ALLAH analı babalı bıyıtmeyı nasıp etsın canım darısı bızlerın basına ınsallah
zaten ben bu erkek hasretını anlamıs degılım hepımız olup gıdecegız ha kzı ha erkek bu evlat bızım evladımız sonucta bızım kanımızdan bızım canımızda ınsanlar nankor anajım
O kadar erkek var baba olmayı bekleyen bayanlarımız var anne olmayı bekleyen onları dusundukce kendımde dahıl cok kızıyorum bu nankorluge benAmin canım inşl Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla. Ailede hep kız olsa bi nebze anlarım ( anlamam da neyse) ama hep erkek kıza hasretiz yada ben sadece hasretmişim demek ki
O kadar erkek var baba olmayı bekleyen bayanlarımız var anne olmayı bekleyen onları dusundukce kendımde dahıl cok kızıyorum bu nankorluge ben
verılenı beyenmıyorlar ya hıc elde edemeyenler ne yapsın :26:
Ay canım ne güzel şirin tatlı bi kızın olacak [emoji122][emoji122][emoji3][emoji3]hic takma onları sen keyfini çıkar.. insallah sağlıklı bir sekilde kızına kavusursunMerhaba hanımlar bugün 16. Haftam doldu kontrole gittim gece hiç uyuyamadım heyecandan benimki horul horul tabi neyse sabah gitmeden tatlı ne bulduysam yedim midem bulandı çıkardım ama işe yaramış ki bebiş hiç yerinde durmuyodu heryerini gösterdi bize 4 boyutluda da baktık yüzüne gözünegözlerim doldu kendimi zor tuttum. Neyse bomba haberi verdi doktor kızımız olacakmış o kadar çok sevindim ki çıkınca sokakta kahkaha atmak istedim. Sorun şu benm dışımda kimse sevinmedi ne eşim ne benim cahil ailem ne eşimin tarafı bu saat oldu kime söylediysem hıııı iyi dedi :-( bu kadar çok erkek olan bi aileye tek kız haberi veriyorum gördüğüm muameleye bakın. Neyse sizin de başınızı ağrıttım benim durumumda olan varsa sıkıntımı daha doğrusu içimdeki sevinci paylaşmak istedim...
Ay canım ne güzel şirin tatlı bi kızın olacak [emoji122][emoji122][emoji3][emoji3]hic takma onları sen keyfini çıkar.. insallah sağlıklı bir sekilde kızına kavusursun
Biz binbir takla atıyoruz dua ediyoruz allahım bize de sağlıklı bir bebek nasip etsin diye. Kaç kişi aynı şekilde. Sen takma kimseyi arkadaşım Allah sağlık versin. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evin ilk bebeği kız olursa evde bereket eksik olmaz derler Allah nazarlardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Takma milleti o evlat senin canın kanın hem ne güzel bir prenses lazımmış o kadar erkeğin arasına şöyle saçını iki kuyruk yaptığın tatlı süslü bir kız ohh
Hicccc güzel canınızı sikmayin. Üzülmeyin. Masallah ne guzel. Hayırlı evlat olsun. ALLAH saglikla kucaginiza alip buyutmeyi nasip etsin. Tadini cikarin bu zamanlarin. Bol bol uyuyun. Benim oglum 2 aylik. Uykuyu unuttum da) o nedenle uyuyun diyrm.
Sağolun Allah razı olsun amin bütün dualarınıza. Takmamaya çalışcam 5 ay böyle nasıl geçecek bilmiyorum işten de ayrıldım kimseyle görüşmeyi de düşünmüyorum ailede. Kendime bi uğraş bulmalıyım galiba
Aynen nasıl özeniyorum küçüklüğümden beri kızım olsun ciciler giydiriyim oynayım onunla. rüyalar görüyorum kızımı görüyorum daha kız olduğunu bilmedenalışverişe başlamak istiyorum ama çevremdekilerin dileği olursa ya bi sonraki kontrolde değişirse diye korkuyorum kendimi tutuyorum elbiseler almamak için
Ben de bebek icin bıraktım işi. Çünkü riskli gebeydim. Hep yattim. Igne yaptım kendime hergun vs vs... suan da sikintisini cekiyrm kapali kalmanin. O nedenle sakin kenidinizi eve kapatmayin. Disari cikinm gezin. Kiziniza bisiler alin. Sevdiginiz arkadaslarinizla gorusun. Ben bebek suslerimi yapmistim misal. Kitap okuyun. Bunaldikca ilik dus alin. Guzel beslenin. Kimseyi de takmayin. Lohusalikta vurdu bana cunku. Size de vurmasin. Koruyun kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?