- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
canım biz elif gülcede karar kıldık.:)evet çok haklısın. kişiliği etkileme meselesi de beni çok düşündürüyor. şu isimdekiler akıllı olur bu isimdekiler gıcık olur falan duydukça kafam daha çok karışıyor.
bebeğinizin ismi ne olduilk muayenelerde kız demişti doktorumuz. ama son gittiğim muayenede erkek olduğunu söyledi. kız bebek hazırlığı yapmaya başlamış bir isim listesi bile yapmıştık. ama şimdi herşeyi başa sardık. şimdi erkek ismi arıyoruz.
ilk muayenelerde kız demişti doktorumuz. ama son gittiğim muayenede erkek olduğunu söyledi. kız bebek hazırlığı yapmaya başlamış bir isim listesi bile yapmıştık. ama şimdi herşeyi başa sardık. şimdi erkek ismi arıyoruz.
Adı ne :)internetim olmadığı için yazamadım arkadaşlar. cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim. doğum haftası internet geldi ama bu sefer de ben fırsat bulamadım. 3,5 aylık bir oğlum var ellerinizden öper. herkese sevgiler.
İlk ben sordumNe koydunuz acaba çok merak ettim
Parayla değil sırayla diyosun yaniİlk ben sordum
Kiz sana sormadim hic sen ne koyucan :)Parayla değil sırayla diyosun yanitamam ya sirami beklerim ben kaynak yapmam kuyruga
Daha cinsiyeti bile belli değil benimkinin. Ay çok merak ediyorumKiz sana sormadim hic sen ne koyucan :)
Biliyorum canim ama kiza da erkege de birsey dusunmussundurDaha cinsiyeti bile belli değil benimkinin. Ay çok merak ediyorum
aaaaaaaaaaaaaaa sen hamile misinnnnnnnnnn:)Daha cinsiyeti bile belli değil benimkinin. Ay çok merak ediyorum
Sürekli fikir değistiriyorum niko sabit kalamiyorumBiliyorum canim ama kiza da erkege de birsey dusunmussundur
Evettt hamileyimmmaaaaaaaaaaaaaaa sen hamile misinnnnnnnnnn:)
bayağıdır girmiyordum nete yeni gördüm
hayırlı olsun :=)
Sürekli fikir değistiriyorum niko sabit kalamiyorum
Evettt hamileyimmm
Teşekkür ederimm darısı isteyenlerin basina
Ne yaptinEn iyisini ben yapmisim valla
Evlenmeden karar verdim isimlereNe yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?