kizimla babamin evindeyim sanirim bosanacagiz

''niye özür diliyorsam sanki ben bağırdım'' tek sorun bağırması mı? Kafanıza attığı tekme? Bunun özrü olmaz doğru , bağırmanın olabilir.

''ayagiyla kafama vurdu sonrada evden gitti'' bunu okuyana kadar çözülebilir ya diyordum.

''annem bi dha gitme ondan koca olmaz diyor'' haklı

ailenizde sahip çıkıyor belliki, yapman gereken bence belli ama karar sizin.

Bunca şeye rağmen n yapıcaksın belli ,adam sana vuruyor hemde kafana,sen hala napiyim,git,dayak ye ozaman sağlıklı düşünemiyorsun

Hazır anne baban arkanda neyi düşünüyorsun hala ?
ya adam işten çıkar 10 a kadar arkadaşları ile takılır ohh ne güzel dünya, niye? biliyor çünkü karısı evde yemek pişiriyor ütü yapıyor! kadın hadi diyelim dedi ki ben de evi beklemeyeceğim çıkıp ben de arkadaşlarla gezineceğim , bir tane arkadaş bulamaz yanına. niye çünkü bütün arkadaşları da evde yemek yapıyor bulaşık yıkıyor !

Çok kızıyorum artık bu adaletsizliğe! kadına tek eğlence olarak kendini sunan , ona da kendi canı çekmeyen erkeklere de bunu kabul eden biz kadınlara da çok kızıyorum..

Sen çıksan 10 a kadar dışarı kıyamet kopar ama değil mi konu sahibi... boşan kurtul ya...

Dayağa gelinceye kadar seni haksız görüyordum. Haftada iki kapatsınmış erkenden. Ya sanki düşmanınız anlamıyorum ki adam sizin için çalışıyor kazanıyor kim ister 10lara kadar saç baş yorul çalış.

O iki gün erken kapatsa erken kapatmaların sonu gelmez kadınlar böyle çünkü kusura bakmasın kimse. bazen sen yakını olduğun için sana hayır diyebilir ama maça gidelim diyen adama hayır demeye çekinebilir. Doğru bir hareket değil ama böyleler malesef.

Ama dayakmış telefon kırmakmış bunlar hiç hoş değil zaten bi erkek ne olursa olsun karısını kızını evde yalnız bırakıp gidemez gi de mez. Bu kadar.

O ayaklari tutmasin inş. Sende kafani calitir biraz boyle adamdan koca olmaz bosa hakkinida sonuna kadar al. Hadi herseyi gectim benm kocam anneme babama oyle kufur edcek kalkar o dk onun agzini orda yirtar ben s.. onun bi tarafina

esiniz kendi anasina babasina kufur mu ediyor.

Anneniz doğru söylemiş, ewet ondan size koca olmaz.

Birde gururunuzu ayaklar altına alıp özür de dilemişsiniz...
Artık eşinizin egosu hep havada olur, kafasına ayağımla vurduğum halde bile benden özür diledi.
İstediğim gibi davranırım, ister dükkanı geç kapatır istersem de erken kapatırım.
İster ewe gelirim, istersem gelmem.
İster döverim, istersem de dövmem koynuma alır sevişirim...

Kendinizi kullandırmayın...

Kocan tamamen haksız hele ki ortada şiddet var ama sular durulunca karşısına geçip ciddi ciddi konuşun benim dayanacak gücüm Yok ya kendine çeki düzen verirsin ya da bu iş biter diye ama hemen boşanmayı düşünmeyin yuva kolay kurulmuyor. Her ne kadar ailen yanında olsada o çocuğunda bi aileye ihtiyacı var annesini babasını yan yana görmeye ihtiyacı var. Boşanmayı en son iş olarak düşün.

her kes hata yapar. sevmissin guvenmissin bir sekilde kacmissim olabilir. kactim diye omrunu bu adamla harcamak zorunda degilsin

Allaha şükür ki anneniz babanız var. Onları dinleyin,malum siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Eve gelmek istemeyen,karısıyla vakit geçirmekten kaçan adam eşini sevmiyordur. Bunu anlamak neden bu kadar zor?
Burada 2 kişi daha vardı. Eşleri onlarla zaman geçirmiyordu. Onlara göre aşırı sosyal olmaktı sebebi.
Sonra ikisi de aldatildi.
Kadınlar kendilerini kandırmayı çok seviyorlar.
Adamların ayaklarının dibinde sevgi kırıntıları aramayın.

Herkes diyeceğini demiş canım. Aslında söylenecek başka bir şey kalmamış çünkü durum maalesef ortada. Aldatma, devamlı yalan ve küfür, aşırı ilgisizlik, şiddet ve devamlı bekar takılmak bana göre boşanma nedenidir.

Özür dileyip hatâ etmişsin ve pişmansın ama böyle şeyler olabiliyor hayatta, neden dilediğini de bilmiyorsundur ama o an evliliğinin yıkılmasını istemediğin için ağzından özür çıktığını tahmin ediyorum. Bunun pişmanlığı tez geçer ama senin rûhun, bu adamla devam edersen hiç iyileşmez ve kızına da sıçrar.

Herkes seni haklı buluyor çevrende, hatâ edip kaçtığın halde ailen bağrına basıyor, ki bu durum kaçmayan bayanlarda bile sık görülmüyor bazen (gelinlik kefen durumu). Benim annem daha biz nişanlıyken s.... eşimin ağzına kv kp görümce sorunları olunca.

"Kızımın 10 çocuğu olsada gelir alır götürürüm elinden. Sanma ki acırım 10 çocuğu var diye, ben evladımı siz ezesiniz diye doğurmadım, s..... ağzınıza ş.......ler.", dedi ve bastı küfürü kv'ye kp'e. Babamda "Benim kızım kefenle girmez bu eve", dedi ve soğudular. Bu benim için çok güzel bir olaydı çünkü başıma bişey gelirse n'apacağımı biliyorum. Direkt doğduğum ülkeye pasaportum hazır, bir uçağa bakar. Hazır senin ailen Türkiyede sana böyle sahip çıkıyorsa anneni dinle ve 2. hatânı yapma canım çok pişman olursun.

Kim ne derse desin, istediği kadar konuşsunlar, ağızları torba değil ki bağlayasın. Her zaman o kişiler konuşmaya dedikoduya hazırdır ama kendileri yapınca aynı hatâyı çeneleri kapanır ve herkesten saklanır. Konuşan konuşsun. Benim kv o.....u, kp'de ş......z, hele görümceler yılanın başı. Evlendim ama ellerini öpmeye bile gitmedim, ver ben öpim dedi kp, görümcemin düğününe bile gitmedim eşim gitti. Bunların da lafını ettiler tabii. Beni tanımayan akrabaları bile lafımı etmiş düşün.

Hepsinin topunun ağzına s..tım ve devam edeceğim. Bana göre benim lafımı eden b.kumu yiyordur canım çokta g.tümdeydi... Biraz sende benim gibi gözü açık dişli ol ki ezmesin ş......ler. Ağzımı bozdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…