- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Uyuyunca kendi yatagına yatırıp kandırmayın çocuğunuzu. Ona da anlayacağı dille durumu anlatıp önce kendi yatagında uykuya dalma alıstırması yaptırın. Önce onun yatağının yanında hafifçe konusarak yannda oldugunuzu ve uyuması gerektigini söyleyin. Gün geçtikçe odada ona olan konumunuzu uzaklaştırıp odadan ayrılın. Belki 1 ay ağlar ama sonra alışacak. Alışır. Siz taviz vermeyin. Bir de çocuk bu zamana kdr sizle yatarken, uykuya daldıgında onu kendi yatagına almak onu kandırmaktır. Uykunuzda güvensiz hissettiğiniz bir yerde uyanmak ister misiniz? Olay onun yatagının da güvenli bir yer oldugunu, kötü bir durumda yanında olacağınızı hissetmesi. Bunu kademe kademe sağlayacaksınız. Size olan inancını, güvenini sarsmayın uykusunda başka yere tasıyarak.evdeki Her kuralı bilinçli uygulatın.
bende bundan korkuyorum işte..
Doğru düzgün kendi odasında kendi yatağında uyumadı bu zamana kadar
Ama artık uyusun istiyorum.
Eşimle ne şekilde konuşmam lazım ?
Aynı yatakta yatırmak hiç doğru değil bebek olunca karı kocalık bitiyormu yahune ara sevişiyorsunuz
Bebeğiniz yanınızdayken mi?valla biz tam gaz devam ettik hatta daha heycanlı olmaya başladı
Ben erkek zannettim.Evet 20 yaşında bir genç kızın annesinden ayrıldı diye ağlaması çok tatlı.
Bana kalırsa genç kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Nerde iyi eğitim alacaksa, nerde ekmeğini kazanacaksa gidebilmeli. Kendi de dimdik duran sağlıklı çocuklar yetiştirebilmeli. Başka şehire gitmenin aileyi terketmek olmadığını kavrayabilecek kapasitede eğitilmeli.
yok canım daha neler bebekle olacak iş mi buBebeğiniz yanınızdayken mi?
He tamam normali o işte aynı yatakta uyuyanlar nasıl sevişiyor ilginç yani biz kedimiz bizi basıcak diye kapiları kapatiyoruzyok canım daha neler bebekle olacak iş mi bu
bebek yan odada uyurken
haha kedinin sizi bastığını düşünemiyorum avatarındaki kedi senin kedinse eğer çok cingöze benziyorHe tamam normali o işte aynı yatakta uyuyanlar nasıl sevişiyor ilginç yani biz kedimiz bizi basıcak diye kapiları kapatiyoruz
Evet kendisihaha kedinin sizi bastığını düşünemiyorum avatarındaki kedi senin kedinse eğer çok cingöze benziyor
tetikte olmakta fayda var
biz de her an çocuk uyanacak diye daha bi heycanlı oluyoruz
boş anları değerlendiriyoruz ne yapalım :)
Evet kendisiben ortadan kaybolunca peşime düşüyor nerdeyim diye kapıya dayanıyor zaten mecbur kapatıyoruz
Öyle dertleri yok malum ev kedisi ve kısırlaştırılmışmeraklı kedi :) mart ayında aynısını ona yapmak lazım
Öyle dertleri yok malum ev kedisi ve kısırlaştırılmış
Sordular mı bilmiyorum tüm sayfaları okumadım.
Ama çok merak ediyorum 9 yasında çocuk. Sizinle yatıyor. Ve sizi beraber olurken falan görmesini nasıl engelliyorsunuz?
Mesela kapıyı açıp direkt dalmasını falan da.
Çünkü beraber yattığınız için orası onun da odası oluyor.
Sizin özel alanlarınızın falan farkına nasıl varıyor?
Benim çocuğum yok hanımefendi.
Ben gerçekten merakımdan sordum.
Çünkü biz çocukken anne babanın yatağına yatmamaya, dolabını karıştırılmamaya alıştırıldık.
Siz bu ayrımı hep iç içeyken nasıl sağlıyorsunuz diye merak etmiştim.
Yoksa bana ne sizin sevişmenizden.
Soruyu sana sormadım bu bir.
Çocuğum da yok gerçekten merakımdan sormuştum bu iki.
Üçüncüsü herkes bilir diye bir şey yok.
Kaç tane çocuğuna yakalanan tanıdığım var bu şekilde.
Yatıyorsan yat kardesim çocuğunla sen.
O kadar tepki alınca tüm yorumlara agresif yaklaşmışsın.
Sana gerizekalı diyen olmadı.
Israrla gerizekalıyız demene gerek yok.
Ama bu agresiflikle normal de değilsin.
İnsan gibi bi soru sordum.
Ne kınadım, ne ayıpladım.
Aman ne yaparsan yap.
Sanki geldim çocuğu aranızdan çıkardım.
açık açık yazacağım artık,
koca çocukla aynı odada hatta aynı yatakta yatıyorsunuz ya, yazın hiç mi don atlet yatmıyorsunuz, uykuda hiç mi eşinizle aşka gelip ters bir hareket yapmıyorsunuz, hadi hepsini geçtim eşiniz hiç mi gece/sabah ereksiyonu olmuyor, çocuğun böyle bir görüntüyle karşılaşmasından çekinmiyor musunuz?
5 yaşında bir kız annesiyim, düşünemiyorum onunla aynı odada yattığımızı.
bebeğin üstüne yatma mevzusuna hiç girmeyeceğim zaten, demek ki bazı anne babalarda insan üstü bir güç oluyor kıpırtısız uyuyorlar, ben emzirirken dalarım da çocuk boğulur diye korkumdan deli oluyordum, değil ki yanımda yatıracağım.
İşte bu uykuya guvenmek ne kadar dogru, simdi buyumusler sizinkiler ama bebekken aylarca donmezsin bir an bir saniye doner cocugu bogarsin, o zaman ama ben yillardir kipirtisiz yatardim, nasil oldu bu tüh, diyebilir misin hayir. Bu riski almaya deger mi bence hayir.
Diger konuda da gercekten ne olursa olsun cocugun anne babasinin ozel alanina girmesi dogru degil, biz cocukken sabahlari bile anne babamin odasina girmeden kapiyi calar ses vermelerini beklerdik, oranin onlarin ozel alani oldugunu dan diye dalamayacagimizi bilirdik, kizimi da ayni bilincle yetistirmeye calisiyorum. Hayati boyunca başkalarının onun ozel alanina, onun da başkalarının ozel alanina saygi duymasi gerektigini bilsin.
Anadolu usulu varken akademi ne yazan siz mi egitimcisiniz?
Gercekten takdire sayan.
Ben taaaa 10 sayfa önce sizinle aynı soruyu sormuştum.
Sizin özel alanlarınızın farkına varmasını nasıl sağlıyorsunuz diye.
Sonuç olarak gerizekalı (!) değillermiş.
baska odaları da varmış sevişmek için.
Sevişmeyi sadece seks yapmaktan ibaret sanan zihniyet.
Veee seks hayatımızı merak etme diye cevap alınca vazgeçtim yazmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?