KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

Bu mesajınızdan sonra aklıma geldi,
Tracy hogg da benzer yöntem öneriyor, onunki şöyle;

Çocuğu kendi yatağına yatırın, bitişiğine yer yatağı yapın kendinize. Her gün yer yatağını kapıya doğru yaklaştırın. En son gün çocuğa artık yalnız yatabileceğini söyleyerek yalnız yatırın. Ve bu süreçte sadece tek eveveynle bu yöntemi uygulayın.

Bende bir kitap var sayfalarini yukleyecektim ama boyutu fazla geliyor sanirim.isterseniz siz de alin kararli oldugunuzda ise yariyor.Pedagog Gözde Erdoğanin Hayat evde baslar kitabi.

bende bundan korkuyorum işte..
Doğru düzgün kendi odasında kendi yatağında uyumadı bu zamana kadar
Ama artık uyusun istiyorum.
Eşimle ne şekilde konuşmam lazım ?

ikna yöntemi basit.. mahremiyet eğitimi. ki bu eşini kandırman için değil çocuklarda zaten aklı ermeye başladığında yapılması gereken bir şey. herkesin kendine ait özel alanı olmasın gerektiğini, anne baba yatağının mahremiyetini ve bununla beraber kendi yatağının mahremiyetini öğrenmezse ilerde allah korusun istismara açık bir çocuk olabilir ve bu günlerde bu hiç istemediğimiz bir durum.
ben de çalışan anneyim ve 2 yaşındaki oğlum yerinde yatar. bazen gece uyanıp yanımıza gelmek ister. bazen sert çıkar yatağında geri uyuturum bazen eve geç gelmişsem karşılıklı birbirimizi özlediğimiz için yanımıza alırım ama sonra tekrar yerine yatırırım muhakkak. bi 6-7 ay sonra bu yanımıza almayı da tümden keseceğim ki yerini bilsin.

oğlum doğduğu ilk günden itibaren beşiğinde uyudu ve kendi odasında yattı
yatak odam küçük yanıma alamadım
odalar birbirine yakındı
hık dese duyuluyordu
2 yaşında çok üstünü açıyor hasta olmasın diye yanımızda yatırmak istedik
asla bizimle yatmak istemedi
kendi yatağını istedi
şuan 3,5 yaşında yine kendi yatagında yatıyor sabah karşı gelip beni uyandırıyor
anne benimle yatarmısın biraz diyor
gidip biraz da onunla uyuyorum
ama eşimin içine dert oldu oğlan hiç onunla uyumak istemiyor
dün akşam bi denedi eşim sarılıp uyumak istiyor oğluna
ama aiizn vermedi sen git annem kalabilir dedi

Ben erkek zannettim.
Kızda olsa fark etmez kusura bakmayın hanım efendi buraya uzun uzuuun yazardım ama anlayabileceginizi zannetmiyorum . Kısaca şöyle soyliyim memleketin halini görmüyor sunuz sanırım siz? Hiç bişeyden de haberiniz yok. Muhtemelen haber de izlemiyor sunuz.

Siz böyle özgür kızlar yetiştirin ülkenize 2 aylıkken oda ayırın 1 yaşında da krese bas latin.. 20 yıl sonra da oturup ülkenin halini seyreyleyin...

konu sahibinin yerinde olsam kızımı direk yatagına yatırrım
gece kaç kez uyanırsa uyansın gider bakar, uyuyana kadar yanında beklerim
eşimle de sarmaş dolaş uyurum
normal olan da bu zaten
anne ve baba arasında çocuğun ne işi var her gece her gece
siz evlisiniz
özel yalnız anlarınız olmalı mutlaka

He tamam normali o işte aynı yatakta uyuyanlar nasıl sevişiyor ilginç yani biz kedimiz bizi basıcak diye kapiları kapatiyoruz
haha kedinin sizi bastığını düşünemiyorum avatarındaki kedi senin kedinse eğer çok cingöze benziyor
tetikte olmakta fayda var
biz de her an çocuk uyanacak diye daha bi heycanlı oluyoruz
boş anları değerlendiriyoruz ne yapalım :)

Kızım 4 yaşına girecek yarın inşallah.Hiç aramızda yatırmadık.Aynı odada beşiği vardı.Geçen yaz ayırdık odasını.Kardeşi oldu.beşik yine odamızda bu sefer oğlum var odada.Kızım hemen hemen her gün sabah 6 gibi kalkıp yanımıza geliyor.
Ağlaması yok şükür ama sessizce gelip yanıma sokulması umarım problem çıkarmaz.
Sanırım kardeşi odada olduğundan böyle yapıyor.Ama itiraf edeyim hoşuma gitmiyor değil yani.

Evet kendisi ben ortadan kaybolunca peşime düşüyor nerdeyim diye kapıya dayanıyor zaten mecbur kapatıyoruz

Ben taaaa 10 sayfa önce sizinle aynı soruyu sormuştum.
Sizin özel alanlarınızın farkına varmasını nasıl sağlıyorsunuz diye.

Sonuç olarak gerizekalı (!) değillermiş.
baska odaları da varmış sevişmek için.
Sevişmeyi sadece seks yapmaktan ibaret sanan zihniyet.
Veee seks hayatımızı merak etme diye cevap alınca vazgeçtim yazmaktan

Anadolu usulu varken akademi ne yazan siz mi egitimcisiniz?

Gercekten takdire sayan.

ortamlardaki hem fiziksel hem ruhsal sağlıklı (!) insanların sırrını anladın mı şimdi mis gibi anadolu yönetimi varken batılı araştırmacılar ne ola ki :/ hıh, istemezük

Bunun zekayla direk alakasi varsa ben gerizekaliyim zira uykumda gaz da cikaririm saga sola da donerim ustum basim da acilir. Keza esim de oyle, kontrolsuz fiziksel durumlar olabiliyor. Cocuk neden bunlara sahit olsun ki? Kapatir kapini, telsizini acar ister sevisir ister kavga eder yatarsin.
Ki o yatakta sevisilmeyecegini, donulmeyecegini, sayiklanmayacagini, eslerin sabah ereksiyonu olmayacagini varsaysak bile cocuk ozel alan bilincini kazansin diye ayirmak gerekmez mi, simdiden ogretemedigin seyi 10 yasinda nasil ogreteceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…