Doğuma Hazırlık Kızımıza isim bulmamıza yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence senin ve esinin hosuna giden bir isim bulmalisin ..
Eylül Gül ismide hos ama ikinin sonunda ÜL oldugu icin biraz kulagi tirmaliyor ..

canım hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bence dilara koyma çok klişe çok demode oldu bence karar senin tabi

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi güzel de tavsiyeler için biraz geç kalmışsınız sanki bebiş doğmuş 1 yaşına gelmiş adı da Berra olmuş siz hala yazıosunuz bi tarihe bakın Allah aşkına

arkadaşlar iyi güzel de tavsiyeler için biraz geç kalmışsınız sanki bebiş doğmuş 1 yaşına gelmiş adı da Berra olmuş siz hala yazıosunuz bi tarihe bakın Allah aşkına

cok guldum yaaaaa hakkaten kız doğmus bız halen ısım yazıyoruz neyse bızlere faydası olur belkım...hem benımde kızım olacak dahaismide hazır degıl benım gıbıler faydalansın işte.

Benim de birkaç haftaya kızım olacak inşaAllah ismini Zehra koyacağız. Fatıma annemizin diğer ismi, çok beyaz ve parlak yüzlü anlamına geliyor. isim müsemmayı etkilermiş. gerçekten etrafımdaki zehra lar hep pembe beyaz nur yüzlüler. Bir de çocuğuna Allah a yakın kulların isimlerini koymak ta mühim. Eğer Allah onlara şefaat yetkisi verirse ilk önce kendi isimlerini taşıyanlara şefaat edeceklermiş.

benımde kızım olucak DefneNur koymayı düşünüyoruz ama Armina ismide güzel

benımde küçük kızımın ismi zehra hakikatten beyaz yüzlü herkes kartopu diyo kızıma büyük kızımında azra oda öle beyaz meryem anamızın lakabı imiş azra

ben zeynep adını önceden beri çok seviyorum.
eylül adı da güzel evet ama o da her yerde var. cafelerin dükkanların isimleri bile eyül diye çok duyuyorum.
alyalar derinler durular o kadar çok kiii. çocuklar byüdüğünde ayşe fatma gibi olacaklar.
farklı isim ya da artık unutulan eski isimleri tekrar denemek lazım bence..

AHSEN adını düşünüyorum şu anda ben. ahsenin anlamı çok güzel... simla ve mısra yı da beğeniyorum..

asya
ayça
esila
ekin
aslı
derman
deren
derin
beren
buse
günce
gülce

çevrenin ne dediğini boşver... eylül ismi çok güzel ve çok moda...

bence derin daha güzel..bi kızım olursa koymak istedgm isimlerden.. bide mina hoşuma gdıor..

evet mina ismi de çok güzel bi isim.bnde hep kızım olunca mina koyucam ismini derdim.ama eşim derin ismini daha çok beğendi.bakalım ortak yolu bulucaz artık.buarada minanın anlamı neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…