Doğuma Hazırlık kızımıza isim için yardım(kriterlerimiz var :) )

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Isim bulmak zor is :) benim size onerebilecegim isimler;

Yağmur
Sûde
Râna
Didem
Hüsna
Sena
Şeyma
Beyza
seyda
Ceyda
Şeyda
Betül ...

Merhaba
BU konu hepimizin kafasini cok karistiriyor. Hele ki kriterler artiyorsa bin kat zorlasiyor isim tercihi isi.
Benim aklima gelenler
İnci
İris
İmge
Iraz
Ezgi
İzem
Talya
Deren

Kriterleriniz guzrl de simdi biz tavsiye ederken nerden bilelim akrabalarinizda ahmet mehmet var mi misal ya da esinize tiki gelen isimler belki bize normal. Inun icin pek sonuc odakli degil. Hayirli olsun kizlarinizi gule gule buyutun

Kriterleriniz guzrl de simdi biz tavsiye ederken nerden bilelim akrabalarinizda ahmet mehmet var mi misal ya da esinize tiki gelen isimler belki bize normal. Inun icin pek sonuc odakli degil. Hayirli olsun kizlarinizi gule gule buyutun

çok haklısınız. ne yazık ki böyle zor bir durumla karşı karşıyayız.önerilerin içinden eleme yapıp seçmek daha kolay geldi bize. olabileceklerin bir listesini yapıp öyle seçmeyi düşünüyoruz. teşekkür ederiz.

evet gülce çok güzelmiş gerçekten. ve sıcak bir isim. söylemesi insanda hoş duygular bırakıyor.

Nur

Merhaba ben direk Gülce adını onermek isterim kendi adim. Hocalarim bile ilk defa duyduklarini söylüyorlar ve begeniyorlar aklinizda bulunsun

gülce adını bende cok begeniyorum anlamıda cok güzel gül gibi güle benzeyen demek.bitane gülce adında tanıdım vardı gercekten gül gibi güzeldi....

evet gülce çok güzelmiş gerçekten. ve sıcak bir isim. söylemesi insanda hoş duygular bırakıyor.

bende hala karasızım bulamadım isim cok ama karasızlık var rüya simay gülce bahar inci ışıl bu isimler arasında kaldım

rüya ismini ben de beğeniyorum ama eşim istemedi. simay adında arkadaşımın kızı var çok tatlı. boncuk gibi gözleri var kıvır saçları var maşallah.

rüya ismini ben de beğeniyorum ama eşim istemedi. simay adında arkadaşımın kızı var çok tatlı. boncuk gibi gözleri var kıvır saçları var maşallah.
masallah ona canım.bide isim koyarken anlamalarınada bakmak gerek cünkü isimler kişiliğide etki ediyor bence...

masallah ona canım.bide isim koyarken anlamalarınada bakmak gerek cünkü isimler kişiliğide etki ediyor bence...

evet çok haklısın. kişiliği etkileme meselesi de beni çok düşündürüyor. şu isimdekiler akıllı olur bu isimdekiler gıcık olur falan duydukça kafam daha çok karışıyor.

ELA koy Ela :)

evet çok haklısın. kişiliği etkileme meselesi de beni çok düşündürüyor. şu isimdekiler akıllı olur bu isimdekiler gıcık olur falan duydukça kafam daha çok karışıyor.
su siteyi cok seviyorum http://ismininanlamine.com/ bu site anlamlarını dogru vermiş hep burdan bak bence.yoksa o her insandan insana degisiyo.bide cevrenin laflarına cok bakmamak gerek herkez farklı seyler söylüyolar biri begense öbürü begenmiyo.ondan baskasına demeden iyce düsünüp öyle kendimizin karar vermesi...
bu arada rüya adını benimde esim istemiyo

ece, gökçe, pelin, ceyda.. bizim listeden bazı isimler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…