Kızımın yaşadığı hayal kırıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pedagoglar bile bir teşhis koymadan önce çocuklarla uzun vakit geçiriyorlar. Çocuk itti diye şiddet yanlısı olmaz. Ha başka emareler vardır; onlara bakılır ve öyle bir teşhisi pedagog koyarsa kabul edilir diğer söylenenler laf-u güzaf. Geçiniz.
 

bunun sebebi bence annelerin benim çocuğum prens-prenses, kimse onlara birşey yapamaz modu.
karşıdaki de çocuk ama kendi çocuğu ağladı ya, onun çocuk olduğunu unutup yetişkin seviyesinde davranışlar bekleniyor hemen.
kimse benim çocuğum onu nasıl rahatsız etti, acaba benim çocuğumun iletişimle ilgili sıkıntısı var mı diye de merak etmiyor mesela.
 
Mune konumu kapatabilirmisiniz
siz beni gerdiniz yeterince rezil etmeye calistiniz.
ama stres topunuz degilim.
kardeşimavukat.bizzat mesajlarinizi attim.
konu yonetime kadar gidecek
Mune
@Kazen
bilginiz olsun.dava açiyorum konu sahibine
Topikte ne oldu, kim kime dava açacak, kim kimin mesleğine anneliğine laf söyledi anlamadım, üyelerin forumdaki genel yorumlarına göre mi açtığı konuya yorum yapılıp, yorumlarının aynısını yaşatacağız ha ha ha deniliyor, bir şey anlamadım, sıcaktan beynim sütlaca döndüğü için mi anlamadım, neden anlamadım Allah'ım
Ama tek bir şeyi anladım, her gün yapılan kavgalardan biri yaşanmış, topik rapor edilme trendinde 1 numara olmuş:)))
Konu kapatma isteği ve dava açılacak mesajı da var, eh ben susayım banlar konuşsun
 
Son düzenleme:
Hanımlar,
konunun tüm sayfalarını bütün yorumlarını okumadım, zaten bu sitede başka konulara mesajlara bakmamız gerektiğinden pek de mümkün değil, malum 25 sayfada toplam 483 yorum var, bu yorumla birlikte 484 yorum olacak:))
Raporlardan ve tabii genel olarak sitede çıkan kavgalardan kapıldığım his, sanki bazen okumuş, belli yaşa gelmiş, meslek sahibi kadınlar değil de kreş yaşındaki çocuklar kavga ediyor gibi.

Mune bize hakaret ettiiiii:)))

Hakaret etmedim, hem çocuk olmanın ne'si hakaret, he bir de bu var, bana çocuk dedi, bana ergen dedi, bana teyze dedi hakaret etti, sanki bu dönemleri hiç yaşamamışız yaşamayacakmışız gibi, her şeyi ya hakaret kabul ediyoruz ya da gerçekten hakaret olanı o da hakaret mi canım diye yumuşatmaya çalışıyoruz:))) vakti olan şu 483 mesajı okusun, tartışma çıkan başka konulara da göz atın, benimle aynı hissetmezseniz ben de mune değilim, he hissetmezseniz vallahi özür topiği açacağım, bu da size sözüm olsun.

Durun not düşeyim sonra mune sen böyle demiştin diyenler olur, yazım aleyhime kullanılmasın:)))
Teyze, ergen vb lafları bu sözlerle hakaret ettiğini düşünerek yazanlar ayrı :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…