KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

Bizimki otursa iyi fazla merakli
Telsizler çok iyi hık dese o sesi dahada yükseltip veriyo zaten beslenmesi de zaten üşenmeyip kalkıp odasına gidip yapıyosun allahın izniyle bişe olmaz

Onun annesi dikkatlidir, o kesin ruyasinda gormustur... Bizim mahalleden bi kiz biz cok kucukken (4-5 gibi) babam comagini anneme sokuyor demisti Zaten iki goz evde kaliyorlardi. Kimbilir kac defa sahit oldu.

Yaa degil mi. Eskiler de laflarina "simdiki gencler diye baslarlar. Kendileri opusmeli filme bakmazlar, bakana cik cik cik derler, kendileri bizzat amator cevirir tovbe ya..

ben ilk bikaç ay kendi odamızda beşikte yatırdım, sonra kendi odasına geçirdim, kameralı telsizi alıyorsunuz, sesini sonuna kadar açıyorsunuz, hık dese bangır bangır geliyor o ses hoparlörden, aynı odadayken bile duyamayacağınız kadar kısık sesleri kulağınızın dibinde duyuyorsunuz, yatağınızdan kalkmadan üstü açılmış mı, rahat mı, ne yapıyor bakabiliyorsunuz.
ki ben oldukça pimpirikli bir anneyim, hala öyleyim, ama bazı konularda hislerimden önce kızıma sağlayacağı fayda- zarar a bakıyorum. yeni doğum yaptığımda çok kiloluydum mesela, memelerim de aşırı büyüktü, çok korkardım gözüm dalar burnu kapanır boğulur diye, o yüzden asla yatakta oturur pozisyonda bile emzirmedim, emzirme koltuğuma oturuz bişeylerle uğraşarak emzirirdim.

Çomağını sokmak mı? benim gibi libidoluyu bile şaşırttı okurken gözlerim aha boyle oldu

Çok saçma. Ne demek aramızda uyuyacak? Ne geçecek ki elinize, çocukla aynı yatakta yatınca? Belli bir dönemden sonra (o dönemi uzmanlar bilir) kesinlikle ayrı odası, yatağı bilmem nesi olmalı. Bi kere anne ile babanın cinsel hayatı ne oluyor? Odada biri varken nasıl yapılır arkadaş? Bu ne genişlik? Bana göre sapkınlık, çocuk ile aynı odada ilişkiye girmek. Pedofili muhabbetinden sonra en iğrendiğim konu bu; anne-baba-çocuk aynı odada sevişme fantezileri. Hayret bişey.

Ben öncelikle bahsettiğiniz imkanları sağlayamayan bir annenin çocuğuyum ben de ilkokula kadar annemle uyudum, çok şükür yalnız da yaşadım bir dönem. Yalnız uyuyamama gibi bir derdim olmadı. Annemin de öyle bir yetersizliği olduğunu düşünmüyorum bizim için normal bi durumdu çünkü bu.

Yani bu durumlar dışında benim söylediğim şey. Tabii ki evde yeterli oda olmayabilir, imkanlar yeterli olmayabilir, sağlık sorunları vs olabilir bunlar istisnai durumlar.

Ama konu sahibininki gibi yanda oda ya da yatak her neyse, imkanı varken kendini düşünerek çocuğu yanında yatırması yanlış. Yoksa imkanı olmayan aileleri ayrı tutuyorum

Ay koskoca kadınım, dediğin benim için bile travma sebebi. Yani hamamın da bir adabı olsun lütfen, anadan üryan dolaşmasın kimse.

Bence geç bile kalınmış.
Yani hatayı baştan yapmışsınız.
Aranızda yatırmak yerine yatak odanıza bir beşik koymalıydınız.
Belli bir sür sonra da kendi odasına geçmeliydi.

of of of, o çocuğun ileriki cinsel yaşamını düşünemiyorum, duyanlar hissedenler bile etkileniyorken direk olayı görmüş... nasıl bir rahatlık bu arkadaş

Yoo yalana alıştırmıyorum
sadece müdahale etöiyorum bu konuda
çünkü neticede insan ve sınırlarını kendini koruyabilmesi adına kimseye zararı dokunmayacak şekilde pembe yalanlar söylemeli değilmi insan
mesela siz:)
Hiçç mi zorda kalmamak için bişeyi geçiştirmediniz
ben cocuklarımın uyanık olması taraftarıyım
saf gibi babam banyoda diyeme kadar bi işi var dısarda dönecek demedi daha iyi

Ben de ilkokul dönemlerine kadar anneyle uyumuş bir insan olarak yorum yapmak istiyorum. Çocuğunuza bunu yapmayın. Kaç yaşıma geldim geceleri uyurken sıkıntı yaşıyorum. Üstünden seneler geçse bile gece odada tek olma fikri beni hala geriyor. Evde tek kalmam gerektiğinde gün ağarmadan uyuyamıyorum zaten. Ha ailem bunun bilincinde mi? Hayır değil. Dile getirmiyorum kendini kötü hissetmesin diye ama keşke zamanında beni kendi yatağımda yatmaya alıştırsaymış. Bencil olmayın. Kendinizi kötü anneymiş gibi hissetmemek için çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın. Ha belki hiçbir sorun yaratmaz çocukta sonuçta herkesin yapısı farklı ama bilemezsiniz sonuçlarının ne olacağını.

Bende kullanıyorum telsiz. Gündüz uykusu için ancak bi kaç defa ses alamadığım oldu nibayetinde kul yapımı. Altı ay falan normal de daha küçükken ben cesaret edemem. Bende koltukta emziririm sürekli yatağımda değil.

Telsizler çok iyi hık dese o sesi dahada yükseltip veriyo zaten beslenmesi de zaten üşenmeyip kalkıp odasına gidip yapıyosun allahın izniyle bişe olmaz
Telsiz bende kullanıyorum gündüz için. Ancak güvenemem 40 ıçıkmamışken. Altı ay falan normal fakat daha küçük ben tercih etmem etmedim güvenli bulmuyorum.

Çocuklar yalanların renklerini ayıramazlar. Yalan yalandır onlar için. Yarın öbür gün size yalan söylemeye başladığında üzülmezsiniz umarım.

Bir de banyo yapmak mahrem bişey mi? Hiç öyle düşünmemiştim açıkçası. Ben eşimi arayana bile "duşta şu an" diyebiliyorum. Ne var ki bunda? Normal insanlar duş alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…