KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

Ay bırak allasen. Eğitimini veriyormuşmuş. Analık içgüdüsü varken akademi neymiş diyen birinden bir halt olmaz. Sen önce kendin öğren.
Bırak rezil oldun bırak.
Pabucumun akademisyeni. Yersen tabi . :))

Sen sadece en başta benim mesajlarimdaki ironiyi anlamayip kendini övüyorum sandin ve begendin mesajlarımi. Sonra kivirma olayi anlayinca:) sıkıldım senden de o yüzden cevap yazma bana dedim. Uyuyorum artik ya gece icin tesekkurler

Ben seninle dalga geçmek için beğendim onları cicim. " ayy bi de beğendin mi yaaa" diye dumur olman çok eğlenceliydi. Sayın "akademisyen".

Ay bırak allasen. Eğitimini veriyormuşmuş. Analık içgüdüsü varken akademi neymiş diyen birinden bir halt olmaz. Sen önce kendin öğren.
Bırak rezil oldun bırak.
Pabucumun akademisyeni. Yersen tabi . :))
Ben seninle dalga geçmek için beğendim onları cicim. " ayy bi de beğendin mi yaaa" diye dumur olman çok eğlenceliydi. Sayın "akademisyen".
Hı hı. Git isine ya hasta bakiciyla mi ugrascam gecenin bu saatinde. Inandirmak zorunda miyim seni. Dalga gecmek icin de kimse beğenmez ayrica.Cidden cok komiktin.

Kainatın icinde sayisiz gezegen var, iclerinde bir nokta dahi degiliz. Bilmedigimiz bir zaman diliminde ve yine ne zaman yok olacagimizi bilmemekteyiz. Bir mucize ki evlatlarimiz yanimizda, bu gerceklikle nasil yasiyorsunuz. Bilimsel mi dersiniz akademik oneriler mi dersiniz pek etkisi olmuyor bende. Bir daha bu zamanlari goremeyecegim ve bir daha evladimin cocuklugunu goremeyecegim. O kadar kiymetli o kadar kisa bir zaman dilimi ki. Her anini gormek istiyorum ...

Hı hı. Git isine ya hasta bakiciyla mi ugrascam gecenin bu saatinde. Inandirmak zorunda miyim seni. Dalga gecmek icin de kimse beğenmez ayrica.Cidden cok komiktin.
Sen benim hastalarıma kurban ol be.
Valla ben beğenirim. Dalga geçmek için de beğenirim, ironi yapmak için de beğenirim. De sen anlamazsın. Övüldüğümü sandığımı sandın demek. Demek sen olsan bunu sanar ego kasardın. O kadar da anlaşılmaz değildin be. Valla.

Bu söylediklerim de bilimsel arastirma ürünüdür. Bilimsel olarak, güvenli baglanma icin yasina kadar anne yatağı.

Örneklem nasılmış? Nasıl belirlenmiş? Yöntem nasılmış? Araştırma çocuklar kaç yaşına gelene kadar sürdürülmüş? Ölçümlerde hangi ölçekler kullanılmış? Ölçeklerin güvenilirliğini ispatlamak için gerekli işlemler yapılmış mı? Sonuçlar ne imiş? Sonuçlar hangi prestijli uluslararası dergilerde yayımlanmış? Tüm bilinen doğruların aksi sonuçlar çıkma sebebi olarak ne açıklama yapılmış?

Şimdi şöyle bir şey var. Bilimsel önerilerin hepsi daha güvenli ve sağlıklı bir yaşam için var. Kimsenin amacı anayla yavru arasına soğukluk sokmak değil, emin olun. Co- sleeping denilen, anlamı bebekle birlikte yatmak olan meseleden ölen bebek sayısını okudum 2016 için, dudağım uçukladı. Bu tür ölümler tahmin edemeyeceğiniz kadar çok. Habere, medyaya sık yansımıyor. Kimse duymuyor bilmiyor araştırmadıkça. İnsanın çocuğunun her anını göreyim diye bebekle birlikte yatıp uyuması gerekmez. Bu o bebeğin hayatı için inanılmaz büyük bir risktir.

Hatta bu beraber yatma yüzünden istemeden çocuğunun ölümüne sebep olup ceza alan bir sürü insan var diye okumuştum.

Hatta bu beraber yatma yüzünden istemeden çocuğunun ölümüne sebep olup ceza alan bir sürü insan var diye okumuştum.
Bence Adem babaya da ceza versinler. Adam geceleri nasıl vicdanı rahat uyuyor acaba? Baktım, te Hollandalarda okumuş. Hiç mi bir şey öğrenmemiş... güvenli bağlanmaymışmış. Bebenin can güvenliği yoksa bağı ne yapsın çocuk. Neyse ya. Bu konuda çok gaza geldim. Artık yeni banım 1 sene açılmaz.

Aynı şeyi ben de düşündüm. Nasıl böyle bir vebal altına girebiliyor.

Ben bir önceki mesajımda "beraber yatıp çocuğunun ölümüne sebep olup ceza almış insanlar varmış" mesajını yazarken bile kırk kere düşündüm, yazdım yazdım sildim. Dedim ki ya biri bunu okur da bu sebeple çocuğunu uzak bir odaya koyarsa, bebek telsizi kullanmazsa, çocuğun başına bir iş gelirse vs. Neyse dedim bir sonraki mesajda yazarım, başka oda olursa bebek telsizi şart, 6 aylığa kadar aynı odada ayrı yatak mı ayrı oda mı uzmana sormak lazım, sırt üstü yatırmak lazım vs vs.

Nasıl olup da böyle tavsiyeleri verebiliyorlar hayret ediyorum. Belki de Pediatri Derneği'ne veya sağlık bakanlığına şikayet etmek lazım.

Yok canim ya yanlis anlasildi benim yazim sanirim, ben bir sene neredeyse yan yatma yastigi kullandim gece defalarca kontrol ederdim dondumu kaldimi battaniye ustune agzina geldimi diye. Ne zaman ki besiginden cikip yanima gelmeye basladi geri goturmedim, o zamanda epey buyumus oluyorlar. Yaptigim dogrudur yanlistir demiyorum, cocuk kucaga alisacak diye kucagina almayan anneler duyuyoruz. Adıda pedogojik bilimsel bilmem ne oluyor. Anne babanin ortasinda yatmasini mahremiyet acisinda ben de dogru bulmuyorum, gece insanin bin bir turlu hali oluyor. Ben oglumla tek yatardim.

Facebook'ta ne idüğü belirsiz haberi okuyan, videoyu izleyen bilmem kimin yaptığı bilmem ne araştırmasıymış diyor zaten gına geldi bana artık. Atmak serbest nasılsa. Analık içgüdüsü diyen arkadaş akademisyen olduğunu iddia ediyor bi de şaka gibi gerçekten.

gerçekten bu adem güneş denen adam 2 yaşına kadar anne yatağında yatmasını mı tavsiye ediyormuş
yeni nesil bir adamcağız herhalde bu.. o halde burada yazan çizen kadınların %90 özgüvensiz annneleriyle bağ kuramamış zavallı insanlar.. üzüldüm şimdi hepimiz adına

Nasıl olsa banlanıcam her an, bari gitmeden şu mesaja da cevap vereyim de içimde kalmasın.
Evet ben hemşireyim ve hasta bakıyorum. Bundan da gurur duyuyorum. En azından insanlığa bir faydam var. Dahası, buralara gelip gerek okul hayatımda, gerek mesleki icaptan öğrendiğim, doğruluğundan emin olduğum bilgileri yeri geldikçe SENİN GİBİLERE RAĞMEN burada paylaşıp birkaç insana faydalı olmaya çalışıyırum. Ya sen ne yapıyorsun? Tüm dünyanın geçerli kaynakları aman tehlikelidir yapmayın diye bas bas bağırdığı hareketleri, pedagoğun biri tavsiye etmiş ama deyip buralarda yayıyorsun. Sana verilen kaynak ve gerekçeleri, akademiyi bilimi reddedip burada bilen kişilerle çirkince kavga ediyorsun . En komiklerinden biri de bana " sen ne biliyosun ki, gelmiş hastane prosedürünü söylüyosun" misali çıkışındı. Ne de olsa biz hastane prosedürlerinde bilimden değil, sokaktan geçen herhangi bir kişiden bilgi alıyoruz. Üstüne şaka gibi bir de salladığın seylerin aslında uzun bilim araştırma sonucu olduğunu iddia ediyor, akademisyenim ben diye milleti yiyorsun. Aslında cahilliğin paçalarından akıyor anladık da, kurtarcam diye iyice battın be. Buradakilerden utanmıyorsun da bari aynaya bak da kendinden utan! Rezil.

Son düzenleme:
Anadolu pedagogu cocugu dovmeyi bile tavsiye edebilir mi? Ne diyosun sen ya!
Çocuğunu her hangi bir ihtiyacta ABDye götür o halde.
Anadoluyu kucumseyen Türk seni!

Burada laf soylenen bildigimiz Anadolu degil, adina anadolu konulan yontem.
Milliyetcilik kasarak konuyu saptiriyorsun. Bu yaptigina sark kurnazligi denir.

Kendisi de bir nevi sark kurnazi cunku.

Aynen katılıyorum. Ben de çok şaşırdım.

Uyuyunca kendi yatagına yatırıp kandırmayın çocuğunuzu. Ona da anlayacağı dille durumu anlatıp önce kendi yatagında uykuya dalma alıstırması yaptırın. Önce onun yatağının yanında hafifçe konusarak yannda oldugunuzu ve uyuması gerektigini söyleyin. Gün geçtikçe odada ona olan konumunuzu uzaklaştırıp odadan ayrılın. Belki 1 ay ağlar ama sonra alışacak. Alışır. Siz taviz vermeyin. Bir de çocuk bu zamana kdr sizle yatarken, uykuya daldıgında onu kendi yatagına almak onu kandırmaktır. Uykunuzda güvensiz hissettiğiniz bir yerde uyanmak ister misiniz? Olay onun yatagının da güvenli bir yer oldugunu, kötü bir durumda yanında olacağınızı hissetmesi. Bunu kademe kademe sağlayacaksınız. Size olan inancını, güvenini sarsmayın uykusunda başka yere tasıyarak.evdeki Her kuralı bilinçli uygulatın.

Oglum 2yasinda arada bizle yatiryor cünkü cok agliyor dis cikardiginda hastalandiginda asi yapildiginda nadir olabiliyor. Ama sürekli hem ona hemde size eziyet mutlaka alistirin uyur uyumaz götürün pes etmeyin biraz sürer AMA sonunda alisir kiziniz pes eder eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…