- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Bizimki otursa iyi fazla merakli
Telsizler çok iyi hık dese o sesi dahada yükseltip veriyo zaten beslenmesi de zaten üşenmeyip kalkıp odasına gidip yapıyosun allahın izniyle bişe olmazTedirginliğinizi anlıyorum fakat ben bambaşka bi şey sormuştum. Yani bebeği ezerim çarparım yada yataktan düşer korkusu olmadı mı. Ben de henüz odasını ayırmadım bu arada fakat yatağı ayrı hep. Yani bu 40 günlükken falan odasını ayıranlara da hayret ettim. Benim bebeğim hala gece emiyor. Bu arkadaşlar 40 lık bebeğin gece beslenmesini nası yaptılar ki o zaman en az iki saatte bi beslenmesi lazım. Kusup boğulma yada ağlarken duymayıp tıkanma gibi bir sürü tehlike var küçükken.
Ben gene anlatmıştım burda 5 yaşında komşumun oğlu bize geldiğinde (20li yaşlarımdayım) boş bir odaya götürüyordu uzan diyordu banaüstüme çıkıcakmış nerden görmüş acaba yatırın yatırın koynunuzda yatırın
tabi tabi,
eşim de çok şahit olmuş, evde 2 odada soba yanarmış birinde annesi babası ve kardeşleri, diğer odada babannesi dedesi, onların çocukları (amca hala vs) yatarlarmış.
annemle babam karyolada biz yer yatağında yatardık, bişey olduğunu farkedince kafamı yorganın altına sokardım diyor, 6 çocuk az da değil, biri duymasa biri duyar zaten...
bi de çok muhafazakar insanlar bunlar, sözde biz genişiz
Tedirginliğinizi anlıyorum fakat ben bambaşka bi şey sormuştum. Yani bebeği ezerim çarparım yada yataktan düşer korkusu olmadı mı. Ben de henüz odasını ayırmadım bu arada fakat yatağı ayrı hep. Yani bu 40 günlükken falan odasını ayıranlara da hayret ettim. Benim bebeğim hala gece emiyor. Bu arkadaşlar 40 lık bebeğin gece beslenmesini nası yaptılar ki o zaman en az iki saatte bi beslenmesi lazım. Kusup boğulma yada ağlarken duymayıp tıkanma gibi bir sürü tehlike var küçükken.
Çomağını sokmak mı? benim gibi libidoluyu bile şaşırttı okurken gözlerim aha boyle olduOnun annesi dikkatlidir, o kesin ruyasinda gormustur... Bizim mahalleden bi kiz biz cok kucukken (4-5 gibi) babam comagini anneme sokuyor demistiZaten iki goz evde kaliyorlardi. Kimbilir kac defa sahit oldu.
Yaa degil mi. Eskiler de laflarina "simdiki gencler diye baslarlar. Kendileri opusmeli filme bakmazlar, bakana cik cik cik derler, kendileri bizzat amator cevirir tovbe ya..
Ben öncelikle bahsettiğiniz imkanları sağlayamayan bir annenin çocuğuyum ben de ilkokula kadar annemle uyudum, çok şükür yalnız da yaşadım bir dönem. Yalnız uyuyamama gibi bir derdim olmadı. Annemin de öyle bir yetersizliği olduğunu düşünmüyorum bizim için normal bi durumdu çünkü bu.Tam da sizin soylediginizi savunuyorum aslinda insanlarin ruhsal durumlari matematik gibi degildir sonuclar kesin ve on gorulur degildir. Biz yetiskinlerin duygusal anlamda nasil ki ihtiyaclarimiz farkliysa cocuklarinda boyledir. Her cocugu ayni yontemle buyutemezsiniz kendine hastir. Kesinlikle odasinda uyumali dediginiz kac anne bu aksam bunu yapamadigi icin mutsuz ve oz guveni kirilmis, beceriksiz bir anneyim diye dusunecek acaba ?
Çomağını sokmak mı? benim gibi libidoluyu bile şaşırttı okurken gözlerim aha boyle oldu
Çelik çomak mı oynuyolardı acabaAynen oyle dedi. Cocuk aklimla ne dedigini kac sene sonra idrak edebildim ama o da anca oyle anlatabilmisti.
Babadan cikan bir comak
Çelik çomak mı oynuyolardı acaba
Çocuğa öyle açıklamışlardır belki biz oynuyorduk bende oyuncağının üstünd cıkıp inleyen çocuklar gördüm yani görmese de duyuyo ama anlamlandıramıyoÇelik çomak mı oynuyolardı acaba
Çocuklar fentezilere engel değildirCinsel hayatlari baya renkliymis anlasilan
Çocuğa öyle açıklamışlardır belki biz oynuyorduk bende oyuncağının üstünd cıkıp inleyen çocuklar gördüm yani görmese de duyuyo ama anlamlandıramıyo
Çocuklar fantezilere ewet engel değil sonra nie millet sapık oluyo millet olarak tv de görmesin die çocukların gmzünü kapayıp erkek çocukları kadınlar hamamına götürecek kadar garip bi anlayışımz varÇocuklar fentezilere engel değildir
Çocuklar fantezilere ewet engel değil sonra nie millet sapık oluyo millet olarak tv de görmesin die çocukların gmzünü kapayıp erkek çocukları kadınlar hamamına götürecek kadar garip bi anlayışımz var
Onun annesi dikkatlidir, o kesin ruyasinda gormustur... Bizim mahalleden bi kiz biz cok kucukken (4-5 gibi) babam comagini anneme sokuyor demistiZaten iki goz evde kaliyorlardi. Kimbilir kac defa sahit oldu.
Yaa degil mi. Eskiler de laflarina "simdiki gencler diye baslarlar. Kendileri opusmeli filme bakmazlar, bakana cik cik cik derler, kendileri bizzat amator cevirir tovbe ya..
Yoo yalana alıştırmıyorumfark etmeden sizde yalana alıştırıyorsunuz evladınızı bana sorarsanız
'babam şuan müsait değil' demek yerine 'bakkala gitti' diyor
ve sizin bu hoşunuza gidiyor
anne değilim bilemem ama galiba hassas düşünülmesi gereken bir durum
Bende kullanıyorum telsiz. Gündüz uykusu için ancak bi kaç defa ses alamadığım oldu nibayetinde kul yapımı. Altı ay falan normal de daha küçükken ben cesaret edemem. Bende koltukta emziririm sürekli yatağımda değil.ben ilk bikaç ay kendi odamızda beşikte yatırdım, sonra kendi odasına geçirdim, kameralı telsizi alıyorsunuz, sesini sonuna kadar açıyorsunuz, hık dese bangır bangır geliyor o ses hoparlörden, aynı odadayken bile duyamayacağınız kadar kısık sesleri kulağınızın dibinde duyuyorsunuz, yatağınızdan kalkmadan üstü açılmış mı, rahat mı, ne yapıyor bakabiliyorsunuz.
ki ben oldukça pimpirikli bir anneyim, hala öyleyim, ama bazı konularda hislerimden önce kızıma sağlayacağı fayda- zarar a bakıyorum. yeni doğum yaptığımda çok kiloluydum mesela, memelerim de aşırı büyüktü, çok korkardım gözüm dalar burnu kapanır boğulur diye, o yüzden asla yatakta oturur pozisyonda bile emzirmedim, emzirme koltuğuma oturuz bişeylerle uğraşarak emzirirdim.
Telsiz bende kullanıyorum gündüz için. Ancak güvenemem 40 ıçıkmamışken. Altı ay falan normal fakat daha küçük ben tercih etmem etmedim güvenli bulmuyorum.Telsizler çok iyi hık dese o sesi dahada yükseltip veriyo zaten beslenmesi de zaten üşenmeyip kalkıp odasına gidip yapıyosun allahın izniyle bişe olmaz
Yoo yalana alıştırmıyorum
sadece müdahale etöiyorum bu konuda
çünkü neticede insan ve sınırlarını kendini koruyabilmesi adına kimseye zararı dokunmayacak şekilde pembe yalanlar söylemeli değilmi insan
mesela siz:)
Hiçç mi zorda kalmamak için bişeyi geçiştirmediniz
ben cocuklarımın uyanık olması taraftarıyım
saf gibi babam banyoda diyeme kadar bi işi var dısarda dönecek demedi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?