- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
İnsan gerçekten hayret ediyor
Ben erkek zannettim.
Kızda olsa fark etmez kusura bakmayın hanım efendi buraya uzun uzuuun yazardım ama anlayabileceginizi zannetmiyorum . Kısaca şöyle soyliyim memleketin halini görmüyor sunuz sanırım siz? Hiç bişeyden de haberiniz yok. Muhtemelen haber de izlemiyor sunuz.
Siz böyle özgür kızlar yetiştirin ülkenize 2 aylıkken oda ayırın 1 yaşında da krese bas latin.. 20 yıl sonra da oturup ülkenin halini seyreyleyin...
Ben erkek zannettim.
Kızda olsa fark etmez kusura bakmayın hanım efendi buraya uzun uzuuun yazardım ama anlayabileceginizi zannetmiyorum . Kısaca şöyle soyliyim memleketin halini görmüyor sunuz sanırım siz? Hiç bişeyden de haberiniz yok. Muhtemelen haber de izlemiyor sunuz.
Siz böyle özgür kızlar yetiştirin ülkenize 2 aylıkken oda ayırın 1 yaşında da krese bas latin.. 20 yıl sonra da oturup ülkenin halini seyreyleyin...
gözlüksüz okudum yine de anlamadım . ..
Keşke olmasalar ama maalesef o kadar gerçekler ve o kadar fazlalar kievet maalesef
keşke gerçek olmasalar değil mi
Ya kızlar biraz abartmiyor musunuz, ben evlenene kadar annemle uyudum, gerci babam yoktu yanimizda. Iki farkli dusunce var ikisinide savunmak adina absurt ornekler vermeye basladiniz. Her ailenin dinamigi farklidir, herkes sizin dogrularinizi yasamak zorunda degil.
Adem bey çalışan anneler konusunda kusura bakmasın lakin "çok biliyor " bende isterdim herkes ister ,gözüm arkada kalmadan çalışmayı ya da çalışmadan her makul isteklerini yerine getirebilecek imkanlara sahip olmayı .adem güneşi takip ederim, katıldığım fikirleri karşı çıktığım fikirleri vardır. körü körüne bir adama bağlanacak değiliz öyle değil mi? adamın söyledikleri kutsal kitapta yazmıyor.
ona kalsa zaten biz çalışan anneler anne bile değiliz.
konuya gelecek olursak, ben uykusu hafif biriyim. oğlum doğduktan sonra 3 ay hiç uyumadım diyebilirim. yatağı ayrı olduğu halde. odasını ayırdım, zaten soldan sağa dönse diğer odadan duyup koşuyordum. uyuyamıyordum. örümcek hislerim oluşmuştu resmen.
şimdi 2 buçuk yaşında. sallamadan, kendi kendine uyuyabiliyor ben yanındayken. istediği zaman yine yanındayım,yer yatağı aldım beşiğini yanına. elini tutuyorum saçını okşuyorum bütün gece her kıpırdandığında. ama kötü anneyim sabah işe gidiyorum onu babannesine bırakıp.
ayrıca, karı-koca olarak bize ait olan özel ortamda oğlumu yatırmam. herkesin özeli, hayatı olduğunu bilsin ki ileride kendi özeline sahip çıkan bir koca olsun. her daim nene donuyla pamuklu babane pijamasıyla mı yatacağız, yatıyorsak da herkesin kendi tercihi,saygı duymak gerekir.
Evimiz en ust kattaydi o zaman petek yoktu evimizde annecimle sirt sirta verir uyurduk oyle. Okulumda adim ozgur kiza cikmisti hocalarim bile bu yonumu farketmisti boyle seslenirdi bi hocam. Yani her soylenilen dogru olmuyor kisilerde yansimasi farklidir.ama şimdi sizce sizin evlenen kadar annenizle uyumanız normal mi ya da abartı değil mi?
durum uygun değilse oda yoksa vs tabi o ayrı bilemiyorum ama normal şartlarda sizin bu yaşadığınız şey size doğru mu geliyor?
Evimiz en ust kattaydi o zaman petek yoktu evimizde annecimle sirt sirta verir uyurduk oyle. Okulumda adim ozgur kiza cikmisti hocalarim bile bu yonumu farketmisti boyle seslenirdi bi hocam. Yani her soylenilen dogru olmuyor kisilerde yansimasi farklidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?