Merhaba
2,5 yaşına yakın bir kızım var.
Ben çalışıyorum, gece vardiyalarım da var.
Kızımda yaklaşık 1 aydır anne babayı istememe, sürekli anneanneye gitmek isteme (anneanne bakıyor) gibi bir huy vardı. Çok da ilgili anne babalarız aslında. Hep oyun oynarız, güleriz, sarılırız, tv telefonla ilgilenmeyiz ama neden böyle bilmiyorum. Neyse o süreç geçti kendiliğinden bu sefer de bana acayip bağlı. Tuvalete bile gitsem ağlıyor kapıyı yumrukluyor.
Mesela su istiyor babası su getiriyor ama benim vermemi istediği için suyu mutfağa koyuyor gidip benim almamı bekliyor gibi. Ağlamak da öyle böyle değil, çıldırıyor sanki sinir krizi geçiriyor gibi. Bu durum 2-3 akşamdır var.
Babayı istemiyor, git diyor ağlıyor yıkıyor ortalığı.
Cuma kreşe başlatmıştık, yanlış mı yaptık? Alsak mı kreşten bilmiyorum. Bugün ya da yarın kreş öğretmeni ile görüşeceğim. Cuma da gelişimsel Pediatri uzmanı ile randevumuz vardı ama hocanın bi meme biyopsisi işi çıkmış randevuyu ertelemek zorunda kaldık.
Bu konudan çok muzdaribim. Kızım için üzülüyorum, sanki hep mutsuz hep tatminsiz gibi. Onun için ne yapabilirim. Neyi yanlış yapıyoruz. Onun iyiliği için önerilerinizi bekliyorum.