- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
20dk.da olmuyor bu isler internet arastirmacisi hanimefendi.
İşte o car car konuşmak senin gibi bilgi kabul etmeyip buna bile tartışacak yer arayan tipler oluyor. Bilmeyene saygı duyarım da, yanlışı kavga dövüş savunana saygım yok. Sen dua et senin çocuğunu senden korusun Allah. Kafaya bak.Sen degil misin en bastan konuyu bu duruma getirip, car car savunacaklar vs diyen? Anlamazlar şunu bunu diyen. Iyi ki ordasin ya, yenidoganlarimizi Allah korumus.
Olursa ne diyeyim. Demek ki olunca sonuç böyle oluyor. Ingilizcen vardir mesaj alindi. Ilerletmek istiyorsan yardimci olurum bu aradaAslinda olur. Yaygin ve kabul edilmis bilimsel kanaati 10 dakikada bile dogru arastirma kanallari ve yabanci dil bilgisi ile ogrenebilirsiniz.
Dovmeyi tavsiye eden pedagog da, imam da, ogretmen de dolu bu ulkede. Yasadiginiz ulkeyi iyi gozlemlemelisiniz.
Diger mesajiniza istinaden, herhangi akli basinda bir insanin firsati olsa Amerika'da cocuk buyutmek istemeyecegini dusunmenizi ise komik buluyorum. Iyi geceler dilerim.
Anadolu insani haftada 1 banyo yapmayi da tavsiye edebilir. 3 es almayi da.
Anadolu pedagogu cocugu dovmeyi bile tavsiye edebilir. Kulturune uygundur cunku.
Farkli yaklasimlar var derken bu farkli yaklasimlar hangi saygin bilim adamlarina ait?
3 yasinda bile olsa ayni yatagi tavsiye eden saygin kurum var mi?
Bu dunyada dunyanin duz oldugunu iddia eden bilim adami? bile var. Yani farkli yaklasimlar var demek goruldugu uzere alinganliktan kaynaklaniyor. Yaptigini iyi gosterme cabasindan doguyor.
Kafa Abd usulü olunca mi kafa oluyor. Cok eglendim senle konusurken. Kendi ilk yorumunu kavga dövüş yaziyor, sonra bize diyor. Keşke bu konuda kayda deger egitimi ve bilgi birikimi olanlari dusunerek yazsaydin, bu kadar komiklesmezdin.İşte o car car konuşmak senin gibi bilgi kabul etmeyip buna bile tartışacak yer arayan tipler oluyor. Bilmeyene saygı duyarım da, yanlışı kavga dövüş savunana saygım yok. Sen dua et senin çocuğunu senden korusun Allah. Kafaya bak.
Adem Güneş denen bir adam var Türkiyede. Pedagog mudur, mesleği nedir bilmiyorum. Kitaplarında yazdığı öneriler akıllara zarar. Dünya standartlarının tersine önerileri var. Kimisi de tutturmuş adem adem diye işte. Öneriler trajik ama. Adına Anadolu pedagojisi demiş, oradan kazanmış. Adem dünya standartlarının neresine denk geliyor ki onun lafıyla çocuk büyütülsün...
Onun gibiler dünyada cok desem. Ve o da egitimini turkiyede almadi desem yine mi komiklesirsin hemşire hanimAdem Güneş denen bir adam var Türkiyede. Pedagog mudur, mesleği nedir bilmiyorum. Kitaplarında yazdığı öneriler akıllara zarar. Dünya standartlarının tersine önerileri var. Kimisi de tutturmuş adem adem diye işte. Öneriler trajik ama. Adına Anadolu pedagojisi demiş, oradan kazanmış. Adem dünya standartlarının neresine denk geliyor ki onun lafıyla çocuk büyütülsün...
Bir tür sapkinlik dediğine göre türünü de yazabilir mi acaba ?
Sapkinliğin es anlamlısi dalalet ki bu terim ağır nitelendirmeler için kullanılıyor
Kelime anlamına baksan toplumun genel normları arasında ebeveynler çocukla yatınca sapkin olmaları yoldan çıkma durumumu mudur :)
Iste tespit kasmaya çalışırken ayarı kaçırip ilginç olabiliyorlar bazen
Gidip yatayim nick katili olacağım yoksa :)
Bu arada bilgi sadece Abd kaynakli olunca bilgi olmuyor 'hemsire' hanimİşte o car car konuşmak senin gibi bilgi kabul etmeyip buna bile tartışacak yer arayan tipler oluyor. Bilmeyene saygı duyarım da, yanlışı kavga dövüş savunana saygım yok. Sen dua et senin çocuğunu senden korusun Allah. Kafaya bak.
Sen niye ezbere yorum yapıyorsun? Evet dünyada dünya standardının altında çok kişi var, biliyorum. Nerede okuduğundan banane... ben okulunu değil, adamın tavsiyelerini eleştirdim. Akıllara zarar, adına Anadolu deyip sizin gibileri almış olabilir de ben metelik vermem. En doğrusunu kendim en doğru kaynaktan öğrendim.Onun gibiler dünyada cok desem. Ve o da egitimini turkiyede almadi desem yine mi komiklesirsin hemşire hanim
Hanimefendi laf yetiştirmek yerine bir akademik araştırma yapsan? Komikleştin iyice de. Gerçekten batıyorsun.Bu arada bilgi sadece Abd kaynakli olunca bilgi olmuyor 'hemsire' hanim
En doğru kaynağınla sana iyi bebek bakmalar hastanede. Allahtan burada degilsin. Daha da yazma.Sen niye ezbere yorum yapıyorsun? Evet dünyada dünya standardının altında çok kişi var, biliyorum. Nerede okuduğundan banane... ben okulunu değil, adamın tavsiyelerini eleştirdim. Akıllara zarar, adına Anadolu deyip sizin gibileri almış olabilir de ben metelik vermem. En doğrusunu kendim en doğru kaynaktan öğrendim.
Akademik araştırmayi dibine kadar yapmışım da bu konuda akademisyen olmuşum, o anlattiklarini harfi harfine okumusum yillarca artisini eksisini. Ve simdi de egitimini veriyorum.. sen arastirmani yap ama arada bilgilendir buradaki cahil bizleri hemsire hanim. Iyi geceler sana.Hanimefendi laf yetiştirmek yerine bir akademik araştırma yapsan? Komikleştin iyice de. Gerçekten batıyorsun.
Batılı, modern(!) yaklaşımlar ne zaman en dogrusu oldu? Annelik ic gudusudur en doğrusu. Anadolu usulü varken akademi ne ya.
Bkz: Adem Güneş
Heh işte bu. Abd' de yenidoğan yoğun bakım ünitesi hemşiresiyim. Ders kitaplarımızdan tut, hastanede ebeveynlere verdiğimiz basınlardan, ebeveyn sınıflarına her türlü eğitimde ve pratikte bahsettiğiniz AAP öncülüğünde hareket ederiz. Şimdi burada dediğinizi desem anlaşılmayacak, ne bilsinler aap, şimdi bana postanın ek gazetesinden köşe yazısı yazmışım gibi abuk subuk konuşacaklar diye hiç girmedim bile. Konu açılmışken devamını da yazayım o halde:
AAP ( American academy of pediatrics) hiç bir zaman ebeveynle çocuğun birlikte yatmasını onaylamaz,
Bebek sadece beşiğinde tek başına ve sırt üstü yatırılmalıdır
Yastık, battaniye, oyuncak beşikte olmamalıdır.
Güvenli uykunun altın maddeleri bunlar. Şimdi bana car car karşıt yorum getiren olacaksa baştan söyleyeyim, AAP gibi bir kaynaktan sonra kimsenin fikrini tanımam.
taylor çok doğru yazmışsınız.
Kimin ne kadar yazacağına sen mi karar veriyorsun? En başta yorumlarımı alıntıladın alıntıladın, sustum da, sonunda cvp verdirtmeyi başardın ama şimdi baş edemiyor musun? Vah canım. Sana tavsiye, aynı sıkıştırılmayı bir daha yaşamak istemiyorsan ısrarla kaşıma kimseyi. Bilmediğin konularda bilene ters gitmek buraya getiriyor insanı. Maalesef.En doğru kaynağınla sana iyi bebek bakmalar hastanede. Allahtan burada degilsin. Daha da yazma.
Bu söylediklerim de bilimsel arastirma ürünüdür. Bilimsel olarak, güvenli baglanma icin yasina kadar anne yatağı.Gerçekten en doğrusu içgüdü müdür? Yoksa doğru olan bilimsel araştırma sonuçlarını araştırmak mıdır? Bir anne çocuğu için içgüdüsel olarak en doğrusunu araştırmalı.
Anadolu usulünün birçok yönü iyi de birçok yönü iyi değil. Anadolu usülüne göre kol kırılır yen içinde kalır, dayak yiyen kadın kocasını polise şikayet etmez mesela. Her kültürün kötü taraflarını ayıklayıp, iyi taraflarını almakta fayda var. Bizde de birçok anlamda batıya doğru bir yönelme var. Onlarda da bazı başka konularda doğuya yönelme var.
"Anadolu usulü varken akademi ne ya" demek derinliksiz bir bakış açısını yansıtması dışında, ayrıca bilimsel yöntemlerle araştırma yapan bilin adam ve kadınlarına da hakaret gibi bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?