cocugum 1 gecede montessori yatak ile hem odasina hem yatagina alisti, hic aglamadan uyanmaya, aciktiginda yatagindan kalkip benim odama gelip anne uyan mama diye beni uyandirmaya basladi. o mutlu olduktan sonra yatagin sekli onemli degil. Ayrica dusebilecegi bir yatak degil. Toz olayini ayrica anlamadim zaten.
Bazi cocuklar icin besik buyuk sikinti veya karyola tipi yataklar herkesin cocugu ayninozellikde degil ki fabrikadanmi cikti sanki bunlar:) sen cocugunun hem rahatini hem guvenligini saglamissin oda bundan memnun kalmis demek ki gece uykulari duzene girmis ..oda devamli temizleniyor zaten cocuklarin toz neden olsun ki bende anlamadim:)

İyi geceler arkadaşlar kızım iki yaşında ve hiç uyumuyor ona ezcanaden iyi geceler çayı aldım alerji yaptı doktora götürdüm uyku sorunu için hiç bişey yapmadı acaba tekrar kullansam iyi geceler çayını kızım da tekrar alerji yaparmı daha bi kere kullandım ve hiç uyumuyor gece durmadan kalkıyo 12 1 de yatıyo :KK43: oyun oynuyo gülüyo yatmıyor lütfen yardımm
Oyun oynuyor ve gülüyorsa şükredin.. benim kızım ağlayıp duruyor :mad:

İlgilenmeyince ağlıyor.: (
Allah kolaylık versin çok zor bilirim.. kangurunuz var ise onunla uyutmayı deneyin derim ben öyle uyutuyorum .. yatak odasında hafif aydınlık ışık yakıyorum led olabilir ama fazla aydınlık olmayacak bir de bebekler için sakinleştirici uyku müzikleri var onu açıyorum 15 20 dk ya pes ediyor. Bazen 40 dk da sürüyor ama illaki uyuyor

Back
X