Merhaba oncelikle gecmis olsun ve bebisler hayirli saglikla doğsunlar. Bence kizinizin bu kadar ipucu vermesi cok guzel. En azindan ters giden birseyler oldugunu biliyosunuz. Pedagog destegi alin. Her zamankinden daha ilgili olmaya cabalayin. Onu sevdiginiz dile getirmekten vazgecmeyin.Son 2 aydır adet görmeye başladı.Kardeşlerini kıskandığını ben de düşünüyorum ama sorduğum zaman hayır ben onları seviyorum diyor.Ama mesela alışverişe gittiğimizde kesinlikle bana bir şey alınmasına müsade etmiyor herşey sadece ona alınsın istiyor.Onun haricinde en ufak bir şey dahi istesem yemek veya içmek için hemen babasına hayır almana izin vermiyorum alamazsın ben senin herşeyinim anneme benden daha fazla özen gösteremezsin diyor ama hamileliğimden önce hiç böyle huyları yoktu.Amin Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık,sıhhat nasip etsin
Benim cocuklugum ev hapsi gibi gecti. Kardesim benden 2 yas kucuk ve otizmliydi. Kendimi bildim bileli hep vardi, ama yoktu da. Bir oyun oynayamaz, konuşamazdik. 6 yasinda konuştu. Annem hep onunla ilgilenmek zorundaydi, bende cocuktum anlayamazdim. Cok yalniz buyudum. Annem bana kiyafetler ve oyuncaklar alarak bu acigi kapamaya calisti. Ama bilemezdi icimdekileri cunku hic belli etmedim. Sakin icine kapaniktim. Daha sonra 10 yasimdayken diger kardesime hamileydi. Heyecanliydim kardesim olsun istiyordum. Ama dogumdan sonra pek hayal ettigim gibi olmadi. Omzuma dahada yuk bindi. Bebegin ikinci annesi ben oldum. Annem hâla ffarkedemiyordu icimdekileri. İntihar hayalleri kurardim ortaokulda. (Bu arada bende 11.5 yasinda regl oldum psikolojimi eetkilemisti)
Liseye basladigimda biraz sosyallestim ama gecmisimde biriktirdiklerim bir gun patladi. Okulda normal bir animda aniden sinir krizi gecirdim. Sık sık tekrarladi, aglama krizleri, yalniz kalamamalar, hastalik hastasi oldum. Sesler duyuyordum. Anksiyete ve agir depresyon tedavisi gordun. Anksiyete hâla benimle. Ve gecwn aay psikiyatriye gittigimde sorunlarimi cocukluguma bagladi. Ben hic cocuk olamadim, hep ablaydım. Kardeşim vardi ama yoktu da yalnizdim. Bu yuzden tavsiyem simdiden onlem alin ve kizinizi takip edip iilgi gostermekten vazgecmeyin. İzin verdikce sarilin sacini oksayin. Buyudukce zaten yapamayacaksiniz. Uzun oldu kusura bakmayin