Doğuma Hazırlık Kızımıza isim bulmamıza yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benimde hayırlısı ile bu hafta bir kızım olacak. Biz adını Nora koyacağız. Arapça'da hem çiçek hemde Allah'ın nuru ışığı anlamında kullanılıyor. Türkiyede yalnızca 70 milyonda 2580 kiside varmış ama anlamı hiçbirlerde yazmıyor. Tavsiye ederim.

benim kuzumun adı MİSLİNA biz aramızda misi diyoruz aile içinde sıcak bi ortam oluyor. bazıları misina diye dalga gçyorr ama neysee

canım merhaba başka bir arkadaşa daha önerdim asilay ismi çok duyulmmış ve anlamı çok güzel cennetin kapısındaki meleğin ismi asilay umarım yardımcı olmuşumdur bide eylül ismi çok güzel bence

bende cemre ismini düşünüyorum. cemre düştüğü yeri ısıttığı için doğan yavrumuzda yuvamızı ısıtsın diye düşündük. ateş olarak hiç düşünmemiştik. kafam karıştı şimdi???

aşırı moderne kaçmayın bence eski isimler daha hoş.alara akasya aleyna ada ecrin ceylin.. gibi isimler bana hoş gelmiyo bebekken iyi ama ileride cok cocukca duruyo.koycagınız ismin bi asaleti olmalı bence ama oyle herkes te olan bi isimde olmamalı.ha bide isim soyısım uyumuda onemli ikisi bi arada soylenınce kulağa hoş gelmeli kim bu ınsan diye merak uymalı..

Çevredekilerin sözüne bakmayın '' Eylül '' ismini beğeniyorsanız

verin çocuğunuza bu ismi.

Eylül Gül birlikte kulak tırmalayıcı. Ama madem eşiniz Gül ismini beğenmiş..

Eylül Gülce

Eylül Gülçin

Eylül Gülşah

gayet güzel olur

sare nur
elif nida

benim oğlum olacak inş.ama kızım olsa idi sarenur koyacaktım,ama eminim şimdi olduğu gibi yine herkes mudahale etmeye çalışacaktı.Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin canım

çok faydalı oldu ,teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…