KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

çok geç kalmışsınız. ben mecburiyet ( cenaze, düğün, misafirlik vb.) dışında 1 gece dahi yanıma almadım. öncelikle eşinize bununla ilgili makale okutun olmadı bir pedogog ile görüştürün babası ikna olduktan sonra çocuğun alışması daha kolay olur. ama kendinize de (bedensel yada ruhsal olarak )çocuğunuza da kötülük ediyorsunuz.

ben işin özgürlük kısmında değilim ki.

sözüm size değil sizin durumunuz onu gerektiriyormuş anladığım kadarıyla ama ay ben ona kıyamam deyip kocaman çocukla yatan kadınları anlamıyorum.
Cocuk bagimli olur vs dendigi icin anlatma ihtiyaci hissettim. Ya verilen orneklerde irrite edici ama, oglumda bensiz uyumak istemiyor gece yanina uzaniyorum uyuyamadigindan degil derdi sohbet etmek. Makara yapiyoruz sakalasiyoruz bir bakmisim uyuya kalmis. Ben konuya donucek olursam konu sahibi ayirmali bu tur konularda kiz erkek ayirimi yapiyorum ben anne babanin ortasinda yatmamali.

Niçin benimle kavga ediyorsunuz? :)) yazdığımı beğendiniz mi yoksa yeriyor musunuz anlamadım. Yazdığım şeyler arasında ''her şeyde çocuğun adına karar verin, ama yatağı ayırın'' gibi bir tanımlama yoktu. Onu yazmışım gibi bir kavgaya tutuşmuşsunuz benimle:) sizin evladınızla aranızdaki ilişki sizi ilgilendirir. Şunu yap, bunu yap diyerek emir veremem. Ben genel olarak şahıs göstermeden görüşümü belirttim sadece. Her çocuk kendi ebeveynlerinin aynasıdır. Ve Kimse mükemmel değil. Evladınızla birlikte umarım dilediğiniz şeyleri dilediğiniz şekilde yerine getirebilir ve mutlu bir çocuk yetiştirirsiniz.

Son düzenleme:

Her ailenin dinamiği farklıdır ama bir de genel geçer doğrular vardır.

Kimi çocuk vardır sizin gibi hiç etkilenmemistir, kimi çocuk vardır (bir üstteki yorumlara bakarsanız görürsünüz) bu yaşıma geldim annemler yüzünden evde yalnız Kalamıyorum diyordur .

İşte tam da bu yüzden böyle şeyler olumlu örnekler değil, olumsuz örnekler baz alınarak önlem alınır.

Balkondan atlayıp ölen insan da var ölmeyen de, ama biz ölme riski olduğu için balkondan atlamıyoruz değil mi?

Bu forumda "daha yeni evliyim, annemin yaninda uyumayi ozledim / kocam yanimdan kalkip annesiyle yatiyor" konulari gordu bu gozler. Siz bu kisilerin farkli odalarda yattiklarina inanir misiniz?

Annemin arkadasinin kizi da ayri oda bilincini kazanmamis ebeveynleri yuzunden hayatini mahvedecek. Universite kazandi. Luks bir yurtta tek kisilik odada (her universitelinin ruyasi degil mi). Kiz her gun arayip telefonda saatlerce agliyor. Annesini babasini ozlemis bi kere sarilip uyusa yetermis. Haftasonu aldilar geldiler. Geri donmek istemiyor, annem babam beni birakmayin bagrinip duruyor. Muhtemelen devam edemeyecek veya yakininda bir yer kazanmaya calisacak ki bulundugu yere zor yerlesti kendisi metropol bir sehrin merkezinde. Simdi bu hos birsey mi yani?

uzun zamandir okudugum en sacma sapan yorum bu
konuyu ne abuk biyere baglamissiniz gercekten inanilir gibi degil.
ozgur kiz dusuncesi neden sizin caninizi sIkiyor buarada,tam soyleyin de bilelim.

KK da sanırım birebir atismalar yoğunlukta bu yüzden böyle algılandı ise kusuruma bakmayın
Mesajinizdan alıntı yaparak fikir beyanında bulundum . Size karşı yazılmış bir şey değildi. aksine

Tam da sizin soylediginizi savunuyorum aslinda insanlarin ruhsal durumlari matematik gibi degildir sonuclar kesin ve on gorulur degildir. Biz yetiskinlerin duygusal anlamda nasil ki ihtiyaclarimiz farkliysa cocuklarinda boyledir. Her cocugu ayni yontemle buyutemezsiniz kendine hastir. Kesinlikle odasinda uyumali dediginiz kac anne bu aksam bunu yapamadigi icin mutsuz ve oz guveni kirilmis, beceriksiz bir anneyim diye dusunecek acaba ?

Yok yahu fiki fiki yaparken normalde hep benle koynuma girmiyor öyle alışmamış ama hep üstümde heryerim ağırıyor sıpa yüzünden
Fiki fiki
Kadınlar kulübü literatürünün yeni güzide kelimesi
Fofenk fofenkten sonra kelime hazneme eklenen ikinci harika
Libidonuz hiç tükenmesin

Arkadaşlar sizin anlamiyacaginizi biliyordum. Hiç şaşırmadım bu yuzden.

Sizin anlama kapasiteniz buna yetmez.
Boşverin siz.. bu kafalarla devam..
Çoook ileride anlarsınız ne demek istediğimi geç te olsa..

Beynim yandı

Yok yahu fiki fiki yaparken normalde hep benle koynuma girmiyor öyle alışmamış ama hep üstümde heryerim ağırıyor sıpa yüzünden

Ben gece ayri tutuyordum biara ama cok agliyor hakikaten dayanamadim keske bastan ayirmasaymisim gece tuvalete dahi gitsem kapida agliyor bazen. Bunu ona bagliyorum. Bizimle uyuyor hep. Yatak aldim bi sure yatti ama yine bizim yatakta uyuyor artik oyle sartlanmisim ki elim ayagim tüylü biseye denk gelince uyaniyorum ama napayim. Seviscek zaman sadece mecbur salona koyuyorum bende ama ozaman bile cogunlukla bir 3-4 dakika agliyor.

ben anladım sizi,kızlarınızı benim gibi ne dediği bile belli olmayan bir insan olarak yetiştirmeyin aklı hür vicdanı hür kendine güvenen kadınlara hakaret etmeyen kişiler olarak yetiştirin diyorsunuz.

doğru,size katılıyorum.

bakınız; kötü örnek

fark etmeden sizde yalana alıştırıyorsunuz evladınızı bana sorarsanız
'babam şuan müsait değil' demek yerine 'bakkala gitti' diyor
ve sizin bu hoşunuza gidiyor
anne değilim bilemem ama galiba hassas düşünülmesi gereken bir durum

Ben kapı kapatmıyorum zaten ağlıyor şimdi havada soğuk diye ben salonda bibimle yatıyorum eşim yatak odasında
koynuma girmediğinden oda da üşüyebilir o yüzden koltuk tepelerinde yatıyorum bunun yüzünden

Bu güzel olmuş

Ne kadar ileride ?
Kapasitemiz nasıl ölçütünüz?
Böyle saçmalamayı nerede öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…