Gülnazlı...Halenur..Afranur..ki bu ismin anlamına bayılmıştım ..el değmemiş beyaz toprakk hayırlı doğumlarr..
Kriterleriniz guzrl de simdi biz tavsiye ederken nerden bilelim akrabalarinizda ahmet mehmet var mi misal ya da esinize tiki gelen isimler belki bize normal. Inun icin pek sonuc odakli degil. Hayirli olsun kizlarinizi gule gule buyutun
Nurarkadaşlar merhaba haziranda (inşallah) doğacak olan kızımıza isim arıyoruz. birkaç kriterimiz var ve bu durum işimizi çok zorlaştırıyor.size bu şartlardan bahsedeyim:
1- soyadımız uzun ve biraz kaba bu yüzden uzun bir isim olmamalı.
2-artık çok eskide kalmış olan emine, hayriye, şukufe gibi isimler anlamları güzel olsa da bizim tercihimiz değil.
3-tiki ergenleri çağrıştıran isimler olmamalı (eşimin görüşü) örn.: kız için melis, su, erkek için berkcan gibi
4-ebrar, ecrin gibi söylenişi zor olmamalı,kulağı tırmalamamalı.
5-yakın akrabalarımızdan kimsenin adı olmamalı.
bizim şartlarımız bunlar arkadaşlar. bazıları size saçma gelmiş olabilir.ama bizim ilk çocuğumuz ve seçeceğimiz isim hayat boyu onunla olacak.
önerilerinizi heyecanla bekliyorum.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Teşekkür ederim :)evet gülce çok güzelmiş gerçekten. ve sıcak bir isim. söylemesi insanda hoş duygular bırakıyor.
Merhaba ben direk Gülce adını onermek isterim kendi adim. Hocalarim bile ilk defa duyduklarini söylüyorlar ve begeniyorlar aklinizda bulunsun
evet gülce çok güzelmiş gerçekten. ve sıcak bir isim. söylemesi insanda hoş duygular bırakıyor.
gülce adını bende cok begeniyorum anlamıda cok güzel gül gibi güle benzeyen demek.bitane gülce adında tanıdım vardı gercekten gül gibi güzeldi....
bende hala karasızım bulamadım isim cok ama karasızlık var rüya simay gülce bahar inci ışıl bu isimler arasında kaldım
masallah ona canım.bide isim koyarken anlamalarınada bakmak gerek cünkü isimler kişiliğide etki ediyor bence...rüya ismini ben de beğeniyorum ama eşim istemedi.simay adında arkadaşımın kızı var çok tatlı. boncuk gibi gözleri var kıvır saçları var maşallah.
masallah ona canım.bide isim koyarken anlamalarınada bakmak gerek cünkü isimler kişiliğide etki ediyor bence...
arkadaşlar merhaba haziranda (inşallah) doğacak olan kızımıza isim arıyoruz. birkaç kriterimiz var ve bu durum işimizi çok zorlaştırıyor.size bu şartlardan bahsedeyim:
1- soyadımız uzun ve biraz kaba bu yüzden uzun bir isim olmamalı.
2-artık çok eskide kalmış olan emine, hayriye, şukufe gibi isimler anlamları güzel olsa da bizim tercihimiz değil.
3-tiki ergenleri çağrıştıran isimler olmamalı (eşimin görüşü) örn.: kız için melis, su, erkek için berkcan gibi
4-ebrar, ecrin gibi söylenişi zor olmamalı,kulağı tırmalamamalı.
5-yakın akrabalarımızdan kimsenin adı olmamalı.
bizim şartlarımız bunlar arkadaşlar. bazıları size saçma gelmiş olabilir.ama bizim ilk çocuğumuz ve seçeceğimiz isim hayat boyu onunla olacak.
önerilerinizi heyecanla bekliyorum.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
en sevdiğim isim ....neslişah veya nergiz nesrin...çok güzel isimler özellikle neslişahELA koy Ela :)
en sevdiğim isim ....neslişah veya nergiz nesrin...çok güzel isimler özellikle neslişah
güzelmiş tatlimBen de Ela koycam :)
Ela Meryem
su siteyi cok seviyorum http://ismininanlamine.com/ bu site anlamlarını dogru vermiş hep burdan bak bence.yoksa o her insandan insana degisiyo.bide cevrenin laflarına cok bakmamak gerek herkez farklı seyler söylüyolar biri begense öbürü begenmiyo.ondan baskasına demeden iyce düsünüp öyle kendimizin karar vermesi...evet çok haklısın. kişiliği etkileme meselesi de beni çok düşündürüyor. şu isimdekiler akıllı olur bu isimdekiler gıcık olur falan duydukça kafam daha çok karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?