- 14 Eylül 2014
- 21.091
- 101.392
- 798
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Artik bu konuda anadolu usulünun dogru oldugu benimsendi hanimefendi.
Güvenli baglanma icin 2yasina kadar anne babayla yatma şart
Yanınızda yatan patates çuvalı değil çocuksa şayet zaten daha temkinli uyursunuz .eğer ki derin uyku probleminiz varsa çocuğunuz yanınızda değil yakınınızda bir yerde hemen elini atıp uzanabilecek mesafede olabilmelidir.Bence Adem babaya da ceza versinler. Adam geceleri nasıl vicdanı rahat uyuyor acaba? Baktım, te Hollandalarda okumuş. Hiç mi bir şey öğrenmemiş... güvenli bağlanmaymışmış. Bebenin can güvenliği yoksa bağı ne yapsın çocuk. Neyse ya. Bu konuda çok gaza geldim. Artık yeni banım 1 sene açılmaz.
Kendisini eleştiren bir meslektaş örneği verebilir misiniz ? merakımdan soruyorumKusura bakmayın ama Anadolu'ya övgüler yağdıran bir insan Anadolu insanın bir numaralı özelliğini es geçiyor. Saygı ve mütevazilik. Sizse burada bir insanın mesleğine kibirle yaklaşıyor ve küçümsüyorsunuz.
En kötüsü de akademisyen olduğunu söyleyen bir insan araştırmayı seven biri olmalıdır. Tek bir görüşe saplanıp kalmamalıdır. Bu övgüyle bahsettiğiniz tek yöntem olduğunu hırsla haykırdığınız yöntemi pek çok psikolog da eleştiriyor. Ama siz sanırım tek görüşe saplandığınızdan bunu görmek duymak istemiyorsunuz.
Fakat ben yine de söyleyeceğim. Adem Güneş meslektaşları tarafından en çok eleştirilen kişilerdendir. Meslektaşlarının çoğu önerilerinin yanlış olduğunu iddia etmektedir.
Bu kadar tartışmalı bir yöntemi kendi çocuğunuzda içiniz yüzde yüz rahat uygulamanız da bir akademisyene yakışmıyor bence. Akademisyen şüpheyle yaklaşır ve araştırır, olası zararları da düşünür tek bir fikre saplanıp kalmaz.
Ya bu kadar psikolog haklıysa ve ben yanlış olabilecek bir akımla çocuğumu yetiştirken ona zarar verirsem diye endişelenir.
Çok sabit fikirli, kibirli ve dilinin ayarı olmayan bir insansınız yazık.
Yanınızda yatan patates çuvalı değil çocuksa şayet zaten daha temkinli uyursunuz .eğer ki derin uyku probleminiz varsa çocuğunuz yanınızda değil yakınınızda bir yerde hemen elini atıp uzanabilecek mesafede olabilmelidir.
Adı geçen pedagog kişiyi eleştirmeniz ya da seviyor / sevmiyor olusunuz sizin tercihinizdir . vicdan muhasebesini yapmak bize düşmez .
Kendisini eleştiren bir meslektaş örneği verebilir misiniz ? merakımdan soruyorum
Canım hatayı en başta yanına alıştırarark yapmışsın.bi kaçgün ağlar sonra alışır.eşinede bunun doğru bişey olmadığını güzel bş dille anlat.3 yaşından sonrada yavaş yavaş odasınıda ayır.onlar herşeyi anlıycak yaşa geliyolar artık.bende bundan korkuyorum işte..
Doğru düzgün kendi odasında kendi yatağında uyumadı bu zamana kadar
Ama artık uyusun istiyorum.
Eşimle ne şekilde konuşmam lazım ?
:) Hg fıstıkKonu sahibi yazmış gitmişşş aaaa olmaz ama
Konu sahibine kafayı taktım:) Hg fıstık
Tamam pediğoga gidelim gitmesine güzel öneri deÇocuk doğduğundan itibaren hiç bir zaman anne babayla yatmamalı. Yani rutin olarak. Bebeklerle zaten tehlike arzettiği için yatılmamalı. İleriki yaşlarda da başka zararları olduğu için. Çocuksuz, kokusu olmadan yatamamak nedir yahu? Hiç zararını düşünmeden, sanki evlat sevmek için gündüzler çuvala girmiş gibi ille gece beraber yatmalar? Bu bir tür sapkınlık olmalı, kusura bakmayın. Sapıklık değil, sapkınlık diyorum. Bir de bağımlılık. Hep beraber bir pedagoğa gidin.
Neden olmuş canım durup dururken gece boğazına bişey filanmı kaçmış.Benim kız evet ayırdık 4 yaşına girdiği dönem ve yatağında hirlamalarina uyandık eşimle yanına koştuk ve kızımız 1 hafta yoğun bakım 1 hafta normal oda olmak üzere 15 gün hastanede yattı. eşimin korkusu var o günden beridir.
Isleri yoğun mesela hafta ici genellikle evde degil 2 senedir çalışma düzeni yoğun hafta sonu zaten beraber uyuyoruz
Hafta ici zaten sadece kızımla ben
Artik bu konuda anadolu usulünun dogru oldugu benimsendi hanimefendi.
Güvenli baglanma icin 2yasina kadar anne babayla yatma şart
Gribal enfeksiyon ve kanlı ishal (dizanteri) birlikte baş gösterdi.Neden olmuş canım durup dururken gece boğazına bişey filanmı kaçmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?