kizimla babamin evindeyim sanirim bosanacagiz

Bu adamdan koca olmayı bırak baba olmazmış, kesinlikle eve dönmeyi düşünme, bir de özür diliyorsun ya, kendinizi bu kadar kıymetsizleştirmeyin lütfen

Konu sahibi eşinizden ne için özür dilediniz? Bundan sonra size daha fazla vursun daha fazla hakaret etsin diye mi? Aileniz ne güzel arkanızdaymış, elalemi de bir kenara bırakın elalem her koşulda söylecek söz bulur, siz elalem için yaşamayı bırakın. Kendiniz ve kızınız için yaşayın.

Dönme o eve..insan ne icin evlenir ki..eger esinden değer gormeyeceksen adam eve gelmeye can atmayacaksa dönme..
Dukkaninda yok ablasinda kaliyormus sabah dukkandayms sonra gitmis beni de kizimi da umursadigi yok zaten geziyor adam dun gce aglamktan gozlerim sisti keske aglamasydm onun icin bir dha asla pisman olmaz zaten ama olsada asla

Hayatım bence aileleri işin içine karistirman bu kadar hiç hoş olmamış ve apartmanda bu tarz kavgalar gururu kırılmış hissetmiştir tabiki sana şiddet uygulaması açıklanamaz. Bence bi süre hiç arama onu kendi evindende ayrilma, evine git başka yerde kalma. O eve gelsede konuşma onun yanasmasini bekle. Kendinle cocugunla vakit gecir illaki konusacak, yanasacak ozaman güzellikle dök içini , boşanmak istiyorsan beni sevmiyorsan hep arkandayım ben seni sevdiğim için seninle vakit geçirmek istedim vs. Böyle damardan gir. Bence etkili olacak. Ama sakın aileleri karıştırma araya..

Bu adamdan koca olmayı bırak baba olmazmış, kesinlikle eve dönmeyi düşünme, bir de özür diliyorsun ya, kendinizi bu kadar kıymetsizleştirmeyin lütfen
bana bagirdigi gce telfnunu kirdi (ve o gun kizimi doktora goturmstuk hastaydi )sonra dis kapiyi acti sus dedim bnde herkese rezil olduk cnku ayagiyla kafama vurdu sonrada gitti ve eve gelmedi kizima bsey olsa telfnu da yok kimi araycagm ne yapcgm hic umursamadi bile yani demem o ki baba olmadignn ve adam olmadgnn cok farkindayim artik .. dukkana bile gitmemis geziyorms dsarda oyle bir adam icn uzuldgme yaniyorm naparsa yapsn

senin kafana ayağıyla vurdu ve sen özür diledin ustune eve gelsin diye

Kafaya tekme atmak da nedir ???? Ve özür mü dilediniz ya inanamıyorum. Kafanıza tekme yediğiniz halde özür dileyip sonra babanız sizi evden alıp goturdukten sonra hala ne yapayım diye yazıyorsunuz ya ben deli oluyorum.
Siz geri dönersiniz hanımefendi. Bu yüzden hayırlısı olsun diyorum.

Evet aynen oyle yaptim keske yapmasaydim beni bir hic gbi goren adamin kafama vurmasini da yok sayip ozur diledim bir daha asla ama asla

Öyle üzülüyorum ki, yazık etmeyin kendinize ne olur. Karşınızda ki haşa Allah değil.
Önce kendinize değer verin ki karşınız ki kişiden de değer bekleyin. Evladınıza yazık, ona acıyın bari.

Burdaki arkadslarn yaptgi yorumlarla cevremdekilrn bna soyledgi hemn hemn ayni bn kesinlikle aramycam ve geri donmeyecgm cok kararliyim iyi bir baba olsaydi iyi bir es olsaydi bna ve kzima bunlari yasatmazdi Allah tan hakkimda hayirlisi olmasni istiyorum Mevlam a havale ettim o esim deneck adami ne hali varsa gorsun bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…