Doğuma Hazırlık Kızımıza isim bulmamıza yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence de eylül cok güzel hatta ilerde cocugum olunca ben de bu ismi koymayı cok istiyorum..
ya da zerrin ablamın ismi anlamı altın çiçek ve dağlarda açan çok nadir bulunan bir çiçek..
öykü , toprak , masal isimlerini de begeniyorum ve kisilerin isimlerinden huy aldıklarına inanıyorum a.s.

aleyna
pelin
dilan
dilara
gonca
jasmin
masal
bihter
sudenaz
zeynep
meryem
açelya
inci
nazlıcan
arzucan
menekşe
iclal
bahar
burcu
damla
gözdenur
eda
yağmur
pınar
orkide

benim aklıma gelen ve güzel bulduklarım bunlar canım.zemuszemus Sağlıklı doğsun bebeğin ve en hayırlı isim onun olsun. Bu isimlerden beğendiklerin varsa eğer yazmanı rica ediyorum canım senden a.s.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ayrica Eylul ismi cok guzel, etrafindakilere cok aldirma derim ben Neticede senin ve esinin ne istedigi onemli.

Ada
Su
Ece
Sena
Sueda
Melis
Efil
Alkim ( arkadasim Yaz Alkim olarak takti bu ismi )
Ozum
Defne
Asya
Ela
Eda

Bu Kadar oLur Ya..delikafaduldendelikafadulden
topiqi qördüm Ve eyLüL ismini Yazmak için cvp Yazmak istedim :) Kısmet yaaa:)
Bncede eyLüL oLsun şahsen kızım oLursa adı mutLaka eyLüL oLucak:)

canim o "baska kisilerin" soyledigi seylere pek takma:) benim ismim de alara olucakmis ama herkes bu olayda oldugu gibi anlamsiz demis en sonunda "sidal" ismini koymuslar. sonradan da annemler tesadufen anlamini bulmuslar, cok da guzel bir anlamdi aklima gelmiyor=) yani anlicagin sen kendi istedigini koy. he tabi esinle de bu konuda anlas=) 2 isimli olabilir? gül yerine yine esinin begendigi bi isim koyarsiniz? xxx eylül? güzel olur bence karar senin tatlim=)

bence de eylül gayet güzel bi isim. bence de başkaları her zman her konuya karışırlar zaten. en azından sizin bebeğinizin ismine karışmalarına izin vermeyin bence. sonradan keşke eylül koysaydık diyebilirsiniz...yine de karar szn. inşallah hayırlarla nasip etsin Allahım

eylül kulaga gercekten cok hos geliyor ama gercekten pek bi anlami yok ama inanin cok tatli geliyor kulaga ama baska isimler ararsaniz MIRAY---ERVA---TANEM isimlerini cok seviyorummm eger kiziniz tekse su anlik ilk se TANEM ismi cok tatli bi isim ama dier söyledigim isimlerde cok hosss

evet bende eylul ismini çok seviyorum hep aklımda kız olursa eylül erkek olursa rüzgar vardır.aynı seyi bana da yaptılar.eylül sonbahar ayı hüzünlü olur hep ağlar dediler.

arkadaşlar bir yıl önceki konuya yorum yazıyorsunuz...

konu sahibi bebeğini doğurmuş ve cetvelinde "BERRA" koyduğu anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…