KIZIMIZ ARAMIZDA UYUYACAKMIŞ..!

Bay beeee
bende yatağı dörtleyen tek aile sanıyordum kendimizi:))
Ayrıda yatsak gece yarısı herkes benim yatakta
tam ni kaus

Tavsiye başka bir şeydir lakin özel hayata değinip benceleyerek eşimin ve benim gibi olanlarinin eşlerinin onlarla yatmak istemediği için bu tip bir duruma gittiklerini söylemek başka bir şeydir.
Sordular mı bilmiyorum tüm sayfaları okumadım.
Ama çok merak ediyorum 9 yasında çocuk. Sizinle yatıyor. Ve sizi beraber olurken falan görmesini nasıl engelliyorsunuz?
Mesela kapıyı açıp direkt dalmasını falan da.
Çünkü beraber yattığınız için orası onun da odası oluyor.
Sizin özel alanlarınızın falan farkına nasıl varıyor?

Aslında bende
anne ile babanın evladının yanında belli bir yasa kadar yatmasında bir sakınca görmüyorum samimiyet sıcaklık baglılık artıyor.
ben günde defalarca oğullarıma sarılıyorum çünkü onların kokusuna okadar alışıgımki bu yasa geldiler haka bebek gibiler

Annemde dokunmaz dokundırtmazdı
şimdi de ben ona mesafeliyim
keske bizde böyle bıçbıç olsaymışız

Varmıyor çünkü yatak odasında birlikte olmuyoruz
Çocuğum yatmasa dahi yatagim fena halde ses çıkarıyor tasinirken sanırım alttaki demirinin ayaklarında sorun oluştu o sebeble genellikle başka oda tercihimiz
Kapı kilitleme diye bir olay da var mesela ben şahsen kapıyi daima kilitli tutarım o esnada

Sanırım bu bebekten bebege degısıyor benım kız bunu erken ıstedi
Refluydü kolikti baya zor bı sürecteydık üstelık
Kendı rahatım için degıl onun rahatını dusundum yanı kar zarar goz onune aldım
Ve ınanın aayrı odası olunca hıc uyumayan bebek uyumaya basladı
Odasını ayırdıgımdan berı sabah 6 da uyanır aksam 8 dr uyur
Ve uyandıgından uyuyana kadar hıc yanjmdan ayrılmaz oyunlar oynarız dısarı cıkarırım yorgun dusene kadar kudururuz evde
Okadar bi aradayız kı aksam 8 oldumu bızımkı gozunu ufeleye ufeleye tatti tatti odasına gıder uyuyana kadar sacını oksar ninni soylerım uyur
Oyle ayrılırım
Bebefon hıc dusmez elımden zaten odalarımız karsı karsıya
Sabah uyandıgında nannee dıye seslenır
Nanne benım

Cocuğuyla yatan her anne bunu bilir
eger cocuk o odadaysa cocugun yatagımda....esler.
yada uyanana kadar kendi odasında yatar
merak etmeyin hiç bir anne bunu düşünemiyecek kapasitede değildir diye düşünüyorum.

Bu gidişle liseyi bulur
Hatta diyorum oglum askere gidene kadar yat istersen.
küçüğü uyandı öyle sokulduki koltugumun altına yazık yavrum yıllardır beni görmemiş sanki.
yok canım sen öp kokla götür yatağına , erkek çocukları en önce terkediyor tecrübeyle sabit o kadar uzun sürmez inan bana ama sen odalarına alıştır sonra yavaş yavaş terk et

Sizinki erkekmi kızmı.acaba hiç ayırmaya calıştınızmı

Evet keske. Şöyle anneme doya doya sarılıp koklamak isterdim. Küçükken arada sırada da olsa birlikte uyusaydik... Çok isterdim.

Yanlış anlamayın ben 9 10 yaşına kadar bizimle uyumalilar demiyorum o kadar olmamalı. 3 yasa kadar normal sonrasında ayırmazaak zaten ne yaparsak yapalım ayrılmak istemezler

Beraber yatmanın psikolojik zararlarıni okuyun esinize belki ikna olur.bu duyguyu biliyorum yanımızda yatirmadım coxuklarimi aynı odada yatirdim ama kızımi ayri odaya aldığında içimde bir hüzün olmuştu garip bir his,simdi oglum bizim odamizda onu ayirsam yine aynı olacak biliyorum.yaninizda yatması birçok açıdan sakıncalı fazla büyümeden son verin bence

Cocuğuyla yatan her anne bunu bilir
eger cocuk o odadaysa cocugun yatagımda....esler.
yada uyanana kadar kendi odasında yatar
merak etmeyin hiç bir anne bunu düşünemiyecek kapasitede değildir diye düşünüyorum.
Yok gerizekaliyizya yatakta çocuk varken seks yapabiliyoruz öyle de maharetliyiz (!)
Hatta başka oda diye de bir şey icat edilmedi

Seninki istisnaymis o zamna:) kendi iatediyse yapacak birşey yok elbet

Iyi sorun çözüldü o halde.
Kızıma sarılıp uyuyabilirim şimdi
Estafurullah kontes lutfen
Ben seni severım ve kırmak ıstemedım
Ortaya soyledım ustune alındın kırdıysam ozur dılerım
Burda kım daha ıyı anne yarısı yok
Cocugumuz ıcın hangısi daha ıyı tartısması var
Ben sızın ozel hayatınızı ne bılım
Cocugun saglıgi acısından 9 yas olmus aranızda yatmamalı esım ılla cocuk yatacak dıye benımle tartısıyorsa baska anlam ararım dedım

Cocuga bukadar tapılması normal degıl dogrusunu anne bılır ıyılıgı ıcın dedıkten sonra ustune laf mı olur dedım
Uzamasın lutfen sen soyledın 9 yasında hala yatar odasında hıc yatırmayız dıye
Alıntıdan alıntı dogdu

Üç yeğenim var, ikisi 40'ları çıkınca ayrı odaya alındı biri ilkokul bitene kadar anne babayla yattı.
Şimdi ayrı yatanlar canavar gibi çocuklar. Biri üniversite öğrencisi biri ortaokul. Büyük olan her yıl yurt dışında kurslara katılır, gezer tozar. Küçük olan spor kamplarına gider. Anne babayla araları gayet iyi ama ayrı kalabiliyorlar. Bağımlı değil bağlı çocuklar oldular.

Anne babayla uyuyarak büyüyen bu sene üniversiteye başladı şehir dışında. Ağlamaktan perişan oldu çocuk. Annesi işten izin alıp gidip teselli etmekten işinden olacaktı neredeyse. Dönemi bitirdi hala ağlıyor her gün her telefonda. Ortaokul zamanlarında kampa gittiğinde annesi de kampın yakınında bir pansiyonda kalmıştı iki hafta. Malesef bağımlı bir genç kadın oldu.

Bebekler yan yatırırsanız boğulmaz merak etmeyin. Bebefondan çıt çıksa duyuyorsunuz zaten.

Çoook yıllar önce, teyzem bebeğinin üzerine yatarak ölümüne sebep olmuş. Yanında yatıranlar çocuğun hayatını tehlikeye atıyor diyebilir miyiz?

Sizinki erkekmi kızmı.acaba hiç ayırmaya calıştınızmı
Benim kız evet ayırdık 4 yaşına girdiği dönem ve yatağında hirlamalarina uyandık eşimle yanına koştuk ve kızımız 1 hafta yoğun bakım 1 hafta normal oda olmak üzere 15 gün hastanede yattı. eşimin korkusu var o günden beridir.
Isleri yoğun mesela hafta ici genellikle evde degil 2 senedir çalışma düzeni yoğun hafta sonu zaten beraber uyuyoruz
Hafta ici zaten sadece kızımla ben

Biz 2 yasına kadar aynı odada kendi karyolasında yatırdık,tabi arada keyfi yanımızda uyur yine geri yatağına koyardık,2 yaşından sonra odasını ayırdık ama yalnız bırakmadık 1 gece babası 1 gece ben onunla aynı odada uyuduk,sonra tamamen tek uyumaya alıştırdık,şimdi bazen sabah uyanıp yanımıza geliyor keyfi,sabah sütünü yanımızda içiyor :)

Yaninizda yatırın diyen kim?? Aynı odada ayrı yataklarda yatırın diyoruz.

Anlattığıniz hikaye bana çok tatlı geldi . alıp başını başka şehirlerde yaşamayı ayrı ev tutmayı düşünmemeli evine bagli olmali. ondan doğacak çocukları da bu şekilde yetistirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…