- 18 Ağustos 2022
- 12
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi hayat bu kaaaadaaaar
Başlıktaki yazdığım gibi okul kaydı İÇin ne yapabilirim velayet babada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef baba başka şehirde gelmiyor ayrıca onun adresinde kendi adresime kızımı aldıramıyorum şuan velayeti alabilmem için avukat tutmam gerekiyor maddi imkanım yok avukat içinBabasini cagirabilirsiniz veya velayeti alabilirsiniz.
Ama yasal olarak baba onayi olmadan kayit yapamazsiniz.
O zaman vekalet verecek notere gidip.Maalesef baba başka şehirde gelmiyor ayrıca onun adresinde kendi adresime kızımı aldıramıyorum şuan velayeti alabilmem için avukat tutmam gerekiyor maddi imkanım yok avukat için
Olmuyormuş noterden bir çara arıyorum bulamıyorumO zaman vekalet verecek notere gidip.
Kim dedi olmuyor diye?Olmuyormuş noterden bir çara arıyorum
Kim dedi olmuyor diye?
Kızımın babası gitmiş notere olmuyormuşKim dedi olmuyor diye?
Milli eğitime gitsem bana da yardımcı olurlar mı acabaBenim bir dosyamda velayet annedeydi, ama çocuk müvekkil babada kalıyordu. MEB ile görüştüm noterden izin belgesi almamızı önerdiler. Anne izin belgesi verdi şuan çocuk babanin yanında okuyor
Aynen olabilir oraya da gidicem çok teşekkürlerEski eşiniz size yardımcı olmamak adına böyle söylemiş olabilir mi ? Bence MEB'den ziyade siz notere giderek öğrenin. Noterler bu konularda çok tecrübeli.
Maddi durumunuz yoksa adli yardıma başvurun. Babanın ilgilenemediğini sizin baktığınızı ispatlamanız ve çocuğun pedagoga annemle kalmak istiyorum demesi şart. Başka türlü velayeti alamazsınız. Dava sonuçlanana kadar mahkeme okul kaydı için size yetki verebileceği gibi geçici velayetini de size bırakabilir.Maalesef baba başka şehirde gelmiyor ayrıca onun adresinde kendi adresime kızımı aldıramıyorum şuan velayeti alabilmem için avukat tutmam gerekiyor maddi imkanım yok avukat için
Orta yol bulamıyor musunuz ? Uzak misjniz şehir olarakAynen olabilir oraya da gidicem çok teşekkürler
Maddi durumunuz yoksa adli yardıma başvurun. Babanın ilgilenemediğini sizin baktığınızı ispatlamanız ve çocuğun pedagoga annemle kalmak istiyorum demesi şart. Başka türlü velayeti alamazsınız. Dava sonuçlanana kadar mahkeme okul kaydı için size yetki verebileceği gibi geçici velayetini de size bırakabilir.
Evt uzağız baba sen çocuğa bakamazsın diye velayeti vermiyor sen kendin uğraş al diyo benim avukat tutacak durumum yok desende beni ilgilendirmez o senin sorunun diyoOrta yol bulamıyor musunuz ? Uzak misjniz şehir olarak
Başvuru yaptığımda çalışmıyordum yeni girdim işe onu söyledim olmaz dediler işe girmeden nasıl çocuğa bakcam bende bu yasayı anlıyamadımÇalışan kişinin adli yardım talebi kabul edilmez. Keşke boşuna zaman kaybedip evrak işleriyle ugrasmasaydiniz
Devlet okuluna kayıt yaptıracaksanız adrese göre çıkıyor okul . ilkokul mesela adrese göre çıkıyor ve kayıt için ikametgah isteniyor.Adresi baba da görünüyorsa nasıl olacak bilemedim.Maalesef baba başka şehirde gelmiyor ayrıca onun adresinde kendi adresime kızımı aldıramıyorum şuan velayeti alabilmem için avukat tutmam gerekiyor maddi imkanım yok avukat için